Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

za koga si inace glasala do sad, ko je bio taj koji ti je ulivao poverenje?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Interesantno... Iskreno, delim dosta njegovih stavova, mada mi i dalje iz nekog razloga ne uleva poverenje... To je naravno krajnje subjektivno za sada...

Хехе, слично је прокоментарисао и мој брат када смо гледали.

- И како ти се чини?

- Знаш оно кад те неко заголица идејама, али ти је тешко да му верујеш јер ти изгледа као лопурда.

Ја се делимично слажем са тим. Иако ми је мало бзвз да тако осудим човека само зато што ми "изгледа".

Подели на овим сајтовима

Сад си наш`о да поставиш овакву тему кад гасе форум... :)

Мислим да би прво требало упознати људе са Рон Полом, ко је, шта је, за шта се залаже. Вероватно је врло мали број уопште чуо за њега. Можда би могли на форуму "Личности" да отворимо једну тему о њему.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Interesantno... Iskreno, delim dosta njegovih stavova, mada mi i dalje iz nekog razloga ne uleva poverenje... To je naravno krajnje subjektivno za sada...

Хехе, слично је прокоментарисао и мој брат када смо гледали.

- И како ти се чини?

- Знаш оно кад те неко заголица идејама, али ти је тешко да му верујеш јер ти изгледа као лопурда.

Ја се делимично слажем са тим. Иако ми је мало бзвз да тако осудим човека само зато што ми "изгледа".

Ово се односи на Бранка Драгаша... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сад си наш`о да поставиш овакву тему кад гасе форум... :)

Мислим да би прво требало упознати људе са Рон Полом, ко је, шта је, за шта се залаже. Вероватно је врло мали број уопште чуо за њега. Можда би могли на форуму "Личности" да отворимо једну тему о њему.

Нека га на овој теми. Јесте да завређује пажњу као личност, али нам је првенствено занимљив због економије. А ти буди "задужен" за одржавање ове теме и пуњење корисним садржајем. :) Ја сам ту информативно немоћан :)

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

ОК, написаћемо нешто о њему. Само врати ако можеш ових пар порука (од флорентине на даље) на претходну тему пошто се односе на другу личност.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Чак и Курир пише о њему... :)

Amerika na prekretnici

OVO JE ČOVEK KOGA SE SVI PLAŠE!

Mediji u SAD žestoko cenzurišu kongresmena Rona Pola, kandidata republikanaca na izborima 2012. Razlog: on bi sve američke vojnike vratio - u Ameriku

VAŠINGTON - Cenzura!

Ron Pol, jedan od najozbiljnijih kandidata za Obaminog naslednika, doživljava pravi bojkot svih velikih američkih medija. Njegovu predizbornu kampanju, u okviru trke za izbor republikanskog kandidata, niko ne prati, a kad se pojavi na nekoj debati, uglavnom ga ignorišu ili ismevaju. Iako je bio drugi na probnim izborima republikanaca u Ajovi, mediji su ovo ignorisali, fokusirajući se na Mišel Bahman, koja ga je tesno pobedila, i na druge kandidate, koji su daleko zaostajali za vodećim dvojcem.

...

Прочитајте све: http://www.kurir-info.rs/planeta/ovo-je-covek-koga-se-svi-plase-114632.php

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ron paul je najveci americki konzerativac ako realno gledamo. :)

Gresis - on je izvorni autenticni liberal - sad ce Zvonko da ti objasni :D

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Gresis - on je izvorni autenticni liberal - sad ce Zvonko da ti objasni :D

Он је "класични либерал", тј. "либертаријанац". То су били сви велики конзервативци до пре пар деценија.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Poslednji politicar sa integritetom...

Tacno brate Evgenice. I ne samo sa integritetom nego i sa _idejom_, i to odlicnom. Kamo te lepe srece pa da se kod nas pojavi jedan ovakav, pritom ne mislim samo zbog integriteta nego i zbog ideje jer ovde je to presusilo u ogromnoj meri. Pa cak i da je korumpriana gnjida kao svi ostali ovde bar kad bi imao ideju pa ajde da razumemo, ali avaj nema nich tako ovde.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...