Jump to content

Литијум

Оцени ову тему

Препоручена порука

DS me blokira. Sad me blokira i onaj pop Goran Kovačević, koji osuđuje Holandiju, ali ne i debelu holandsku penziju. Koja je razlika sa SNS? Sve je to isto. Jedino dele narod. A zasebno pop trebao bi da miri narod, i nacije, ne da potpaljuje jedne na druge!

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Ovo je znaci info iz prve ruke, deluje ima ekoloskih problema, traze nova resenja i tehnologije, u Cile primenjuju odredjenu tehnologiju, i postavlja se pitanje koju ce tehnologiju da primenjuju kod nas, i kod nas gusto naseljena teritorija i jos nije i velike povrsine, i mi smo povrsinski mala zemlja sve je isprepletano, onda ta prica euro eko standardi deluje samo kao paravan da se pokriju eko opasnosti po okolinu od rudarenja litijuma, fora kao nove tehnologije i eko standardi, ali niko ne zna jos uvek kako ce se pokazati te navodne nove eko tehnologije.

Verovatno da vide prvo kako ce to ici kod nas, ili sto je verovatnoje bas briga Zapad za nas, litujum mora da se kopa jer Kinezi vec imaju veliku prednost, pa bilo sta da bude sa tim eko tehnologijama, mora da se parira Kinezima ili ce Evropa biti u ekonomskom problemu.

Ali mi imamo Vucka supermena iz Feketica koji spasava ljude zavejane snegom, ne treba da brinemo on ce sve da sredi sa tim novim eko tehnologijima, ma nema brige Vucko nikada dosad nije lagao i sve obecano je ispunjavo. :aplauz:

Blago nama. :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

А Вучићу је прича (преко 12 пута у 10 дана) зар бих ЈА допустио да је небезбедно пред крај мандата? 12:smeha:

Кеве ми, деце ми :smeh1: Ево баш ћу да му верујем на реч.

И моја деца живе у Србији. И то је јак аргумент, могу сутра да бирају где ће да се одселе.

Подели на овим сајтовима

WWW.PAKT.ORG.RS

I pored Rešenja Poverenika za informacije od javnog značaja br 071-01-2658/2020-03 od 16.09.2021. da je Rudarsko-geološki fakultet dužan da PAKT-u dostavi
WWW.CEMAFORUM.RS

I pored Rešenja Poverenika za informacije od javnog značaja br 071-01-2658/2020-03 od 16.09.2021. da je Rudarsko-geološki fakultet dužan da PAKT

Само полако, откриће се кога су све плаћали од политичара, до "стручњака".

Незабележено је да председник једне државе (и његови пулени) иде по медијима и земљи и лобира за страну компанију. Уз то су ставили све државне, медијске и стрнчке капацитете у службу стране компаније. 

Са друге стране то ме радује, значи да не иде како су планирали.

Подели на овим сајтовима

SPUTNIKPORTAL.RS

Запад је покушао да организује обојену револуцију у Србији и смени легитимну власт и уместо њих доведе политичаре послушне Вашингтону, рекао је помоћник председника...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Коначно праве акције од септембра и то у централној Србији, одакле су протести кренули, да нам председник не кука да се руши власт у БГ.

По најавама ово до сада је било само загревање и опипавање пулса. Почеће се са блокадама у исто време у најмање 10-15 градова и на почетку ће блокаде трајати 1 сат. План је да се стане цела земља, у почетку на кратко.

Подели на овим сајтовима

Овај први круг протеста, да га тако назовем је премашио очекивања. Одзив је био неочекивано висок и тема је постала јавна.  Нема шансе да се опет гурне под тепих.

Сад следи део правог притиска на власт. Чека се септембар.

Подели на овим сајтовима

On 16. 8. 2024. at 21:37, Вукашин рече

План је да се стане цела земља, у почетку на кратко

Expand  

Какав си ти хришћанин? Бојим се да ћеш бити секташина обична. Боље прочитај све што треба да би опстао као хришћанин, јер си сам ушао у борбе и искушења.

Ова Земља у којој живиш, ако си уопште човек а не анонимус занавек, проживела је најскорије страдање под терором жутих демократа о лажљивих националиста, којих има и дан данас.

Не можеш ти једном народу који је доживео 5. октобар да продајеш причу о револуцији, о блокадама и смени власти. То је толико пробисветно да ни један озбиљан и зрео човек неће подржати.

Где сте ви били 5. октобра, који сада хрлите против Вучића? Јесте били у пеленама или сте јахали негде коња да не кажем где? Толико је народу српском јасно колико је мржња својих грозна.

Нећеш ти бити аутошовиниста као петоколонаши, бићеш шестоколонаш, човек који заборавља или игнорише истину и чињенице. О свему српском,, о целој историји нашег српског бивствовања.

Толико је наша вера повезана са нашим српством, боље рећи српство са вером, да се сваки оглед у једном показује и у другом. Зато имамо двоглавог орла и зато је то поштовање светиња.

Саветујем ти да баталиш глупости са политиком. Показао си апсолутну незрелост сопственим признањем када је теологија у питању. Ти се чак као анонимус градиш верним и часним.

Ако не видиш шта ту шкрипи онда џаба ти причам. Сигурно ће доћи дани да те вију као пшеницу па ћеш трабуњати још свашта. Моја је нада да ћеш се смирити и сагледати сопствене промашаје.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

^

Пуна уста патриотизма, а овамо спасавање немачке аутомобилске индустрије на штету српског народа.

Одужиће нам се тако што ће првом приликом окупирати Војводину.

Српство - крађа и млаћење лове у џепове. Српство - Пинк и Жељко Митровић, Информери и остали тровачи, да не набрајам даље...

Вучић је сам крив што се окружио пробисветима и послушницима, па сад он мора да иде по народу и да се бори за Рио Тинто, а то није популарно.

На крају ћеш га ти рушити, тј. чланови СНС-а, чим се заљуља, први ће да се перу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...