Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Невероватна емисија и невероватна игуманија, увек и изнова се одушевим оваквим људима: Јелина and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Јелина and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Јелина, školarac and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Немам времена сад да гледам,него да ли је причала о томе,зашто их је напустила једна старија монахиња ?1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Ето, поставимо снимак, човек "нема времена да погледа" али зато има времена да се бави неким сасвим другим стварима које нису везане за тему. Иди питај Игуманију зашто је стара монахиња напустила манастир а остави људе да коментаришу одгледани видео. JESSY, Александрида and Walter је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Нема шта да питам игуманију,јер ја знам разлоге зашто је напустила манастир,а поред тога итекако је везано за тему... TatjanaS је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Ајде мало искулирај... свако може да напусти нешто ако му се не допада или ако мисли да му ту није место. Рекох, немој да одводиш тему на погрешну страну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Нема шта да питам игуманију,јер ја знам разлоге зашто је напустила манастир,а поред тога итекако је везано за тему... otkrij nam tajnu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Не, бављење претпоставкама и оговарањима монаха неће бити овде, нека то каже лично преко ПП. Све поруке које ће се тицати ових причица које немају везе са темом нарочито од оних "који немају времена да гледају видео" биће брисано а корисник портала биће санкционисан. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Ja sam oduševljena emisijom likefaceeeeeeee slavabogu Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Да ли је ова емисија говори о уметничком стваралаштву и изложбама игуманије?! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Наравно да о томе говори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Odlicna je emisija a mati Efimija je predivna,prava umjetnicka dusica 1307_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Наравно да о томе говори. Е па о томе и ја причам,јер то и јесте један од битних разлога, само што неко прокектује ствари,како он замишља... Ок,нећу више разглабити,кад се видимо ,причаћу ти "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Заиста лијепа емисија, и мати Ефимија такође. Баш ми се допада њен мотив за умјетничким радом, као и циљ којем тежи. likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука