Jump to content

Матија Бећковић

Оцени ову тему

Sophrosyne

Препоручена порука

Imaju dva izbora.

Jedan je da bojkotuju izbore i da imaju siptare za predsednike opstina u kojima su vecina. Dobice moralnu podrsku od raznoraznih kvazipatriota iz Beograda dok ce preostali Srbi biti u jos tezem polozaju. 

Drugi je da izadju na izbore i da obezbede koliko toliko normalan zivot.

Подели на овим сајтовима

Imaju dva izbora.

Jedan je da bojkotuju izbore i da imaju siptare za predsednike opstina u kojima su vecina. Dobice moralnu podrsku od raznoraznih kvazipatriota iz Beograda dok ce preostali Srbi biti u jos tezem polozaju. 

Drugi je da izadju na izbore i da obezbede koliko toliko normalan zivot.

Pa...sad sa tvog pristrasnog gledista to jeste tako.

Jedan izbor je da izadju na izbore i daju legitimitet nekakvoj drzavi Kosovo,a pritom rezultat moze biti ko zna kakav,nesto sumnjam da koljaci i prodavci delova tela i organa ce imati neku moralnu kocnicu da npr pokradu izbore.

Drugi izbor je da drzava Srbija pozove na bojkot i posto su smenili sve koji su protiv kosovskih izbora organizuju nove izbore na delu svoje teritorije. I da se nastavi praksa u vecinsko srpskim mestima na Kosmetu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ух , Ух Ух ... Што би рекли Индијанци ... сетите се само шта је ''тај'' Бећковић говорио у својој богатој животној ..мисији ... и ком  је то говорио и како су ти ''неки'' оцењивали његове ''говоре'' ...  Пре свега овд емислим на Блажене успомене - Патријарха Германа... па живо-светог Тасу - Јевтића .. да не идемо даље .. и ово је доста .. Па онда причајте о поштапалима ... и ајте молим вас .. срамота је и мислити на тај начин ...

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Pa vidim lepo se bori, samo izgleda se malo izgubio, pa je promašio bojno polje, čini mi se da je ono nešto južnije. 

Pogresio si. To bojno polje je svuda. I juznije i severnije i u novinama i na radiju i na TV-u i u svakodnevnom razgovoru i ovde na forumu ... svuda, gde god se okrenes ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

To bojno polje je na Kosmetu.Nece Kosovskoj deci biti nista bolji zivot i nista im ne moze pomoci to sto mi,dok pada kisa po nasim krovovima raspredamo o Kosovu ispred racunara dok nekima od njih pada kisa po glavama kroz napukle zidove.

Подели на овим сајтовима

To bojno polje je na Kosmetu.Nece Kosovskoj deci biti nista bolji zivot i nista im ne moze pomoci to sto mi,dok pada kisa po nasim krovovima raspredamo o Kosovu ispred racunara dok nekima od njih pada kisa po glavama kroz napukle zidove.

To bojno polje je svuda i svaki dan i uvek traje. Jos manje ce im pomoci nasa indiferentnost i stav "Mene se to ne tice".

Подели на овим сајтовима

To bojno polje je svuda i svaki dan i uvek traje. Jos manje ce im pomoci nasa indiferentnost i stav "Mene se to ne tice".

Nece im pomoci stav ni tice me se ni ne tice me se.Treba gledati stvari realno i izvuci najvise iz realnosti.

Ista ta deca su odrastala uz "podrsku" patriota iz skupstine i srpskih kuca i stanova.Sada su odrasli ljudi,pa se nadam da su uvideli koliko im je ta podrska pomogla.

Na kraju krajeva,treba se setiti kako su prosli Srbi iz krajine bojkotovajuci izbore. ;)

Подели на овим сајтовима

A ti mislius da je Oluja u stvari drugi naziv za bojkot izbora?

Ne,ali mislim da je bojkot tih izvora bio okidac Oluje.

Morali su da imaju neki "razlog" za nju,i onda su kaznili gradjansku neposlusnost.

Kao sto vidis,i nakon 18 godina,svet ih nije kaznio zbog toga,naprotiv.

Mislim da se istorija ponavlja.

Подели на овим сајтовима

Ne,ali mislim da je bojkot tih izvora bio okidac Oluje.

Okidac za Oluju je onaj isti koji je izveo onu rulju u Zagrebu da demonstrira protiv cirilice ili onu rulju u Vukovaru ...

Sve ostalo su prazne price ...

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

MOLITVA

Uđi u moje oči
Pre nego što ih sklopim
Da te pod trepavicama čuvam.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da zaspim
A ni da se probudim
Jedino tebe nema
A samo ti postojiš.

Više je biti pesma
Nego pesnik
A biti ti
Više je od oboje.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...