Jump to content

Велики прасак?

Препоручена порука

такође, волео бих да се мало боље разумем у ове ствари

LOL, takodje, pogotovu sto uopste nisam studirao nikakve naucne discipline! not_i

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 799
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Е па драги моји, никад није касно да упишете ФФ БГ, или департман за физику ПМФ НС...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Е па драги моји, никад није касно да упишете ФФ БГ, или департман за физику ПМФ НС...

Конкретно за ову тему око матетматике, логике, шестих чула и квантне физике треба да чују Илију Марића, али кад је трезан. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма за све ово је потребна силна математика, уопште за науку. Ја је јесам учио на факулету, али је баш нешто и не волим... А и заборавио сам већи део :)

Подели на овим сајтовима

А ко је он?

Философ. Има дилпому и из физичке хемије, али се скроз посветио философији. Објавио је књигу ”Платон и модерна физика” где баш дискутује о ономе што си ти написао (издавач је црногорски ”Јасен”, ако те занима). Предаје философију природних наука на Физичком факултету у Бг. Мало је монотон кад прича, али ако успеш да се концентришеш, можеш пуно од њега да сазнаш. Такође је објавио разне огледе о српској и византијској философији, није ограничен на философију науке.

Подели на овим сајтовима

Ма за све ово је потребна силна математика, уопште за науку. Ја је јесам учио на факулету, али је баш нешто и не волим... А и заборавио сам већи део :)

:)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Философ. Има дилпому и из физичке хемије, али се скроз посветио философији. Објавио је књигу ”Платон и модерна физика” где баш дискутује о ономе што си ти написао (издавач је црногорски ”Јасен”, ако те занима). Предаје философију природних наука на Физичком факултету у Бг. Мало је монотон кад прича, али ако успеш да се концентришеш, можеш пуно од њега да сазнаш. Такође је објавио разне огледе о српској и византијској философији, није ограничен на философију науке.

Joj kad se setim laie_14 , meni predavao Radomir Djordjevic osamucen

Подели на овим сајтовима

Joj kad se setim laie_14 , meni predavao Radomir Djordjevic osamucen

Ух, тај има паметних ствари написаних, али је тешки лудак. Ја сам прва генерација којој је Марић и предавао и оцењивао. Ти си физичар(ка)? :P

Подели на овим сајтовима

Ух, тај има паметних ствари написаних, али је тешки лудак. Ја сам прва генерација којој је Марић и предавао и оцењивао. Ти си физичар(ка)? :P

Totalni osamucen

Biologija, sa biolozima je zavrsio karijeru :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...