mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 brisem i ja.Sabah ce jos malo....idem da napravim neku bombicu,trebace...laku noc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Неке ствари је бесмислено коментарисати. Ко зна шта значи реч "евроцентризам" биће му јасно шта говорим. А колико се сећам и ислам осуђује сваки вид самоубиства, па самим тиме и тзв. "бомбаше-самоубице." То није исламска појава него злоупотреба ислама, уколико сам добро разумео претходна објаснења. А рећи да су жене које се добровољно покривају да не би биле искушење мушкарцима "духовне самоубице", поредити их са лажним шехидима-самоубицама и просипати апсурдну тезу да је хришћанство позвано да суди свима другим (при том у евроцентричном псеудоцивилизацијском кључу), је типична изјава која није вредна коментара. Пресвета Bogorodicaaaaaa моли 0212_rolleyes за нас! Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ево нека неки теолог објасни зашто је сакривање лица неспојиво са вером у Бога, пошто сам ја сировина за те ствари. Александре? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! Dejo, kakva je ovo šala? 0212_rolleyes Ja ateista, ovi muslimani a ime teme Islam. E bez šale, kako to ide kod Muslimana, koji je njima dan za odlazak u džamiju? obaveza muslimana je svakodnevna molitva,najmanje 5 puta na dan,i ako je u mogucnosti,da te molitve obavi u dzamiji(jer se vise vrednuje).Petak je dan centralne molitve-Dzume. Obavezno pet puta na dan? Jao. A gde Vi stanujete ako nije tajna? Odgovorite na PP ako hoćete. nije tajna.zasto bi krio?u uluci Narodnog Ffronta sam.U MML-u... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Beograd? Ima li džamija u Beogradu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Beograd? Ima li džamija u Beogradu?naravno.i to je ujedno i najstarija zgrada u Bg.Gospodar Jevremova 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Beograd? Ima li džamija u Beogradu?naravno.i to je ujedno i najstarija zgrada u Bg.Gospodar Jevremova 11 Ja sam mislio da je Bajrakli džamija srušena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Видео сам џамију , лепа и стара! Одох Браћо , живи били! ЛАКУ НОЋ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 jok... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Видео сам џамију , лепа и стара! Одох Браћо , живи били! ЛАКУ НОЋ!sledeci put i svrati...Bog ti pomogao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Laku noć Mirsade i Mučenikije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 ISLAMSKI VEROUČITELJI NAJAVILI PROTESTE Subota, 21. Avgust, 2010.| Autor: Agencija BETA BEOGRAD - Novoformirano Udruženje nastavnika islamske veronauke osudilo je odluku Vlade Srbije o smenjivanju predstavnika Islamske zajednice (IZ) Mevluda Dudića iz Vladine komisije za versku nastavu i najavilo proteste ako se ne povuče ta odluka. Kako se navodi u saopštenju, to udruženje je na svojoj konstitutivnoj sednici u Novom Pazaru zatražilo od predsednika Srbije Borisa Tadića da "hitno naloži" vladi promenu te, kako su ocenili, "nezakonite odluke kojom se brutalno krši Ustavom zagarantovana ravnopravnost IZ". Udruženje je zatražilo prijem u Ministarstvu prosvete u ponedeljak, 23. avgusta. "Ukoliko ne bude razumevanja za ove zahteve, udruženje će organizovati masovni protest imama i veroučitelja ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu, kao i druge masovne proteste", piše u saopštenju. Udruženje nastavnika islamske veronauke je, kako navodi u saopštenju, ukazalo da nastavak diskriminatorskog odnosa vlasti i sve brutalnijeg kršenja prava muslimana preti da ugrozi stabilnost Sandžaka. Kako se navodi u saopštenju, u slučaju da vlada ne povuče svoju odluku udruženje će pozvati roditelje i učenike na bojkot nastave i pripadnike IZ na građansku neposlušnost, a organizovaće i sve druge vrste mirnih protestnih akcija. Veroučitelji IZ formirali su Udruženje nastavnika islamske veronauke u Novom Pazaru zbog, kako navode, "diskriminatorskog odnosa Vlade Srbije prema nastavi islamske veronauke". Na pomenutom skupu za predsednika udruženja izabran je Hajrudin Balić, a formiran je i upravni odbor udruženja koga čine predstavnici svih medžlisa Sandžačkog, Preševskog, beogradskog i Novosadskog muftijstva, piše u saopštenju. Cilj udruženja je, kako se navodi, zaštita ustavnih i zakonskih prava nastavnika i učenika islamske verske nastave u osnovnim i srednjim školama. Неко би рекао да је ово бенигно питање и да не захтева неки посебан осврт.Е,по мом мишљењу није тако.Ово је оно што се мени не свиђа,а баш ме брига за бурку и фереџу.Ово је само један у низу многих презентованих знакова безобразлука и незахвалности појединих исламских учитеља,оних који би требало да шире своју "религију мира и љубави"...добро они знају,као и ми,шта и ко у ствари стоји иза свега овога што се дешава у Рашкој области,зашто је смењен исти и ко стоји иза њега и са којим циљевима...ето,зато су безобразни.Али,ово је примарно знак наше глупости,политичке неодговорности и тоталне небриге за виталне интересе државе и њеног матичног народа који увек извуче дебљи крај како због оних који га га воде,тако и због сопствене саможивости,равнодушности према другом и духовног амбиса који зјапи у нама...једноставно зато што смо такви какви јесмо.Шта да очекујем од другог,кад ми је мој такав? Све ово што се дешава у Рашкој области и у Прешеву и Бујановцу (у вези су,итекаквој вези!) је само увод у несрећу коју поједини лудаци спремају и нама и свом народу.Политизација религије се захуктава кроз оног непомјаника Зукорлића,кроз његове духовне менторе,као и од стране главних актера,тј.страних земаља који га финансирају,поспешују му политичке аспирације а све зарад одавно зацртаних геоплотичких циљева великих сила,постепеног распрачавања Србије која је само ситна препрека која има да се уклони и која представља делић етапе која треба да се пређе у овом делу света,њеног свођења од најјачег и најмногобројнијег народа на овим просторима,на минорну и политички неважну популацију,на својеврсне "балканске апатриде".Све ово припада истом,већ виђеном,сценарију. Надам се,али заиста желим да верујем,да муслимани у Рашкој области имају барем мало памети и да неће бити заведени од стране појединаца за које требају знати да им не само нису пријатељи који желе да их воде у "светлу будућност",већ да су им у суштини најгори душмани,који их зарад интереса неког ко живи хиљаде километара од наших простора,терају у рат и уништење. Надам се да ће муфтија Јусуфспахић и муфтија Зилкић дати све од себе да уразуме муслимане да не срљају у пропаст.Надам се да ће наши политичари барем једном знати шта се мора урадити да би се тај и такав сценарио уништио у заметку,надам се да је остало барем мало разума и љубави у човеку ко год он био и које год вере био. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Видео сам џамију , лепа и стара! Одох Браћо , живи били! ЛАКУ НОЋ!sledeci put i svrati...Bog ti pomogaoВажи Братац! Биће ми драго! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 ISLAMSKI VEROUČITELJI NAJAVILI PROTESTE Subota, 21. Avgust, 2010.| Autor: Agencija BETA BEOGRAD - Novoformirano Udruženje nastavnika islamske veronauke osudilo je odluku Vlade Srbije o smenjivanju predstavnika Islamske zajednice (IZ) Mevluda Dudića iz Vladine komisije za versku nastavu i najavilo proteste ako se ne povuče ta odluka. Kako se navodi u saopštenju, to udruženje je na svojoj konstitutivnoj sednici u Novom Pazaru zatražilo od predsednika Srbije Borisa Tadića da "hitno naloži" vladi promenu te, kako su ocenili, "nezakonite odluke kojom se brutalno krši Ustavom zagarantovana ravnopravnost IZ". Udruženje je zatražilo prijem u Ministarstvu prosvete u ponedeljak, 23. avgusta. "Ukoliko ne bude razumevanja za ove zahteve, udruženje će organizovati masovni protest imama i veroučitelja ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu, kao i druge masovne proteste", piše u saopštenju. Udruženje nastavnika islamske veronauke je, kako navodi u saopštenju, ukazalo da nastavak diskriminatorskog odnosa vlasti i sve brutalnijeg kršenja prava muslimana preti da ugrozi stabilnost Sandžaka. Kako se navodi u saopštenju, u slučaju da vlada ne povuče svoju odluku udruženje će pozvati roditelje i učenike na bojkot nastave i pripadnike IZ na građansku neposlušnost, a organizovaće i sve druge vrste mirnih protestnih akcija. Veroučitelji IZ formirali su Udruženje nastavnika islamske veronauke u Novom Pazaru zbog, kako navode, "diskriminatorskog odnosa Vlade Srbije prema nastavi islamske veronauke". Na pomenutom skupu za predsednika udruženja izabran je Hajrudin Balić, a formiran je i upravni odbor udruženja koga čine predstavnici svih medžlisa Sandžačkog, Preševskog, beogradskog i Novosadskog muftijstva, piše u saopštenju. Cilj udruženja je, kako se navodi, zaštita ustavnih i zakonskih prava nastavnika i učenika islamske verske nastave u osnovnim i srednjim školama. Неко би рекао да је ово бенигно питање и да не захтева неки посебан осврт.Е,по мом мишљењу није тако.Ово је оно што се мени не свиђа,а баш ме брига за бурку и фереџу.Ово је само један у низу многих презентованих знакова безобразлука и незахвалности појединих исламских учитеља,оних који би требало да шире своју "религију мира и љубави"...добро они знају,као и ми,шта и ко у ствари стоји иза свега овога што се дешава у Рашкој области,зашто је смењен исти и ко стоји иза њега и са којим циљевима...ето,зато су безобразни.Али,ово је примарно знак наше глупости,политичке неодговорности и тоталне небриге за виталне интересе државе и њеног матичног народа који увек извуче дебљи крај како због оних који га га воде,тако и због сопствене саможивости,равнодушности према другом и духовног амбиса који зјапи у нама...једноставно зато што смо такви какви јесмо.Шта да очекујем од другог,кад ми је мој такав? Све ово што се дешава у Рашкој области и у Прешеву и Бујановцу (у вези су,итекаквој вези!) је само увод у несрећу коју поједини лудаци спремају и нама и свом народу.Политизација религије се захуктава кроз оног непомјаника Зукорлића,кроз његове духовне менторе,као и од стране главних актера,тј.страних земаља који га финансирају,поспешују му политичке аспирације а све зарад одавно зацртаних геоплотичких циљева великих сила,постепеног распрачавања Србије која је само ситна препрека која има да се уклони и која представља делић етапе која треба да се пређе у овом делу света,њеног свођења од најјачег и најмногобројнијег народа на овим просторима,на минорну и политички неважну популацију,на својеврсне "балканске апатриде".Све ово припада истом,већ виђеном,сценарију. Надам се,али заиста желим да верујем,да муслимани у Рашкој области имају барем мало памети и да неће бити заведени од стране појединаца за које требају знати да им не само нису пријатељи који желе да их воде у "светлу будућност",већ да су им у суштини најгори душмани,који их зарад интереса неког ко живи хиљаде километара од наших простора,терају у рат и уништење. Надам се да ће муфтија Јусуфспахић и муфтија Зилкић дати све од себе да уразуме муслимане да не срљају у пропаст.Надам се да ће наши политичари барем једном знати шта се мора урадити да би се тај и такав сценарио уништио у заметку,надам се да је остало барем мало разума и љубави у човеку ко год он био и које год вере био. politika je cudo.na drzavi je da sredi nesto po tom pitanju.Zilkic i Jusufspahic nisu dovoljni.ja licno zastupam tu tzv Bg-opciju,ali sam isto tako malo i "klapklap" na drzavu jer je najvecim delom i sama kriva za to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 politika je cudo.na drzavi je da sredi nesto po tom pitanju.Zilkic i Jusufspahic nisu dovoljni.ja licno zastupam tu tzv Bg-opciju,ali sam isto tako malo i "" na drzavu jer je najvecim delom i sama kriva za to. Е таман о овоме да те питам. Разумем њихово нацијонално осећање НПазарског краја али разумем и како сам кажеш ову другу опцију коју ти лично заступаш , зар је то велики проблем код појединих исламских верских вођа што се неки муслимани осећају Србима и што је толки проблем да се Исламанска заједница назива Српском? Не знам дал зато што сам ближи БГу па ми то и такво осећање , да сам за како кажеш tzv Bg-opciju ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука