Јаков. Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Anastasija: Pio sam 0110_hahaha bolje od Jelena, a očistio sam se samo tako...ne umem da opišem koliko sam čist...telesno..a duhovno isto, čim ovako bez gneva se dopisujem sa ovim tupavim forumašima. Ratko08: mislim da može van posta do 3 piva, u stvari za ženske do 1 (celog) a za muške koji su stariji od 18 godina, do 3 piva van posta. Naravno ako ne podnose ne moraju ni da piju. facenew22222222 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Nema boljeg piva od Jelena...Svaka čast za čišćenje tela i duše,vidi se da si uspeo :bla: Gde pišu ta pravila koliko piva je dozvoljeno?Ja ih prekrši sve! zru “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Ratko08: mislim da može van posta do 3 piva, u stvari za ženske do 1 (celog) a za muške koji su stariji od 18 godina, do 3 piva van posta. Naravno ako ne podnose ne moraju ni da piju. zru Ђе нађе то... :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Izuzetak 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Izuzetak 0442_feel https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif Два leteti leteti ekstra Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Izuzetak https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif leteti Два pivo pivo pivo More... bolje da ćutim 0442_feel leteti ( Saro,to su tri ekstra) “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 pa kaže se da je greh napijati se i prejedati se.. Mislim da žene ne mogu više od 1 piva (svaka čast izuzecima) a muškarci preko 3 piva (isto čast izuzecima) a da ih ne uhvati pićance. Izuzetak leteti ekstra Два pivo confused confused More... bolje da ćutim 0442_feel pivo ( Saro,to su tri pivo) Ma ja sam mislila na dva izuzetka https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif leteti Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 E deco deco. Ajde što pijete pivo, nego što sedite na ladan beton. ccccc Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 А што се дрогирају? greengrin ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 А што се дрогирају? greengrin http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qLA5D0iyeGs&feature=related Сјајна је бакица... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 генерално од поста храном не треба правити фарисејство, слажем се са Јецом и са мојим рођом :229229229: није храна као храна проблем, то је чиста форма, као што је ки кавијар постан а кошта као суво злато па мож бит ладно и мрсан што се тога тиче. суштина поста је да се издвајају намирнице из исхране да би се смиривале страсти почев од стомака, а за количине које су смешне у производњи или исхрани у хлебу, посним сиревима, маргаринима и осталим намирницама је смешно и размишљати. на крају ћемо вероватно доћи до истине да увек има неког састојка мрсног и да смо цео живот пре тог сазнања мрсили уствари. људи, није мрс што ћете несвесно или не својом вољом да се омрсите или инсистирате на бесквасном хлебу да би постили по ПСу, већ је поента СУЗДРЖАЊЕ од греха. Разумем ја тебе шта хоћеш да кажеш. Али замисли сцену, у продавници си, читаш састав на паковању. Пише брашно, шећер, бла, бла, може садржати трагове млека (или нпр пише сурутка, шта већ). И тај тренутак, кад ти прочиташ, и свеједно га ставиш у корпу, је мени споран. Без обзира колико је ситна та честица, значи говорим о намери, свесној. Не мислим на физичко конзумирање, ко зна колико смо се пута до сад омрсили, несвесно, већ говорим о томе да си ти видео да то може садржати нешто мрсно, и да се тешиш чињеницом како то ни микроскопом не може да се види... Ето.. Мало сам запетљао, али ваљда разумеш шта покушавам да кажем? :229229229:ако ти гади савест, не видим разлога да га једеш.ал ако ти не гади савест, кад си већ (наводно) свестан да нема нечег што је посно. чему падање у несвест? мислим да се баљезгањем о храни понижава смисао поста и превише даје на значају јелу науштрб будаљењу и празнословљу. једи или немој, толико је просто. још мање видим разлога за понижавање ближњег, или још горе, самопонижавањем кад већ поједеш. приде имамо и опмену да нее бројимо другима па још и да саблажњавамо себе или околину бавећи се ситничарењем а игноришући огромну величину сваког човека, па још је и сам Бог унизио суботу пред човеком, дао Сина Јединородног да Га разапну не би ли нас све спасао. насиље према себи или према ближњем никад нема оправдање. еееееееееееееееееееј, а ми расправљамо о залогајима. :229229229: :229229229: :229229229: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... :229229229: онда би вино било отров.не будали и не погани храну и пиће. лоше ти је било због ко зна чега, а трипујеш се дајећи значаја бесмислу. да ти се није огадила савест што си попио пиво па ти кривица појела стомак? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Možda je stvar u tome što sam očistio telo (koliko toliko) u ovoj prvoj nedelji pa telo prepoznaje otrov (alkohol)...a može biti i da sam trebao da popijem još jedno...ali to opet nije dozvoljeno u postu... :229229229: А ван поста јесте? а што није? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 Anastasija: Pio sam pivo bolje od Jelena, a očistio sam se samo tako...ne umem da opišem koliko sam čist...telesno..a duhovno isto, čim ovako bez gneva se dopisujem sa ovim tupavim forumašima. Ratko08: mislim da može van posta do 3 piva, u stvari za ženske do 1 (celog) a za muške koji su stariji od 18 godina, do 3 piva van posta. Naravno ako ne podnose ne moraju ni da piju. :229229229: која мерка :229229229: :229229229: :229229229:има људи који могу 5 да попију а ништа, ал то је зато што су нашикани ко звери већ smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif има људи који попију пола чаше па не умеју да причају више :229229229: :229229229: :229229229: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука