JESSY Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 хвала Машо што си била великодушна и поделила ово са нама... facenew22222222 319.gif liliana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 43 kg skinuti je pravi podvig za koji treba jaka volja :cheesy: Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат Жељко, ја сам је питала за бајс, јер ми је то лакша варијанта али рекла ми је да је брзи ход закон. Бољи и од трчања. Nemam vremena za hodanje, pre sam imao vremena i hodao sam po 10 - 15 km dnevno, ali nisam imao toliko obaveza , i tada sam imo 55 kg. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 1000000001010 bendoff My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат tada sam imo 55 kg. ма ти мени изгледаш сад као да имаш 54 кг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат Nemam vremena za hodanje, pre sam imao vremena i hodao sam po 10 - 15 km dnevno, ali nisam imao toliko obaveza , i tada sam imo 55 kg. 1000000001010 jesi li bio punoletan tada bendoff ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 A moze i liposukcijom ko ima para i to je isto nauka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат Цитат Жељко, ја сам је питала за бајс, јер ми је то лакша варијанта али рекла ми је да је брзи ход закон. Бољи и од трчања. Nemam vremena za hodanje, pre sam imao vremena i hodao sam po 10 - 15 km dnevno, ali nisam imao toliko obaveza , i tada sam imo 55 kg. Није ти то добро оправдање. Ја имам две бебе, обавезе у кући па имам времена 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО: џем, мед, мајонез, паштета, маргарин, павлака, мусли, корнфлекс. Зашто мед није дозвољен? Од свих слатких намирница ја бих једино њега дозволио, као ретку намирницу са широким спектром човеку потребних састојака. Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2011 За гојазне је друга прича. Не знам, нисам нутрициониста. Она јесте и треба јој веровати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 Цитат Цитат Међутим, изгледа да није био проблем у томе, већ у начину исхране и одсуству физичке активности. Eto vidis maso, kako nauka daje pozitivne rezultate. Samo aktivnost rodjaci, trosenje kalorija i smanjenje unosa kalorija skidaju rezerve kalorija ( visak kilograma, salo ) iz organizma. Bez ikakvih glupih pojaseva oko stomaka da se ljudi vise znoje i slichno. Шта ћеш мора Бог преко научника да нам да упуства?Хвала Богу и научницима. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ja sam pažljivo pročitala još jučer, ove savjete nutricionistke mislim dajoj rekoste živkica. Jako lijepo napisano i ima smisla i rezultata to sam sigurna, ali ima jedna stvar, draga živkica, zaboravlja da smo mi Pravoslavci, i da se često pregrešimo u hrani tu su slave, pa onda i dugo postimo. Ovaj režim što ga je ona prepisala više bi odgovarao kakvom nordijcu, ozbiljnom protestantu nego nama. To je moje mišljenje, ja sam samo jednom imala dijetu, i to tjedan dana, varivom od kupusa, ako vas zanima napisat ću, smršala 7 kila, i nisu se vratile, isto je bilo posle poroda jedno god. dana. A kako spremati hranu za djecu, pečenu ispohanu i sve to mirno gledati kada nije post?? o tome gospođa živkica ne priča. eto, to su moje dileme, ja sjednem kad nije post i mirno s enajdem kad mi paše. kad je post, ne jedem, sad sam na vodi, i mirno ne jedem, a u nedeljuuuuu, djeca već sad prave jelovnik, šta ćemo jesti na Gospojinu. Pa kako da ne jedem??? Možda ste vi drugačiji, disciplinovani, pa ćete neka pileća prsa skuvati i izbaciti trigliceride, ali ja neću, dok me god zdravlje služi, očitat ćemo molitvu pre ručka i jesti ono što nam je Bog dao u svojoj dobroti, dakle, puno triglicerida, i kako ih još nazvaste.... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 A što se tiče fizičke aktivnosti i brzog hoda. Nekad planinarim, i tada koristim štapove, to zovu nordijski hod. istovremno rade mišice ruku i nogu, i jako je korisno. kad je loše vreme i ne planinarimo, onda navečer kasno odvežbam tai boo, 45 min, to su super vježbe, pokušajte, imat ćete mišice na stomaku ka strune, a i bicepse, malo je teško ispočetka ali posle ide. meni su djeca sa neta skinuli te vežbe. a i normalno jedete sve šta vam padne na pamet, ne brinu vas kilogrami. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Цитат Возим бицикл сваки дан по 8 км, и све сам дебљи и дебљи... Ја не возим и све сам дебља и дебља... :291291291: Возио не возио, све си дебљи ... 0212_rolleyes eheeeejЗнаш оног Тозу...? На вашар је Тоза крен'о с течом пешке Али ићи пешке то су муке тешке ... па је Тоза кмечо, носи ме течо... И, теча га је нос'о... па рек'о, изеш пос'о... Па, ниси, бре, Тозо, треб'о да будеш тол'ки деб'о. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Billy Blank's Boot Camp basic training part 1 odvežbaj ovo pre jela, sestro,neće ti hrana pasti na pamet, vjeruj mi, a kratko traje. imaš vremea i za ostale obaveze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука