Eniz Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Да, што можеш имати неколико жена истовремено. 0212_rolleyeshehe...da,ali se bas ne bih osmelio na taj korak...Moj Mikaele, kada se skrivene želje počnu ispoljavati!!! :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Да, и рајска насеља препуна жена, које чезну баш за тобом. То му дође попут неког напредног претече Фројда. 0212_rolleyes :cheesy: „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Да, и рајска насеља препуна жена, које чезну баш за тобом. То му дође попут неког напредног претече Фројда. 0212_rolleyes :cheesy:A da li bi ti to volio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 А шта је то што ти одговара у исламу, а не постоји у хришћанству, ако није тајна? Одлично питање. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 А шта је то што ти одговара у исламу, а не постоји у хришћанству, ако није тајна? Одлично питање. možel meni to pitanje, jer je i neko od mojih bio hriščanin ili ko zna što! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Слободно. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Слободно.E brate čekaj do sutra i naoštri se da mi odgovoriš.Bratac preumoran sam a valja na poso! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Особа је велика онолико колико је у стању да се спусти (Kеносис). Да ли се Ислам слаже са тим? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Особа је велика онолико колико је у стању да се спусти (Kеносис). Да ли се Ислам слаже са тим? da! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ako imas volje da opises ,ispricas vise malo od kad su turci bili pa nadalje da cujemo sa te strane isto jel do sada samo jednu stranu znamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ako imas volje da opises ,ispricas vise malo od kad su turci bili pa nadalje da cujemo sa te strane isto jel do sada samo jednu stranu znamo Ah Turci, crni turci, mnogo su zla činili, to je tačno, ali opet historijski gledano nije im bilo vjernijih saveznika od Srba,međutim ovo je već politički-historijsko pitanje i nekako mi iskače iz naših tema!Šta sve u islamu smatram boljim od hriščanstva?To je dobro pitanje! Slažem se sa hrišćanstvom u onoj mjeri u kojoj se ono sa islamom slaže, a u stvarima gdje se razilazi sa islamom islam je naravno bolji! koje su to stvari ili pitanja? Između ostalog, nasljedno pravo, kazneno pravo, život na ovom i na onom svijetu itd. Naravno poštujem i uvažavam drugačiji stav i drugačije vjerovanje, ali sam ubjeđen da islamska rješenja su u svakom momentu najbokja za ljudski rod! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ako imas volje da opises ,ispricas vise malo od kad su turci bili pa nadalje da cujemo sa te strane isto jel do sada samo jednu stranu znamo Ah Turci, crni turci, mnogo su zla činili, to je tačno, ali opet historijski gledano nije im bilo vjernijih saveznika od Srba,međutim ovo je već politički-historijsko pitanje i nekako mi iskače iz naših tema!Šta sve u islamu smatram boljim od hriščanstva?To je dobro pitanje! Slažem se sa hrišćanstvom u onoj mjeri u kojoj se ono sa islamom slaže, a u stvarima gdje se razilazi sa islamom islam je naravno bolji! koje su to stvari ili pitanja? Između ostalog, nasljedno pravo, kazneno pravo, život na ovom i na onom svijetu itd. Naravno poštujem i uvažavam drugačiji stav i drugačije vjerovanje, ali sam ubjeđen da islamska rješenja su u svakom momentu najbokja za ljudski rod! eh alsi ga sada odgovorio ,ko kaze da mislim tako kako ti mislis da mislim ,no ,vec sam mislila ovako,neke stvari se prepricavaju ostavljaju pisane,tako i vama isto prepricavale se ostavljale se zapisivale se ,ne kako su turci i dal bili crni vec o uzimanju islama tada ,nisam te pitala sta najbolje sta nije koja resenja,al eto ti tako mislis i drugi misle drugacije ima i treci sto skroz trece misle ili jednostavno radoznalih bez ikakve lukavosti da se krije iza toga svega ,mojih pitanja ,nadam se da nije previse bilo to sve za tebe ,al nemoras ti da ni napises nista ,ako ti besmisleno sto sam pitala,opet je sve u redu,ovako, onako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 ako imas volje da opises ,ispricas vise malo od kad su turci bili pa nadalje da cujemo sa te strane isto jel do sada samo jednu stranu znamo Ah Turci, crni turci, mnogo su zla činili, to je tačno, ali opet historijski gledano nije im bilo vjernijih saveznika od Srba,međutim ovo je već politički-historijsko pitanje i nekako mi iskače iz naših tema!Šta sve u islamu smatram boljim od hriščanstva?To je dobro pitanje! Slažem se sa hrišćanstvom u onoj mjeri u kojoj se ono sa islamom slaže, a u stvarima gdje se razilazi sa islamom islam je naravno bolji! koje su to stvari ili pitanja? Između ostalog, nasljedno pravo, kazneno pravo, život na ovom i na onom svijetu itd. Naravno poštujem i uvažavam drugačiji stav i drugačije vjerovanje, ali sam ubjeđen da islamska rješenja su u svakom momentu najbokja za ljudski rod! eh alsi ga sada odgovorio ,ko kaze da mislim tako kako ti mislis da mislim ,no ,vec sam mislila ovako,neke stvari se prepricavaju ostavljaju pisane,tako i vama isto prepricavale se ostavljale se zapisivale se ,ne kako su turci i dal bili crni vec o uzimanju islama tada ,nisam te pitala sta najbolje sta nije koja resenja,al eto ti tako mislis i drugi misle drugacije ima i treci sto skroz trece misle ili jednostavno radoznalih bez ikakve lukavosti da se krije iza toga svega ,mojih pitanja ,nadam se da nije previse bilo to sve za tebe ,al nemoras ti da ni napises nista ,ako ti besmisleno sto sam pitala,opet je sve u redu,ovako, onako Izvini sestro ja te nerazumih u potpunosti što si pitala, pa sam mislo da to pitaš!Drugo:Jako ste korektan sugovornik, i nema potrebe da imate osječaj da previše pitate! Odgovorio sam u drugom djelu pitanja na pitanje koje je postavljeno što je to bolje u islamu pa je čovjek musliman! Isto bi mi bilo odgovoreno na pitanje što je bolje u hrišćanstvu pa je čovjek hrišćanin! Ali ako sam razumio što ste namjeravali pitati a to je kako je u Turskoj sada: Odgovaram:Ima i dobra i zla, onaj ko traži dobro nađe ga a onaj ko traži zlo nađe ga! Turska je danas savremena država i po uređenosti ne zaostaje puno u odnosu na savremene države na zapadu. Imaju neke probleme oko zdravstvene zaštite populacije, imaju jaku mafiju, imaju probleme oko odnose vjerei države ali to plako dolazi na svoje! Država je izuzetno čista, narod kao i svaki narod fin, imaju jaku infrastrukturu, puteve, pruge, aviokompanija im je jedna od najjjačih na svijetu i najsiigurnijih, itd.Kao i svaka država ima svoje i pozitivne i negativne strane! Da to je država koja ima najveći postotak muslimanskog stanovništva preko 99 posto! Izvini ako te nisam dobro razumio nije mi bila namjera da te povrijedim.Tvoj brat musliman! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Turci historijski su bili ljuti neprijatelji islama, međutim primili su islam i danas su što jesu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Turci historijski su bili ljuti neprijatelji islama, međutim primili su islam i danas su što jesu! Данас су прилично секуларизовани. Као и цела Европа што је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука