Jump to content

Медена Зона

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав свима.

Христос се Роди.

Проширујем продају меда. Од сада лична достава на кућну адресу може да се реализује и у Новом Саду. Остатак Србије слање курирским службама или лично доносим ако је у питању већа поруџбина.

Позивам вас да погледате сајт. Има и блог са занимљивим темама. Пријатно. :)

MEDENAZONA.WEBFLOW.IO

Medena zona je jedna priča o pčelama i medu. Druženje sa pčelama iima terapeutsko dejstvo a deo prirode koje one spakuju u saće mi nudimo kupcima.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

:aplauz::aplauz::ok:

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ima li te na fb, da te malo tamo reklamiramo? Mi smo, inace, stalni jedaci meda, i sa velikim zanimanjem proucicemo sajt. :)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 7. 1. 2024. at 15:58, obi-wan рече

Ima li te na fb, da te malo tamo reklamiramo? Mi smo, inace, stalni jedaci meda, i sa velikim zanimanjem proucicemo sajt. :)

Expand  

Imaš na sajtu, dole u footeru link ka FB stranici, ali tamo nisam baš ažuran. Sajt mi je omiljen jer sam ga sam radio pa ga najviše i forsiram.

Hvala. :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...