Srdasce Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Bajaga, "Poljubi me" . "...poljubi me, dotakni me usnama, s usnama, kao zgaženim trešnjama..." Predrag S. and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Srdasce, ivanaika and NaGuAl је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Дуња, Саша од Москве, @Amin and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Dženan Lončarević, "Mirno spavaj". " Mirno spavaj, ja te čuvam. Ništa ne brini, s tobom sam, i kad me ne vidiš. " Inner Truth and @Amin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inner Truth Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Данче* and NaGuAl је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Merlin, "Otkrit ću ti tajnu". http://www.youtube.com/watch?v=tCVkfo3qwJY "Otkrit cu ti tajnu,koju sam skrivala, danima sto sja u pjesku zivom. Otkrit cu ti tajnu sta se klanja, kad se covjek umori. Otkrit cu ti tajnu,koju sam skrivala, godinama sto su ostale u pjesku zivom. Otkrit cu ti tajnu sta se klanja, kad se ljudi umore od bjezanja..." (Otkrila bih sigurno tajnu tu; da sam ja bila ta, što je vremenom sve bliža bila, što je dalje bežala... ) NaGuAl and @Amin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 DankaM, NaGuAl, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 DankaM and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inner Truth Написано Фебруар 5, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 Kerber, "Samo ti". http://www.youtube.com/watch?v=tchU9i60i8E ( Misli moje u dimu plešu, molim Nebo, tražim te...Svi me psuju, ja ne mogu i neću. Noćas dođi, trebam te. Kad more peni, a ladje tonu, i nema vetra u jedrima...snovi moji umorni leže, na tvojim belim nedrima. Samo ti, ti svemu si lek..." ) Данче*, Саша од Москве, @Amin and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@Amin Написано Фебруар 12, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2014 ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука