Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pretpostavljam da su urednici zauzeti ali ponoviću pitanja:

Da li može na svakoj poruci da piše iznad naziv teme? Tako je bilo na prethodnom forumu.

Da li može da se podesi opcija obaveštenja o novim odgovorima tokom pisanja i slanja poruke na određenoj temi? Takođe je i to bilo na prethodnom forumu.

Da li može da se podesi opcija ,,umetni citat'' dok već pišeš novu poruku u određenoj temi? Isto je i to bilo na prethodnom forumu.

Da li može u poruci da se omogući više od jednog praznog mesta između slova, i da se početak svakog reda ne pomera automatski na krajnju levu stranu kada želimo da ostavimo nekoliko praznih mesta? To je takođe bilo omogućeno na prethodnom forumu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Da li može da se podesi opcija obaveštenja o novim odgovorima tokom pisanja i slanja poruke na određenoj temi? Takođe je i to bilo na prethodnom forumu.

Требало би да може.... на врху теме, изнад првог поста требало би да имаш опцију "надгледај тему"...

Da li može da se podesi opcija ,,umetni citat'' dok već pišeš novu poruku u određenoj temi? Isto je i to bilo na prethodnom forumu.

не, али зато имаш опцију "вишеструки цитат" гдје чекираш више цитата у једну своју поруку.

Da li može u poruci da se omogući više od jednog praznog mesta između slova, i da se početak svakog reda ne pomera automatski na krajnju levu stranu kada želimo da ostavimo nekoliko praznih mesta? To je takođe bilo omogućeno na prethodnom forumu.

мислим да не може.. сачекајмо Микориста

Подели на овим сајтовима

Требало би да може.... на врху теме, изнад првог поста требало би да имаш опцију "надгледај тему"...

Nisi me razumeo.

Prethodni forum je imao opciju da kada počneš da pišeš neku poruku, pa kada stisneš ,,pošalji'' tada u slučaju da je neko u međuvremenu postavio novu poruku u toj temi, tvoja poruka ostane u formi da možeš još da pišeš, sa obaveštenjem o broju novih odgovora i mogućnošću da te odgovore pročitaš, pa ako ti se učini da postoji nešto novo što treba da napišeš u svom odgovoru - lepo odreaguješ na vreme.

Ovo ostalo što si odgovorio da za to ne postoji mogućnost, na znam šta da ti kažem. Kako niste prethodno proverili šta nudi ovaj novi forum? Profesionalnost je srozana. linkići i fejsbukfilija na uštrb kvaliteta pisanja i stila poruka.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да ниси у праву. Та опција је заиста постојала на оном форуму али то није нека револуционарна опција. Да IPbord није добар не би га користили највећи светски форуми. Мислим да та опција постоји али треба да се укључи. Погледаћемо.

Подели на овим сајтовима

Mnogo toga je ''popularno''.

Forum treba da omogućava pre svega kvalitet pisanja i stila poruka.

Nadam se da opcije za sve što sam naveo postoje i za ovaj forum.

I mogli biste uneti opet lepu boju u pozadini.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Evo, ova gornja poruka se pojavila na novoj strani. Zamislite da je neko pre mene dok sam pisao, postavio novi odgovor o nečemu važnom, a ja stavljajući moju poruku vidim sada novu stranu. Šta treba da radim? Svaki put kada se to desi da proverim da li nije neko postavio nešto novo na prethodnoj strani?

Imao sam na umu još nešto bitno ali sam već zaboravio.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

У праву је Зосима. Али можда ће тек да се подеси и усаврши изглед и опције.

Форум је сада буквално ,,кич'' - гомилање непотребног, итд.

Ко каже да је ово професионално и уз то поистовећује са фејсбуком, ја онда немам шта да коментаришем. Укуси су различити, а мени је заиста постало веома тешко да пратим све постове.

Треба знати да су опције у пољу где излазе поруке најважније. Просте и основне ствари су довољне, а управо то недостаје садашњем форуму.

На пример, свако ко копира или напише текст на начин књижевних механизама, то овај форум ,,уништи'' и постави текст на примитиван начин. Ако нешто заиста треба да буде професионално то су онда опције за изглед текста, које су са новим форумом нестале.

Такође, није било тешко ни ставити боју позадине оне ,,нежне цигла боје''...

Погледајте стари форум каквом бојом је одисао, то је била атмосфера живота - живописа, итсл. Шта рећи за садашњи форум ако је свему томе супротност? Опције које можемо да бирамо између сиве, плаве, целене и црвене су ,,роботик боје''.

Професионалност? Боље опције имао је ,,нинтендо''.

Потпуно се слажем са братом Миланом. Нови форум је непрегледан и смара.

Уколико не дође до накнадних подешевања и побољшања посећеност ће бити у опадању, наравно,

писања по актуелним темама и догађајима.

Једино ми се свиђа што може да се изабере боја по укусу друго ич. Гласао сам : ЖАСУ.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Сетио сам се шта сам још хтео да кажем.

Сваки линк, у било каквом облику, има црну боју као и остали текст. Тешко је разазнати шта јесте линк а шта није.

Овај линк у мојем потпису сам обојио ручно, сличном бојом каква је била на линковима претходног форума.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ово није форум за компјутерске виртуозе већ за велику већину нас који нисмо вични сналажењу на компјутерима а који упркос томе желимо да читамо и пишемо на форуму. Баш ме занима како ли ће овај текст што пишем да распореди. До сад ми све изгледа разочаравајуће уз сво поштовање људи који су уложили пуно времена и труда.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ово није форум за компјутерске виртуозе већ за велику већину нас који нисмо вични сналажењу на компјутерима а који упркос томе желимо да читамо и пишемо на форуму. Баш ме занима како ли ће овај текст што пишем да распореди. До сад ми све изгледа разочаравајуће уз сво поштовање људи који су уложили пуно времена и труда.

Као што рекох, баш ретардирано распоређује текст.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Sve je stvar vaseg ukusa i razmisljanja. Kako uvek gledam ispred, znam sta ce doneti forum. Kada se forum upozna i kda i mi sredio pojedine bag0ve na sajtu i forumu (ne zabravite da je sve u beta fazi), bice svaako drugacija prica. To sto su pojedini nauzili da koriste samo SMF forum, ne znaci da i mi treba d\na tome da ostanemo.

Zato polako. Sve ce doci na svoje. Ne vidim potrebu da pojedini hriscani pljuju po sajtu, nazivajuci ga uzasnim. Kome je uzasan, ubilo kom pogledu, slobodno neka ide tamo gde je nesto manje uzasno. Ono sto ce svakako u nekom periodu biti jeste nadogradnja foruma na novu verziju 3.2 ali o tome kasnije.

Link ce biti drugacije boje, to su sve beznacajni detalji, to ce biti izmenjeno.

Подели на овим сајтовима

На гласању смо имали и варијанту ЖАСУ. Нисам ја то лично смислио. Знао сам да не трпите критику

и знао сам да ће неко да брзо реагује. Ако је ово БЕТА - фаза форума онда ће да треба да се

стигне до ОМЕГЕ да би ми се свидео. До тад, извините, ви Хришћани који кад критикујете не "пљујете".

Мораш оче Иване да научиш да истрпиш критику. То ће ти добор доћи и на међурелигијском дијалогу.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

На гласању смо имали и варијанту ЖАСУ. Нисам ја то лично смислио. Знао сам да не трпите критику

и знао сам да ће неко да брзо реагује. Ако је ово БЕТА - фаза форума онда ће да треба да се

стигне до ОМЕГЕ да би ми се свидео. До тад, извините, ви Хришћани који кад критикујете не "пљујете".

Мораш оче Иване да научиш да истрпиш критику. То ће ти добор доћи и на међурелигијском дијалогу.

Фино је ово одржавање лекције о трпљењу критика, нема проблема. smil4385c03b80886.gif

Критика треба да постоји али да се да предлог да буде нешто боље, а не да се критикује зарад критике. Ако је некоме био бољи стари изглед форума (а једини разлог може да буде само навика или евентуална емотивна везаност за њега).

Просто, знам шта смо урадили и знам колико је посао био у питању. Имамо још много тога у плану да радимо и Богу хвала, идеје остварујемо. Потребно је гледати мало испред.

Зато није проблем критика, она обавезно треба да постоји, ја иначе веома добро подносим критике ако суи ту да би се нешто ипсравило. Није довољно рећи: Ух, не свиђа ми се... има много опција...боја ми се не свиђа- треба одмах рећи шта се е допада и зашто и шта бисте ви урадили на нашем месту.

У сваком другом погледу, критике нећу узимати за озбиљно.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...