Драгана Милошевић Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 On 6. 5. 2014. at 19:17, Драшко рече Све је ствар избора, одабира, препознавања. Ако се бавимо лицемерима и безобразнима онда смо у проблему. Ако тражимо фине људе, сродне душе.......налазимо их. Ми се јуримо по темама? Добро, ди ми је лајк Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Драгана, а зашто посматраш ствари тако да неко има нешто баш против тебе, јер си нови члан? Једноставно немој примати све сувише озбиљно, овде се доста и шали, као и свуда, генерално, прихвати то тако и не доживљавај лично. А што се тиче приче с почетка, давно сам стекла утисак да се та спољашња "скупоћа" користи да би се попунио недостатак дубље природе и да би се импресионирала околина, јер је, тобож, такав човек "успео у животу". Дакле, њих формира мишљење околине, њихов его се храни на тај начин, мисле да су неке велике личности у туђим очима и да те околине нема они би били изгубљени, јер своје "ја" очигледно нису спознали. Жао ми је тих људи и дај Боже да једног дана спознају да постоји нешто изван спољашњости. Толико је лепоте у свету око нас, толико свакодневних малих и великих чуда, само се окрени и навикни очи на добро и племенито, немој трошити своју дивну енергију и младост на туђе недостатке. ДОПУНА: Извини, можда је питање сувише лично, али зар не умеш време сама да организујеш и да пронађеш себи обавезу и хоби, да се бавиш неким корисним радом самостално за почетак, можда да научиш нешто ново што те може повезати са људима у граду у ком живиш? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 Па што си ти отишла у Берн ако у РС има пара..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 On 6. 5. 2014. at 19:42, kron рече Па што си ти отишла у Берн ако у РС има пара..... Зато што сам се удала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 On 6. 5. 2014. at 19:36, Радосна рече Драгана, а зашто посматраш ствари тако да неко има нешто баш против тебе, јер си нови члан? Једноставно немој примати све сувише озбиљно, овде се доста и шали, као и свуда, генерално, прихвати то тако и не доживљавај лично. А што се тиче приче с почетка, давно сам стекла утисак да се та спољашња "скупоћа" користи да би се попунио недостатак дубље природе и да би се импресионирала околина, јер је, тобож, такав човек "успео у животу". Дакле, њих формира мишљење околине, њихов его се храни на тај начин, мисле да су неке велике личности у туђим очима и да те околине нема они би били изгубљени, јер своје "ја" очигледно нису спознали. Жао ми је тих људи и дај Боже да једног дана спознају да постоји нешто изван спољашњости. Толико је лепоте у свету око нас, толико свакодневних малих и великих чуда, само се окрени и навикни очи на добро и племенито, немој трошити своју дивну енергију и младост на туђе недостатке. ДОПУНА: Извини, можда је питање сувише лично, али зар не умеш време сама да организујеш и да пронађеш себи обавезу и хоби, да се бавиш неким корисним радом самостално за почетак, можда да научиш нешто ново што те може повезати са људима у граду у ком живиш? Трудим се, читам књиге, кувам, помажем у Цркви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 On 6. 5. 2014. at 20:08, Драгана. рече Зато што сам се удала. Ako ima neka kombinacija da se i ja udam tamo...Pomozi sestro! Лидија Миленковић, ИгорМ and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 On 6. 5. 2014. at 21:33, Deki992 рече Ako ima neka kombinacija da se i ja udam tamo...Pomozi sestro! Ххаха :Д паа има ваљда Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2016 Nema ničeg što bi bilo podlije i što više odgovara svetinji nego divno govoriti o onima o kojima nismo imali visoko mišljenje prije nego što su se uzdigli. Jean de la Bruyere Jedina tvoja obveza u bilo kojem životu jest da ostaneš vjeran samom sebi. Richard Bach S prašinom koju podižemo pokrivamo svoju golotinju. Herbert Heckman Čim negdje primijetiš smjernost i pronicljivost, znaj da će se tu roditi licemjerstvo. Kineska poslovica Licemjerje je poštovanje što ga prorok iskazuje vrlini. La Rochefoucauld Tko sebe prokazuje zelenim, toga će pojesti koze. Goethe … ljudi vole licemjere, znate - jer u njima vide svoje gore list, a uvijek je tako lijepo kad nekog uhvate spuštenih hlača i dignuta pimpača, a to nisi ti. Stephen King Treba urlati s vukovima. Jedini način da čovjek sačuva glavu. George Orwell Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука