Ненад Р. Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BDce8cGW720 Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Дуња је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tHr6VeXgiKo "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Виктор Станојевић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wln6NX0V4AQ "Ми у заједницу Бога Оца улазимо једино преко Христа, а не личним подвизима и заслугама" Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BCFyg2Xft0Y љубави, у моме срцу постоји једно место где никад не залазим.....у њему спаваш..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=h6BjD9l2GAA ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bhXjZl_Tsms gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Prevod na srpski Bez sakoa i kravate Koliko sam daleko išaoda bih stekao ovu sreću.Među rasejanim ljudimabio sam niko i ništa.Koliko sam noći ležao budanda bih preskočio taj zid.Usred zaboravljene deceobesio sam strah. Čekao sam tebe.U venamamuzika je počinjala da vri,sagorevala te je iznutra.A ti si me smatralasvojom jedinom nadom,osećao sam to na sebi,na svoj svojoj odeći. Živote moj,sada letim sa tobom,a ovo putovanje je pesma -daje mi toliko ljubavi za život. Živote moj,sada trčim sa tobomda donesem sve najlepše snoveonome koji još mora postojati. Koliko sam daleko išaoda bih stekao ovu srećubez sakoa i kravate.Tako sam stigao.Usred nekih važnih ljudišto dotakli su mesec,ponekad gledam iza sebekako bih shvatio gde sam otišao. Neapolitan Quanta strada aggio fattope’ sagli’ sta furtuna,miez’a gente distrattaio nun ero nisciuno.Quanta notte scetatope’ scala’ chillo muro,miez’ e figli scurdatoaggl’ appiso ‘a paura. Io aspettavo a te,crescevo dint’ o sanghea’ musica vullente,te bruciavo a dinto.E tenive a mecomm’ ultima speranzame sentive ‘n cuollodint’ a tutte ‘e panne. Vita mia,mo’ volo ‘nzieme a te,e stu viaggio ‘e canzonem’e’ data d’ammore pe’ vivere.Vita mia,mo’ corro ‘nzieme a te,a purta’ tutte ‘e suonne chiu’ bellea chi ancora add’ esistere. Quanta strada aggio fattope’ sagli’ sta furtuna,senza giacca e cravattaaccussi’ so’ venuto.Miez’ e facce ‘mportantec’hanno tuccato ‘a luna,guardo areto ogni tantope’ capi’ addo’ so’ ghiuto. JESSY and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Jelena 76 and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Саша од Москве, Столе and MilanT је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Nemam kome da poručujem. Ali, da imam , recimo, ja se raspilavim kao kakvo pilence, na ovu pesmu, pa verujem da bi i tog nekoga obradovalo puno, puno. Pesmica, od Righteous brothers -a, "Unchained melody". (Romantika, uf! ) "Oh, my love, my darling,I've hungered for your touch,A long, lonely time... And time goes by so slowly,And time can do so much...Are you still mine? I need your love,I need your love.God speed your love to me! Lonely rivers flow,To the sea, to the sea,To the open arms of the sea, Lonely rivers sigh."Wait for me, wait for me"I'll be coming home, wait for me! Oh, my love, my darling...I've hungered, hungered for your touch...A long, lonely time, And time goes by so slowly,And time can do so much.Are you still mine? I need your love,I need your love,God speed your love to me! " MilanT, Inner Truth, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1kiHBqxDcQI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука