Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kad idem na neku svecanost ili proslavu,ja obucem ono sto u najsvecanijim prilikama oblacim kada idem na Liturgiju.

Tu ne bi trebalo da postoji velikog raskoraka ili neke sizofrenosti

Daleko od toga da je primereno ali posle njihove izjave da homoseksualci ne bi smeli da imaju decu,vec da dete treba da ima i majku i oca i njihove revije gde su na kraju majke izasle na pistu sa decom u rukama,ja pocinjem da verujem da se sa njima desava nesto pozitivno i na neki cudan nacin,pokazatelj su i ove haljine.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Које то облачење треба да буде пристојно а нормално за цркву?

Чесњто виђамо у цркви жене које су обучене у дуге сукње, мараме итд... а чим изађу из цркве све то скидају и облаче се, да кажемо "нормално".

Шта ви мислите? 

Како то треба жена да буде обучена за цркву?

11270538_898532390208890_738577982876148

Bolesni Rusi.Tacka.

:)

Подели на овим сајтовима

Kad idem na neku svecanost ili proslavu,ja obucem ono sto u najsvecanijim prilikama oblacim kada idem na Liturgiju.

Tu ne bi trebalo da postoji velikog raskoraka ili neke sizofrenosti

Daleko od toga da je primereno ali posle njihove izjave da homoseksualci ne bi smeli da imaju decu,vec da dete treba da ima i majku i oca i njihove revije gde su na kraju majke izasle na pistu sa decom u rukama,ja pocinjem da verujem da se sa njima desava nesto pozitivno i na neki cudan nacin,pokazatelj su i ove haljine.

Za te njihove izjave ja ne znam niti pratim kakve sve to mudrosti oni produkuju,

meni je dosta vidjet tu ikonu na haljini i onaj ogromni krst na uhu, tutto sbagliato.

Подели на овим сајтовима

Bolesni Rusi.Tacka. :)

?

Ove cure su obucene sasvim normalno, samo su marame nakalemljene bzvz. Al` opet ni to nije bolesno, daleko bilo.

Bolestan je onaj ko ide gologuz ulicom, ne obrnuto.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

?

Ove cure su obucene sasvim normalno, samo su marame nakalemljene bzvz. Al` opet ni to nije bolesno, daleko bilo.

Bolesni i prebolesni.

Zato i imaju neku *pravoslavnu modu*.Nisu prirodni.

Подели на овим сајтовима

@,ti si totalno otkacen..... :)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne može se baš tako lako znati; Ovaj išao decenijama po Moskvi gologuz i golokurat i postao svetitelj.

st-basil.jpg

Подели на овим сајтовима

Bolesni i prebolesni.

Zato i imaju neku *pravoslavnu modu*.Nisu prirodni.

Ovo nije nikakvo objasnjenje.

Sta je tacno ovde bolesno (i otkud tako teska rec uopste)?

Sta to smeta ako neko promovise ovakav oblik oblacenja?

Sta tu nije prirodno?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Moja dobra sestra u Hristu je jedna prelepa,uvek lepo i moderno doterana zena.Unutra,jedna cista dusa.Zivi jedan skroman i povucen zivot.Covek je bice na granicama svetova :)

Ne priznajem i ne dozvoljavam formalnosti i glumatanja.

Подели на овим сајтовима

Ne može se baš tako lako znati; Ovaj išao decenijama po Moskvi gologuz i golokurat i postao svetitelj.

Ne mlati se, zivota ti.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...