Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov.Имаш ли Мирсаде можда ти Тефсир у електронској форми који није ибн Абасов?ibn Kesirov.narezao sam Andreju.ako hoces,i tebi cu.Ако може,брате,био бих ти захвалан. dobijes u Utorak u centru,ako Bog da,ako ne pre.Хвала унапред и видимо се,ако Бог да! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 daj linkove sa tvojim snimcima. Ево овде један: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3754.msg98484.html#msg98484 znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov. Добро да се зна, хвала. Имаш ли Мирсаде можда ти нешто од тога у електронској форми а да није ибн Абасовово? Ево поставио сам скраћену верзију Тефсира Ибн Кесира на Босанском овде: Amme_dzuz_Ibn_Kesir Пуна верзија (Енглески) има 32МБ ако некога баш интересује нек јави... pogledao sam snimak.odlican je.ja od Emmanuela jedino imam na repertoaru Windy and warm.sve redje i sviram,doduse.ostalo je slusanje..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја. Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја. Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. od svih muzicara najvise volim Dzordza Harisona.a od grupa Pink Floyd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја. Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. od svih muzicara najvise volim Dzordza Harisona.a od grupa Pink Floyd.Фино,фино...има много музичара који ме инспиришу али посебно волим Џонија Винтера и Жако Пасторијуса...један цепа жице на соло,а други на бас гитари. Група омиљених има доста и разним жанрова су. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 А кад смо код Ислама (иако знам да у Исламу многи не гледају баш благонаклоно на ово) волим и овог човека и то од младих дана га слушам: ремикс: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Само ви спамујте тему... :) 4qejsizd-spameri Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја. Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. Trebnik će postaviti pesme od jednog od sledećih bendova: Metallica, Megadeth, Anthrax, Cavalera Conspiracy, Kreator, Sodom, Venom, Slayer... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Соломоне брате, `ајде молим те маказе у руке па нам одсеци посебну тему за музику. Да не мешамо пос`о и задовољство... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Соломоне брате, `ајде молим те маказе у руке па нам одсеци посебну тему за музику. Да не мешамо пос`о и задовољство... Како желите да се зове топик? од тога зависи где ћу га сместити....ал сте сви запенили "сеци,сеци" као де се дешава не знам шта! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Trebnik će postaviti pesme od jednog od sledećih bendova: Metallica, Megadeth, Anthrax, Cavalera Conspiracy, Kreator, Sodom, Venom, Slayer... Da, volim te bendove...ali ne slusam samo thrash Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 А кад смо код Ислама (иако знам да у Исламу многи не гледају баш благонаклоно на ово) волим и овог човека и то од младих дана га слушам: ремикс: he.sufije.licno ne pripadam tarikatu ni jednom,ali ima tu dosta zanimljivih stvari.za ostali svet su poznati po muzici ili plesu mevlevija iz Konje.ili po probadanju kod reufaija i kaderija(e,to ni meni nije jasno).ima sufijskih tarikata kojima je mistika posebno izrazena,pesnistvo i umetnost uopste.najpoznatiji su po mudrosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја. Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. od svih muzicara najvise volim Dzordza Harisona.a od grupa Pink Floyd.Фино,фино...има много музичара који ме инспиришу али посебно волим Џонија Винтера и Жако Пасторијуса...један цепа жице на соло,а други на бас гитари. 4chsmu1 Група омиљених има доста и разним жанрова су.evo,upravo sam ti narezao disk.kako ti odgovara,ili Utorak ili da dodjes po ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Како желите да се зове топик? од тога зависи где ћу га сместити. "Форумски гитаристи и пробисвети". ...ал сте сви запенили "сеци,сеци" као де се дешава не знам шта! 4chsmu1 Па је л` тема Ислам ил` није. Само не смеш зубима и ноктима: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Ајд прво ово па ћу одговорити на остало... Само ми сви реците да ли да отворим тему,на пример,"Међурелигијски музички укуси" или "Музика - универзални језик" или "Јединствени дух Музике" или је формулишите како год желите (ако баш хоћете може и оно Звонково "Форумски гитаристи и пробисвети" 4chsmu1),па ћу је отворити и ту ћемо постављати све оно што волимо и о томе ћемо тамо разговарати...само реците који наслов вам је адекватан и да ли да је снместим у подфорум где је музика или да је ипак ограничим на међурелигијски подфорум? Зависи од вас,драги моји! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука