Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

zalosno je to sto ne znas ni sta znaci hriscanin niti znas sta znaci musliman ;) , da znas onda bi znao sustinu vjere.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

naravno da ja znam , tako mi je Bog darovao , ocigledno je da vi zivite u grijsima pa ne mozete da vidite istinu , ali svakako svi mi grijsimo , ali treba se kloniti grijeha sto vise razmisljati pozitivno .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Odgovor je svuda oko vas .istrazujte malo . pozdrav moram sad na put ,imam neku svirku u Novi Sad , Es-Sellamu Alejkum , svako dobro , i neka vas Allah uputi na pravi put , Amin Ya-Rrabi .

Подели на овим сајтовима

xexex imaju jos neki koji sebe zovu prosvjetljeni , to su Masoni 319.gif nemojte biti kao oni . 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

xexex imaju jos neki koji sebe zovu prosvjetljeni , to su Masoni 0102_laugh nemojte biti kao oni . kolce

Jaooo majko moja  slava3 319.gif nel sam ti rekla da nas smestiš u lože,pa nam javiš di je kuj  0102_laugh 319.gif ...čoveče,ne vrti se u krug... Reci već jednom na čemu stojiš,pa da ti kažemo kakav je naš kamen temeljac.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Selam alejkum!  crosseo Pa čovječe ti si pravi musliman samo što to još ne znaš.  :bla:

Doista, ovo što si napisao i jeste islam.  1405_love  :bla:

Znam ja da sam Musliman. Ali hrišćanski Musliman. amin-nas

Jednom, kad sam još tražio veru pa lupao glavu o svemu i svačemu, sam sanjao: Hrišćanstvo, Judaizam i Islam, pa biraj! Ali kao što rekoh, u snove ne verujmo..

:bla:

лепо ти је рекао човек - онај текст као муслиман да је написао. иашо си на црту морала, дела и етике у чему се ислам управо труди и уздиже - у форми, а маши хришћанску свест смисла.

оно где си омануо је да хришћанин уствари свесно светитељство тражи и узима дар светог причешћа да би се освећивао и прао од греха, јер преко дела и приде нећеш наћи Бога јер се Бог не купује делима па их и не приносиш на олтар већ само своју личност и живот.

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=181.msg477073#msg477073 date=1309838437]

Selam alejkum!   dada Pa čovječe ti si pravi musliman samo što to još ne znaš.  :cheesy:

Doista, ovo što si napisao i jeste islam.  :drugarstvo:  prstgore

Znam ja da sam Musliman. Ali hrišćanski Musliman. bleh

Jednom, kad sam još tražio veru pa lupao glavu o svemu i svačemu, sam sanjao: Hrišćanstvo, Judaizam i Islam, pa biraj! Ali kao što rekoh, u snove ne verujmo..

:bla:

лепо ти је рекао човек - онај текст као муслиман да је написао. иашо си на црту морала, дела и етике у чему се ислам управо труди и уздиже - у форми, а маши хришћанску свест смисла.

оно где си омануо је да хришћанин уствари свесно светитељство тражи и узима дар светог причешћа да би се освећивао и прао од греха, јер преко дела и приде нећеш наћи Бога јер се Бог не купује делима па их и не приносиш на олтар већ само своју личност и живот.

MašAllah, filozofa... Moja duša je također filozofska i voli filozofirati, ali je sputavam upravo zato što sam čvrsto sa obje noge na Zemlji, a radim za nebesa. Iz tog razloga ne želim da bude samo forma ono što pričam, i ako je to veoma teško, pogotovo ovog vremena. Ali, Allah je na strani ustrajnih, hrabrih, požrtvovanih i onih kojima je nepravda učinjena, te na strani je svojih iskrenih robova...  slava3  :)

"Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!"

Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu!

Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi)

Подели на овим сајтовима

znate sta mi je neobicno, i to ne malo nego mnogo, kako to da muslimani na ovom forumu ucestvuju iskljucivo u temama koje se ticu samo Islama i niceg vise?! :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...