Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

А како вам се свиђа дизајн портала Поуке.орг, што и јесте тема?

prstgore klapklap 1000000001010 facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нисам приметила да ми ико црта путању којом ћу пролазити кроз овај форум.

Молим да се мој коментар не схвати као снисходљив јер заиста немам страха да напишем што мислим али знам и докле су границе.

Наравно да ниси,то само значи да је блага уредничка политика. То што ниси видела путању на овом форуму,говори о самој уредничкој политици.

Извињавам се на скретању са теме.

Што се самог логоа тиче,стекао сам утисак да је превише детињаст,не у позитивном смислу,већ као да је том детињастом концепцијом промашена тема.

Ако сте хтели нешто у том фазону,могли сте неки дечији цртеж са веронауке да ставите...

Подели на овим сајтовима

Tvrdi konzervativac, a? 4chsmu1

Тврди, сурови конзервативац, без имало смисла за ведро, лепо и позитивно.

Тачније, арогантни, апатични и ригидни увекнегативац.

O0

Подели на овим сајтовима

• Гости

"Koji ne budu kao deca, nece uci u Carstvo Bozije"!

I ako je nesto vedro, nije odmah i neozbiljno, naprotiv bas...

Хедер приказује евхаристијски начин живота у природном окружењу који смо изгледа заборавили. И радујем се што се и са темама и са начином рада враћамо првобитниј идеји- да овде свако ко дође пронађе људе који ће им упутити речи утехе- реч Еванђеља, реч радости и живота.

Подели на овим сајтовима

оћу на ћирилици да пратим поуке . орг stadaradim

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

оћу на ћирилици да пратим поуке . орг stadaradim

на почетној форума у самом дну имате опцију "Промена изгледа и језика" ту пребаците на "Српски" и ријешено 1000000001010

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Овако је много боље nasznak9877777777777777777 хвала facenew22222222

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Тврди, сурови конзервативац, без имало смисла за ведро, лепо и позитивно.

Тачније, арогантни, апатични и ригидни увекнегативац.

O0

Odlicno! Ima nas dosta takvih... prstgore

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Оче Иване, мислим да код Тебе не треба да стоји углед као што, претпостављам, не стоји ни статус упозорења. Мало је, онако, безвезе. Ти нит можеш да напредујеш, нити можеш да будеш банован. Овако се само оставља простор за одушевљено додворавање и сл. То би био говор реалне смирености и зрелости, бар по мени.

Подели на овим сајтовима

А како вам се свиђа дизајн портала Поуке.орг, што и јесте тема?

Ne sviđa mi se. Predlog: Vratite kako je bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче Иване, мислим да код Тебе не треба да стоји углед као што, претпостављам, не стоји ни статус упозорења. Мало је, онако, безвезе. Ти нит можеш да напредујеш, нити можеш да будеш банован. Овако се само оставља простор за одушевљено додворавање и сл. То би био говор реалне смирености и зрелости, бар по мени.

Веома разумно, али ја сам уједно и члан форума који пише. Заправо, уопште не гледам који ми је "углед" нити ме занима. Опет, мислим да има људи којима се свиђа понека порука коју напишем, па у том контексту мислим да треба да постоји. Онда бих опет био "одвојен" од осталих, а то никако не желим.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne sviđa mi se. Predlog: Vratite kako je bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ипак не. Стари дизајн и СМФ форум је отишао у пензију. Потруди се да мало схватиш да је IPbord најбољи светски форумски софтвер и да има најбољу заштиту, а уједно и брдо квалитетних опција. Нема апсолутно ни један једини разлог ни да помислим на то а камоли да га враћам.

Ако Бог да, када се људи навикну на ИПборд (а не само да су се навикли, већ је број написаних порука готово удвостручен а број online чланова више него утростручен за само неколико дана), вршимо надогрању са још квалитетнијим опцијама.

Иначе, наш форум је једини IPbord на ћирилици. Сада радимо на усавршавању превода, прилагођавању нашим потребама и превођењу Блогослова.

И на крају подвлачим: ово је тема "Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије" а портал се налази на www.pouke.org , и молим Вас држите се тога. Оставите форум за неку другу тему.

Подели на овим сајтовима

Веома разумно, али ја сам уједно и члан форума који пише. Заправо, уопште не гледам који ми је "углед" нити ме занима. Опет, мислим да има људи којима се свиђа понека порука коју напишем, па у том контексту мислим да треба да постоји. Онда бих опет био "одвојен" од осталих, а то никако не желим.

тако сам и ја мислила...али не написах dada

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...