Jump to content

Емисија "Ниво 23", гост Игуманија манастира Градац мати Ефимија (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Немам времена сад да гледам,него да ли је причала о томе,зашто их је напустила једна старија монахиња ?1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ето, поставимо снимак, човек "нема времена да погледа" али зато има времена да се бави неким сасвим другим стварима које нису везане за тему. Иди питај Игуманију зашто је стара монахиња напустила манастир а остави људе да коментаришу одгледани видео.

Подели на овим сајтовима

Нема шта да питам игуманију,јер ја знам разлоге зашто је напустила манастир,а поред тога итекако је везано за тему...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ајде мало искулирај... свако може да напусти нешто ако му се не допада или ако мисли да му ту није место. Рекох, немој да одводиш тему на погрешну страну.

Подели на овим сајтовима

Нема шта да питам игуманију,јер ја знам разлоге зашто је напустила манастир,а поред тога итекако је везано за тему...

otkrij nam tajnu

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не, бављење претпоставкама и оговарањима монаха неће бити овде, нека то каже лично преко ПП. Све поруке које ће се тицати ових причица које немају везе са темом нарочито од оних "који немају времена да гледају видео" биће брисано а корисник портала биће санкционисан.

Хвала.

Подели на овим сајтовима

Да ли је ова емисија говори о уметничком стваралаштву и изложбама игуманије?!

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Наравно да о томе говори.

Е па о томе и ја причам,јер то и јесте један од битних разлога, само што неко прокектује ствари,како он замишља...

Ок,нећу више разглабити,кад се видимо ,причаћу ти

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Заиста лијепа емисија, и мати Ефимија такође. Баш ми се допада њен мотив за умјетничким радом, као и циљ којем тежи.

likefaceeeeeeee

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...