Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Диван је нов форум, баш сам се пријатно изненадила. Види се да сте се баш потрудили, хвала вам nasznak12

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

kako lijepo izgleda,imas jos -koje su ovo pare hahhahaha

Сестро драга, имам их у компу колико хоћеш, ал'џаба, у продавници не примају гиф анимације па све и да су еври а не еури. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Da li postoji kraći put da vidim teme na kojima sam učestvovala i gdje očekujem odgovor,ili uvijek moram ići na svoj profil i na "nađi moj sadržaj" .mislise.

To mi najviše nedostaje... stadaradim

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Ne znam dal je neko vec pominjao:

2psofuf.pngi39pok.png

Kada se prelazi misem preko tema pojavljuje se neka ikonica sa desne strane (za gledanje zadnje poruke valjda), sto cesto, posto nema mesta, dovede do toga da se naslov teme prelomi u novi red.

I tako mi djuska forum - <_<

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Одлично је, морам мало да се снађем, али изгледа ми модерније... prstgore Нисам био ту пар дана, и просто не могу да верујем да је ово онај исти форум! А када се улогујеш преко фејса, немаш онај исти ранији профил? :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем што га више гледам све ми се више свиђа. :) Озбиљно, алал вера на обављеном послу, укратко - светски! :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Шта ја тек да кажем , овде је администрациони део два пута већи од форума, једноставно кад униђеш тамо ко Алиса у земљи чуда, илити Фата у супермаркету...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Одлично је, морам мало да се снађем, али изгледа ми модерније... prstgore Нисам био ту пар дана, и просто не могу да верујем да је ово онај исти форум! А када се улогујеш преко фејса, немаш онај исти ранији профил? :cmizdrenje:

Можеш да се са старим профилом ускладиш са фејсом. Мислим да је то активно. Ај, прво ћу ја да пробам да ли може.

Подели на овим сајтовима

Da li postoji kraći put da vidim teme na kojima sam učestvovala i gdje očekujem odgovor,ili uvijek moram ići na svoj profil i na "nađi moj sadržaj" .mislise.

To mi najviše nedostaje... stadaradim

i ja se pitam jel'ja to ne umijem da nadjem, bilo je vrlo pregledno ono pregledaj nove i pregledaj svoje azurirane poruke.

I isto tako, jel moze da se okrene naglavce(tj.vjerovatno moze samo ja nikako da provalim) da stare poruke budu na dnu, a najfriskije na vrhu

:unsure:

Подели на овим сајтовима

Пустио сам да прође пар дана , да би донео неку оцену овог новог реиздања ,и искрен да будем,мени је све ово компликовано,и баш тешко за праћење. stadaradim

Ценим труд и рад који је у ово уложен,али све што је мени било потребно,било је и на старом форуму,и уз то десет пута прегледнији и и једноставанији за употребу!

И још једна ствар,квалитет сваког форума,па и овог,зависи искључиво од порука-постова форумаша,а све ово остало је шминка...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Mislim da je ovde veliki problem u konzervativnosti clanova i losoj reakciji na bilo kakvu promenu.

Ja sam odusevljen novim izgledom. Sve mi se svidja i sve je pregledno i uredjeno. Ono sto sad odlikuje forum u odnosu na ranije je doza ozbiljnosti i profesionalizma kojom sad odise. Ranije je je bio obican forum poput mnogih SMF foruma na netu.

Svaka cast i good job! ;)

Voleo bih i ja da iskoristim ovaj "engin" za jedan od mojih foruma (ne mracnjak) ali sam odustao kad sam video cenu...

PS. Nedostaje mi "neprocitane poruke od vase posledenj posete", da li je zamena za to "vidi novi sadrzaj"?

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...