Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Значи ти си исти као муслимани, Андреј је исти као ти, муслимани су као хришћани... Знао сам.. dada

klapklap

End of story

shuntavilo2

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Значи ти си исти као муслимани, Андреј је исти као ти, муслимани су као хришћани... Знао сам.. smej.gif

smej.gif

End of story

:cheesy:

bighugbighug crvenilo 4chsmu1 smej.gif bangin

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Значи ти си исти као муслимани, Андреј је исти као ти, муслимани су као хришћани... Знао сам.. 4chsmu1

dada

Сви смо ми људи исти брате, али идеологије нису исте.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Идеологија?

Религија?

Нација?

Депресија?

Елегија?....

Колико тога на "ија",што кад би раставили, као нек узвик "И ја!!!" ево и другог "И ја!!!" и тако док потпуно не уништимо Христову Љубав, Који Хоће све нас....

0442_feel

1405_love

slava3

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Имам питање за браћу муслимане. Пошто су према исламу два највећа Божија посланика Мухамед и Исус, какав је ваш лични однос према једном и другом и на који начин их доживљавате, пошто су изузетно различити по својој природи и начину деловања?

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Добро, разуме се, али можете ли да мало подробније опишете ваш лични однос и осећања према њима појединачно, управо због њихове различитости.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Добро, разуме се, али можете ли да мало подробније опишете ваш лични однос и осећања према њима појединачно, управо због њихове различитости.

Поготово што су заступали суштински различите погледе на свет? Како то?

Подели на овим сајтовима

Volimo ih trudimo se da budemo na njihovom putu!Oni su nam uzor, ali ta ljubav ih nikako ne čini bogovima brate!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Мислим да је нелогично тврдити да су ти узори Исус и Мухамед. Знаш, мало су различити у понашању. sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Мислим да је нелогично тврдити да су ти узори Исус и Мухамед. Знаш, мало су различити у понашању. dada

Ne, nisu različiti u ponašanju, nego su različiti u životnim putevima a pozivali su istom! ekstra
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Мислим да је нелогично тврдити да су ти узори Исус и Мухамед. Знаш, мало су различити у понашању. dada

Ne, nisu različiti u ponašanju, nego su različiti u životnim putevima a pozivali su istom! dada

Не бих се сложио са тобом, али добро. Мишљење је мишљење. ekstra

Подели на овим сајтовима

Ne, nisu različiti u ponašanju, nego su različiti u životnim putevima a pozivali su istom! dada

Не бих се сложио са тобом, али добро. Мишљење је мишљење. dada

Kao ni ja stobom , ali kao što ti reče mišljenje je mišljenje! ekstra
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Али како их појединачно доживљаваш? Када само кажеш да их волиш и да су ти узор, али да су имали различите путеве, то је прилично уопштено и безлично.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...