Milan Nikolic Написано Јул 25, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 Ово питање треба да разматра струка из те области. Многи наши непријатељи не би волели да Србија ојача. Пласирају се лажи, на такав начин да неуки људи буду узнемирени. На овом форуму се огроман број људи изјаснио по питању слетања људи на Месец. Резултат је да 53% не верује у то достигнуће, а 43% верује у то, а око 3% је неодлучно. Морамо бити смиренији по овом питању и да се за то занимамо на озбиљнији и стручнији начин. Већ дуго се води специјални рат против нас, са циљем да будемо завађени. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 25, 2024 Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 пре 1 сат, Milan Nikolic рече Ово питање треба да разматра струка из те области. Многи наши непријатељи не би волели да Србија ојача. Пласирају се лажи, на такав начин да неуки људи буду узнемирени. На овом форуму се огроман број људи изјаснио по питању слетања људи на Месец. Резултат је да 53% не верује у то достигнуће, а 43% верује у то, а око 3% је неодлучно. Морамо бити смиренији по овом питању и да се за то занимамо на озбиљнији и стручнији начин. Већ дуго се води специјални рат против нас, са циљем да будемо завађени. Mnogi naši neprijatelji žele taj rudnik, ali onako kako su naučili. Sa bezkičmenjacima rade, ljudima bez stida i morala i ti kažeš biće bolje. Hoće "al' kad meni nokat bude rastao dje nikad nije rastao" kao što kaza Josip Pejakovic A što ne sačekamo cijenu, možda je bolja opcija, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 25, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 Бирали смо најбоље. Ако мислиш да има бољих, реци ко. Ова власт се труди да ојача српство и српско јединство свуда, поштује Цркву и јача војску. То је народ бирао. Наш литијум ће око 13% бити извожен да се другде производе батерије, а све остало ће бити искоришћено код нас у фабрикама. То је по мени важно у сваком смислу. Аутомобили и камиони ће све више ићи на батерије, такође и војна техника и оруђе све више ће користити батерије, попут дронова. То је стварно наша будућност. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јул 25, 2024 Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 пре 35 минута, Milan Nikolic рече Бирали смо најбоље. Ако мислиш да има бољих, реци ко. Ова власт се труди да ојача српство и српско јединство свуда, поштује Цркву и јача војску. То је народ бирао. Наш литијум ће око 13% бити извожен да се другде производе батерије, а све остало ће бити искоришћено код нас у фабрикама. То је по мени важно у сваком смислу. Аутомобили и камиони ће све више ићи на батерије, такође и војна техника и оруђе све више ће користити батерије, попут дронова. То је стварно наша будућност. Tišina je bila ogromna za vreme izbora,mogla se seći mačem. I oni su kazali da nije bilo dobre opcije i jedni i drugi birani su kobci koji samo plen čekaju. S' tim samo oko 1/4 Srbije je glasala za ovu opciju i dosta je upitno da li je bilo svojevoljno. Crkvu poštuje dok mu služi, vojsku jača a nestajemo, rapidno. A o letećem napretku, vidimo kako su Borani bogatiji od silnog zlata a Zrenjanin vode nema itd, ko gleda svojim očima vidi. Саватије звани Ништак, Вукашин and Саласије је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 25, 2024 Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 Напредујемо у задуживањима код ММФ-а, а посебно код приватних фондова, у десетинама милијарди евра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саласије Написано Јул 25, 2024 Пријави Подели Написано Јул 25, 2024 Јел ми неко може рећи шта се десило са "Политиком"? Сваки дан слике "великог" газде, текстови написани као да некоме треба грађевински плац на добром месту, а коментаре пише ко је запослио сина као портира у неком државном предузећу. Читам овде како народ добија власт коју заслужује, или како је ова власт најбоља. Нисмо златни али да смо ово заслужили ( и власт и опозицију) је тешко поверовати (бар мени). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 26, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2024 Троструки кључ за сагледавање литијумске контроверзе - Српска Православна Црква SPC.RS У време док сам водио Центар за проучавање и употребу савремених технологија при нашој помесној Цркви, стручној јавности сам, на основу вишегодишњег проучавања утицаја... sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 26, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2024 Интересантно је еј. Бићемо слободни да имамо Кинеске фабрике аутомобила. Дај Боже мили и сведобри. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Јул 26, 2024 Пријави Подели Написано Јул 26, 2024 Sta ce nam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 26, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2024 Не знам за тебе, али Држава заступа благостање и просперитет и јачање свега и свачега. Ти можеш у катакомбе колико видим. Шалим се, бољи си од већине вучкомрзаца. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 27, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2024 Био сам кад се основао форум, био сам модератор, био сам на многим саборима форумаша, били људи код мене, ја код њих, већина старих форумаша ме лично познаје. А ко си ти и ко је сендвичар питање је сад. Ти кажеш да Председник прети свом народу само што позива на изјашњавање. Па каква је то инверзија. Ти човече ниси нормалан. Ти си сакрио свој идентитет и закључао поруке на најбезобразнији начин. Лепо каже Вулин јуче, време би било да забранимо анонимне провокаторе на интернету. Ако пишеш гадости, потпиши се. Ко зна какви монструми вребају из иностранства и изнутра, да не причам сад шта све знам. Више не знаш ко је корисни идиот а ко је агент на задатку. Увек је било оних који су се изопачили са неким поистовећењем. Али неће још дуго ово лудило којима су људи изложени барем код нас. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јул 27, 2024 Пријави Подели Написано Јул 27, 2024 Не могу да гарантујем за тачност, али не бих се изненадио да је истина, кажу да је Рио Тинто после скупа у Ваљеву добро одрешио кесу за ботове. Владимир Владимирович Цар1 and Саватије звани Ништак је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 27, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2024 Сумњам да је вл.Николај икога назвао фукаре. Неке је назвао дрипцима, то је за тебе. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 27, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2024 Можеш ли рећи за једног Србина да ти одговара? Невероватно је да свакога мрзиш, клевећеш и исмејаваш. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јул 29, 2024 Пријави Подели Написано Јул 29, 2024 Struka se oglasila: Projekat "Jadar" znači sigurno uništenje ključnih rezervi pijaće vode LAT.RT.RS Probno bušenje koje je "Rio Tinto" sproveo u regionu je već izazvalo štetu po životnu sredinu, napominje grupa domaćih naučnika u radu objavljenom u prestižnom časopisu "Nejčer" sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука