Jump to content

Литургија радним данима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог,

због посла не могу да присуствујем на литургији у 8 и 9 сати, да ли постоје нека места у Београду где се служи литургија викендом или радним данима од 4 5 6 ујутру, пре 7 сати. Свако добро.

Подели на овим сајтовима

On 30. 6. 2024. at 13:50, Šmgo рече

Ideš na liturgiju nedeljom u 9, ako ti ne izlaze u susret promeniš posao ...

хвала брате на разумевању,никад ми није пало на памет да бих радио нешто боље да имам

On 30. 6. 2024. at 14:21, sanja84 рече

Možda u Slancima?

Vaznesenjska beše u 7:00. U moje vreme.

још неко ми спомену за Сланце,с тим што радим на НБГ па ми је скроз друга страна града али ако нема друге пробаћу тамо да идем,а за Вазнесењску нема података на интернету ако може још неко да потврди то би ми супер било.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

хвала брате на разумевању,никад ми није пало на памет да бих радио нешто боље да имам

Ха ха свака част на одгвору, иначе један од најглупљих савета ни секташи немају овакве, једино на нету оваккве глупости:ok:

хахахах ма знам да не мисли брат лоше,него камо среће да сам толко тражен да могу да мењам посао тек тако

пре 5 часа, sampaganini92 рече

Nemas nigde liturgiju pre 7:00 nazalost a da je u Beogradu :/

једино што сам успео наћи је да има наводно у Сланцима, видећу каква је тамо ситуација, за Вазнесењску не могу наћи ништа

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

Иначе ако не нађеш, Владика Јован који је био у затвору, је посведочио да га је Дух Свети посећивао у ћелији и причешћивао, тако да си ОК и ако не нађеш термин  у 7 ујутро. Јер Дух свети дише где Он хоће. Важно да си се трудио! Слава Богу!

гледам овако кад могу да одем на неко вечерње,акатист, него ме највише ремети због причешћа јер су ми чак Божић Ускрс радни па се причестим свега 4 5 пута годишње, а волео бих чешће. хвала ти брате од срца најискреније на саветима и на лепим речима,свако добро ти желим:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...