Milan Nikolic Написано Август 5, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2024 пре 4 часа, Вукашин рече Да се подсетимо мудрих речи: Боље заћути о владикиној срамоти, довлачили су хоштаплере на света места, боље да нису се петљали са политиком. Амфилохије блаженопочивши једва сачува душу при крају живота дајући подршку докторату Бачког. Могао је расцепати СПЦ као нико. Тако и Атанасије. Мало су се занели и слушали погане лажове као Мила Ђукановића. Атанасије је довео Григорија више због политике, јер тешко да је благоглагољање превагло, онда би и Де Ниро могао бити владика. Сада се Црква мучи као никада, али даће Бог да разбије све изазове и опасности за Цркву. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2024 пре 3 часа, Вукашин рече Ово брат Милан вади из фиоке из приручника за СНС ботове Заједно ће Ђилас са Вучићем под руку. Тој игри дуплих пасова је истекло време. Како Вучић под руку са Ђиласом, када ти овде постављаш невероватан број ђиласових линкова. Ти медији сада преносе славље због погрома олује, а код тебе нема никакав стид. Само ћеш помоћи антисрбима и антихристима да роваре код нас, да се слушају у скупштини, да шетате заједно, да се помажете у ширењу пропаганде против напредне странке. И ти говориш да је неко други под руку са Ђиладом. Плашиш ли се стварно Божијег суда? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2024 пре 2 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече У исто време Народона странка на иборима води кампању у БГ како да за нас нико нормалан не гласа Значи ли то да си се открио, да си био за Јеремића? Био сам и ја само када сам га видео са шајкачом на сплаву да лумпује. Био је симпатичан. И први је јавно говорио о неизбежном утицају Кине. Свака му част за тада и за то. Али био је доста лош човек у самој политици. Ту мораш бити моралнији него било где. Каква је лудост тебе довела до њега? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 5, 2024 Пријави Подели Написано Август 5, 2024 nirvanashop је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2024 ,,Ја нисам стручан да причам много о тим ископавањима" каже кошаркаш. @Tamara91 Па зашто је ово на теми литијума? Каква је то народна буна на државну власт важна? Имамо изборе и гласамо за власт. Опет да те питам, за кога да гласамо осим за актуелну власт? Немој ми само рећи за шолакову опозицију, али ни за двери и томе слично, за равноземљаше и томе слично. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 5, 2024 Пријави Подели Написано Август 5, 2024 пре 55 минута, Milan Nikolic рече Како Вучић под руку са Ђиласом, када ти овде постављаш невероватан број ђиласових линкова. Ти медији сада преносе славље због погрома олује, а код тебе нема никакав стид. Само ћеш помоћи антисрбима и антихристима да роваре код нас, да се слушају у скупштини, да шетате заједно, да се помажете у ширењу пропаганде против напредне странке. И ти говориш да је неко други под руку са Ђиладом. Плашиш ли се стварно Божијег суда? Боље да мало заћутиш и поразмислиш, па да онда нешто напишеш. Све су то исти медији, исте газде, играју игру са народом. Сети се само избора у БГ и Ђиласовог одласка код Вучића, како му је предао власт на реч и како су се договарали. И тако сваки пут. Уверићеш се и сам, народ не инетересује ни Вучић, ни Ђилас, ни СНС. Можда ти је јасно, али вас у странци уче да пишете овакве фразе. Народ неће рудник и због тога је изашао на улице. Излазе људи који дуже од деценију нису ишли на скупове. На власти је да убаци своје људе унутра да разбију протест, исто тако и противници власти гледају своју шансу, али битка за власт није разлог зашто су се људи у Ваљеву и Шапцу окупили у огромном броју. Ако тресне са власти Вучић је сам крив што се везао за Рио Тинто. Милошшш and Tamara91 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 5, 2024 Пријави Подели Написано Август 5, 2024 пре 27 минута, Milan Nikolic рече ,,Ја нисам стручан да причам много о тим ископавањима" каже кошаркаш. @Tamara91 Па зашто је ово на теми литијума? Каква је то народна буна на државну власт важна? Имамо изборе и гласамо за власт. Опет да те питам, за кога да гласамо осим за актуелну власт? Немој ми само рећи за шолакову опозицију, али ни за двери и томе слично, за равноземљаше и томе слично. И ово су фразе из ботовских фасцикли. Што оживеше Рио Тинто пројекат после избора, а не пре? Превара. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Август 6, 2024 Пријави Подели Написано Август 6, 2024 Одличан протесни сабор у Рачи! Искрено, изненадио сам се, ми смо рурална средина, малограђанска. Опет, овде у селу Вишевцу је рођен Карађорђе, овде су живели Ђура Јакшић и Радоје Домановић... И данас имамо много феноменалних, моралних, високообразованих људи, нису се сви продали снс секти, далеко од тога. Што рече брат горе, излазе људи који никако не би изашли да није велика мука. Велика је мука, и људи то знају, осећају. Tamara91, nirvanashop and Вукашин је реаговао/ла на ово 2 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 Recimo u 20.veku u Smederevu i okolini je bilo oko 70 izvora vode, ima ih i danas ja znam za oko desetak, i mnogi su bili dobri i za zdravlje jer su bili lekoviti. Imamo toliko potencijala za razvoj ali izgleda ne vredi mnogo, agende koje nam namecu sa Zapada kroz ucene moramo da primenjujemo i na svoju stetu. Znam, ako bi i neki drugi dosli posle Vucka bili mozda i gori od sns po nasu Srbiju, ali ako se Vucko predstavlja kao neki veliki patriota i jos glumi i zrtvu, i to pored ociglednih poraza na mnogim planovima, i ako se to ipak jos i predstavlja kao neke pobede i lazni patriotizam, onda to licno ne mogu da podrzim, iako strahujem da bi sa drugima bila jos veca katastrofa. Bilo Vucko ili neko drugi, rezultat na kraju bi bio isti, samo sto Vucko to zamaskira kroz lazni patriotizam, ovi drugi bi bili otvoreni, ne znas sta je gore, Vucko to radi sporije, ovi drugi bi verovatno to radili brzo. Uf , po razumu i logici ipak je bolje da Vucko ostane, bolje je imati vise vremena za neku borbu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 пре 48 минута, Bokisd рече Znam, ako bi i neki drugi dosli posle Vucka bili mozda i gori od sns po nasu Srbiju... Hajde da smenimo Vučića, hajde da smenimo i te druge pa i treće pa da vidimo ko će se boljim pokazati a ne da imamo nesmenjive režime i diktature. Čak ni tzv. žuti (nisam lično za tu opciju) nisu bili tolika šteta za Srbiju koliko je lažno-patriotska sekta SNS. To se najbolje vidi na primeru severa KiM koji je faktički bio deo države Srbije poput Vranja ili Subotice. Vučić je predavao i izdavao KiM etapno, puzajući i došli smo do ovoga do čega smo došli sever KiM je u potpunosti okupiran i na milost i nemilost Vučićevog koalicionog partnera (srpska LJista). Ekonomsko-socijalni model je pogrešan, privreda kolonijalna, država prezadužena. Tek priča sa litijumom je prava katastrofa i potencijalno velika tragedija. Narod nije progledao na Vučićevu SNS izdaju Kosova, nadam se da će progledati po pitanju litijuma. Милошшш and Саватије звани Ништак је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 Са једне стране новац и подршка да остану на власти, са друге Шолц дошао са штапом да запрети отварањем нових жаришта ако стопирају пројекат. Вероватно је таква прича. Иначе, испод целе Мачве је огромно језеро пијаће воде највишег квалитета. То је та дринска жица која ће бити загађена отварањем рудника. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 пре 2 часа, Tamara91 рече Hajde da smenimo Vučića, hajde da smenimo i te druge pa i treće pa da vidimo ko će se boljim pokazati a ne da imamo nesmenjive režime i diktature. Čak ni tzv. žuti (nisam lično za tu opciju) nisu bili tolika šteta za Srbiju koliko je lažno-patriotska sekta SNS. To se najbolje vidi na primeru severa KiM koji je faktički bio deo države Srbije poput Vranja ili Subotice. Vučić je predavao i izdavao KiM etapno, puzajući i došli smo do ovoga do čega smo došli sever KiM je u potpunosti okupiran i na milost i nemilost Vučićevog koalicionog partnera (srpska LJista). Ekonomsko-socijalni model je pogrešan, privreda kolonijalna, država prezadužena. Tek priča sa litijumom je prava katastrofa i potencijalno velika tragedija. Narod nije progledao na Vučićevu SNS izdaju Kosova, nadam se da će progledati po pitanju litijuma. Tamara, slazem se sve ovo oko Vucka, ovo sa Vuckom i nekim drugima koji bi dosli posle njega, jednostavno sumnjam da bi bilo bolje u svakom pogledu, jeste Vucko posle Tadica predao KiM, ali da je ostao na vlasti morao bi i Tadic da preda slicno kao Vucko, kako je onaj Milosevic i onaj njegov govor kada je rekao da ne napadaju Srbiju zbog njega nego zbog nje same. Tako je isto i danas napadaju Srbiju bez obzira ko je na vlasti, Tadic, Kostunica, Vucko, samo je pitanje ko nanosi manje stete. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 7, 2024 Пријави Подели Написано Август 7, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 8, 2024 Пријави Подели Написано Август 8, 2024 пре 9 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече Tamo se tiha oluja već sprovodi i srpske porodice se iseljavaju u druge krajeve Srbije ili inostranstvo. Vučićeva neodgovorna, nesposobna i izdajnička politika dovela je do gubitka severa KiM. Tamošnji narod koji je pre vladavine SNS-a živeo severno od reke Ibar u potpunosti integrisan u državni aparat Republike Srbije, etapnom predajom, puzajućim priznanjima od strane Aleksandra Vučića doveden je u stanje potpune okupacije. Naredna misija SNS izdajničke bande je izdaja Republike Srpske i potčinjavanje iste Sarajevu i stvaranje unitarne, centralizovane BiH i pretvaranje najplodnijih krajeva Srbije u jalovišta. Krajnje je vreme da se narod probudi i pre nego što ovu zločinačku vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem pošalje na smetlište istorije pošalje najpre na nadležne sudove i duge zatvorske kazne. Милошшш, sampaganini92 and Саватије звани Ништак је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука