Jump to content

Позив српском православном народу на молитву и пост за спас нашег страдалног народа Космета

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ми смо обавестили све које знамо,такође смо контактирали и локални радио.

У случају да неко од свештенства нема овај молебан,ево линка

http://www.easterndiocese.org/files/Moleban_za_stradalni_narod_nas_na_KiM.pdf

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 14:12, belgrado рече

Не види се све , ја сам на пример информисан о овоме јутрос , али сам тек сада видео пост овде :)

Заиста не мислим ништа лично спроћу никог..и увек кад ''прозивам'' и себе стављам међу ''прозване''..али ипак, ево изгледа да се ипак ''види''... ако не све..онда готово све.. од 14:08 до овог момента ова тема има пет коментара..

можда и првих два минута овог клипа има неки одговор на питање..:

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

To sto tema ima malo komentara po tebi znaci da je slabo posecena i da ljudi nisu preneli ovaj apel? Svasta...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Колико је то неодговорно и неорганизовано. Невероватно - мада, у Србији је све вероватно. Уместо да се то одлучи недељу унапред, па да се народ обавести на литургији, оно данас, преко медија. Толико о литургичности Српске Цркве

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 18:35, obi-wan рече

To sto tema ima malo komentara po tebi znaci da je slabo posecena i da ljudi nisu preneli ovaj apel? Svasta...

Видим питаш..то би требало да значи да те интересује шта мислим..видим и сам одговараш, и то такође даје некакав одговор ..дакле омашио си скроз ... то не треба да значи то што кажеш, али ово твоје ''свашта'' одговара ономе шта сам ја хтео да кажем...

..Јесте и биће...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

U mom parohijskom hramu nije veceras bilo molebana za spas srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Isto kao i prosli put.

Evo, ako neko hoce da ne zaboravi...

http://www.network54.com/Forum/221692/thread/1075802268/last-1116236796/KosovO-+Part+II+%28I+could+add+more+in+the+other+thread+but+it+loads+forever%29.

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 18:43, Иван Недић рече

Колико је то неодговорно и неорганизовано. Невероватно - мада, у Србији је све вероватно. Уместо да се то одлучи недељу унапред, па да се народ обавести на литургији, оно данас, преко медија. Толико о литургичности Српске Цркве

Ајде молим те...како год било,обавештени смо како смо обавештени и дужност нам је да обавестимо свакога кога се сетимо,на било који начин.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

On 15. 9. 2011. at 18:46, Walter рече

Видим питаш..то би требало да значи да те интересује шта мислим..видим и сам одговараш, и то такође даје некакав одговор ..дакле омашио си скроз ... то не треба да значи то што кажеш, али ово твоје ''свашта'' одговара ономе шта сам ја хтео да кажем...

..Јесте и биће...

Ako je i bilo samo nekoliko odgovora, za to isto vreme tema je procitana preko 200 puta, neka je od toga pola ljudi poslalo apel bar nekolicini svojih poznanika - i eto, vec se siri prilicno brzo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja lajkovala na face-u jos danas!

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...