Баба Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Nemam vremena za hodanje, pre sam imao vremena i hodao sam po 10 - 15 km dnevno, ali nisam imao toliko obaveza , i tada sam imo 55 kg. 0212_rolleyes jesi li bio punoletan tada :291291291: ? 25 година , мислим дакле пунолетан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Жељко, ја сам је питала за бајс, јер ми је то лакша варијанта али рекла ми је да је брзи ход закон. Бољи и од трчања. Nemam vremena za hodanje, pre sam imao vremena i hodao sam po 10 - 15 km dnevno, ali nisam imao toliko obaveza , i tada sam imo 55 kg. Није ти то добро оправдање. Ја имам две бебе, обавезе у кући па имам времена :291291291: Па јес , није ми никакво оправдање, зато сам се ових дана уватио лопате и ашова... 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Šta kažete na ovo... 1510_baby 1510_baby 1510_baby 1510_baby "Па јес , није ми никакво оправдање, зато сам се ових дана уватио лопате и ашова..." 1510_baby I jaaaa 0212_rolleyes :291291291: eheeeej 1510_baby "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Upssss nije uspjela slika evo ponovo "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Брано, кад год помислим како нисам ја робот да радим како ми неко каже, да могу ја да саму себе контролишем, не треба ми у тој мери нутрициониста, па за рођендане моје деце поједем једно 5 парчета торте, то што тад добијем, скидам наредна два месеца. Тако да, код мене је или-или. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Pa baš zbog toga sam ti napisala,ono gore iznad. Pokušaj jedan tjedan jesti varivo od kupusa, ja se ne zezam, stavi se kapula, izdinsta, kupus, bijeli luk, pešun, paradajz, paprika, to su sve namirnice sa negativnim kalorijama, dakle, tijelo više troši da ih preradi, nego što one imaju aklorijsku vrednost. što više jedeš to varivo, više mršaviš. tu s ekilogrami ne vraćaju, ujedno detoksinira organizam i isprovocira metabolizam. dakle posle tortica pokušaj to, ako ne možeš jedan tjedan, a ti koji dan to uradi, i samo to jedi i pij čim više vode i čajeva. a ona gore bokserska aerobika šta sam ti djelić pokazala, je jako dobra, navečer, kasno, staviš dječicu spavati, i onda 40 min te vježbe, ispočetka je teško, trebaš paziti na pokrete, nikada do kraja ruku ili nogu ne smeš istegnuti da nebi došlo do oštećenja, i polako, ćeš vidjeti, dobivat ćeš mišice, a kad imaš mišice lakše s emršavi, tijelo treba više kalorija za mišice nego za belo salo, kad vežbaš piješ čim više jogurta, bjelančevine-hrana za mišice. kad se situširaš i zaspiše posle te vežbe, tijelo još uvjek sagorjeva kalorije, u to budi sigurna. ima višestruki efekt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Маша радиш све како треба. МАшо не слушај ти никог до себе саме и твоје докторице.У принципу губљење килограма је чиста математика.Ако више поједеш него што потрошиш бићеш дебео,ако више вежбаш смршаћеш.Нема чаробне формуле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 П.Божовић Smršali ste 20 kilograma? Koliko je potrebno samodiscipline i volje za takav podvig? - Ne bih ulazio u metode, ali postoje razni načini za mršavljenje, a u osnovi svih jeste da manje jedete, manje pijete, a da se više krećete. Prosta stvar. Osnovno je da to rešite sami sa sobom. Da zacrtate, postavite cilj i ka tome težite svesno se odričući jednog pravca u životu kojem sam ja bio sklon u poslednje vreme, a to je hedonizam. Znate šta, i asketizam ima svojih lepih strana. Kojih?! - Ne preterujem baš nešto u tom asketizmu, više se trudim da svedem na meru. Ali nisam sklon ni tom grčkom Protagorinom mudrovanju: „Lepa je u svemu prava mera”. Jeste. Lepa je. Ali, znate, pod strastima, pod temperamentom, u mladosti... mera ne postoji! Život bez krajnosti je nezanimljiv. Onaj ko nema rana na sebi, i na telu i u duši, ko nije u mladosti preterivao hoteći da se uhvati rukama za nebo, tražeći nemoguće i to odmah, ne znam šta će mu život. Slušao sam kao dete stare žene, one koje umeju nekog tiho da osude, bez galame, kako se vraćaju sa sahrane jednog takvog čoveka koji nit je jeo, nit je pio, vazda nešto bio bolešljiv.... I tek će jedna: „Boga ti, bilo malo ljudi na sahrani.” A druga uzdahne duboko: „O Bože, Bože, što li si mu život dav’o?” 0102_laugh александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 1, 2013 Пријави Подели Написано Јун 1, 2013 Mršavljenje odlaskom pod nož Barijatrička operacija postala je novi trend mršavljenja u Americi, a ljudi je obožavaju zbog činjenice da se kilogrami gube odmah po silasku sa operacionog stola Statistički podaci estetskih operacija u SAD pokazuju da gubitak telesne težine hirurškim putem postaje sve omiljeniji vid „dijeta" na koje se odlučuju ljudi u ovoj zemlji koji pate od prekomerne težine. Ipak, lekari upozoravaju da se nakon operacije mogu javiti ozbiljne komplikacije i naglašavaju da su takvi slučajevi već zabeleženi. U studiji koju je objavio časopis Američkog medicinskog udruženja lekari su ustanovili da ako pacijent pažljivo odabere vrstu zahvata, može u velikoj meri da smanji rizik. Najpopularnija među ovakvim zahvatima je takozvana barijatrička operacija, odnosno hirurška intervencija u cilju smanjenja telesne težine koja je pomogla brojnim ljudima, kao što su Reina Mur i Doroti Morgan. Njima gubitak viška kilograma na ovaj način dozvoljava da, nakon operacije, s vremena na vreme obustave uzimanje lekova za snižavanje pritiska ili dijabetes. Ovaj svojevrsni bajpas na želucu podrazumeva sužavanje želuca, pa pacijenti odmah posle zahvata prestaju da imaju potrebu za unošenjem ogromnih količina hrane. Međutim, u nekoj od tih operacija želudac biva trajno izmenjen, što može dovesti do teže adaptacije pacijenta na nov način života. Podvezivanje želuca je, pak, manje invazivna metoda koja nije nepovratna i zbog toga je pacijenti lakše podnose. Rezultati pokazuju da su mnoge osobe zadovoljne rezultatima barijatričke operacije. I Pamela Hitli, još jedna Amerikanka koja je muku mučila sa kilažom, tvrdi da je to promenilo njen život. - Mogu da hodam ceo dan, a da me noge ne bole. Moja nećaka želi da ide u zabavni park ovog leta i ovog puta ću i ja da se zabavljam s njom. Osećam se slobodno i srećno, jer sam povratila svoj život - prenosi Glas Amerike izjavu ove Amerikanke. I u Srbiji Ova operacija odnedavno može da se radi i kod nas, a dobra vest za sve one koji muku muče sa kilogramima, a koju je potvrdio direktor Kliničkog centra Srbije Đorđe Bajec, jeste ta da se operacija ne plaća, već vam je za nju neophodan samo uput. Međutim, barijatrička hirurška operacija nosi i svoje rizike. Nakon zahvata postoji opasnost od infekcije, a gastrički bajpas može da uzrokuje i krvarenje u stomaku. Kako bi procenili rizik, istraživači sa Univerziteta Mičigen proučavali su rezultate kod više od 15.000 pacijenata koji su uradili barijatričku operaciju u nekoj od država Amerike. Profesorka Nensi Birkmajer, koja je predvodila istraživanje, ustanovila je da su u najzaposlenijim centrima za operacije najiskusniji hirurzi imali manji broj komplikacija. - Manje bolnice i hirurzi sa manje iskustva imali su četiri odsto ozbiljnih komplikacija, u poređenju sa samo dva odsto kod iskusnijih hirurga i renomiranih klinika - navela je Birkmajerova. Izvor: FoNet http://www.pressonline.rs/zabava/life-style/128893/mrsavljenje-odlaskom-pod-noz.html ST.IVANA and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Већ сам ки нова. Али о.Иване, ја и даље имам проблем страха од глади. Пар пута у животу сам била по неколико месеци без динара и навукла сам страх. Све је у глави, што рече моја нутрициониста, а каже и: http://www.smedia.rs/vesti/vest/38705/Dijeta-mrsavljenje-nutricionisti-ishrana-Zivkica-Nedeljkovic-je-prevara.html Procitaj malo o cejlonskom simetu,ako nema njega,moze i obican...Smanjuje potrebu za slatkisima i osecaj gladi...Jabukovo sirce ujutru i uvece,moze i cesce..Limunada,sve to ubrzava metabolizam i krece prvo da topi masne naslage na stomaku.Topla voda takodje.Imam komsinicu od 67 leta ,ugojila se i morala je da smrsa po savetu lekara.Ona je pila toplu vodu/ne vrelu i fino smrsala.Ja sam pocela sa tom kombinacijom jabukovog sirceta u toploj vodi.Naglo je krenula klima/42 god.imam/ za 7 dana sam nabacila 5 kg ..Hormoni su krivi,rekla mi je doktorka.Smeta mi ta kilaza, visoka sam 163cm, a teska 58kg...Idealno mi je sa 50-52 kg..Probaj, ne moze da ti skodi.Idi na oreporucene sajtove i ako imas vremena procitaj. Puno srece zelim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 A moze i liposukcijom ko ima para i to je isto nauka Ma sve moze ali nije zdravo.Posto volim da gledam te hiruske intervencije,jako je interesantno pogledati kako izgleda liposukcija.A visak koze....Ja sam za prirodu...Sve sto je prirodno to je i lepo. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 U suštini, svi bi u raj , a niko ne želi da umre Linija manjeg otpora može dati rezultate, ali ne neke dobre. Mnoge devojke ne jedu , smršaju ili održavaju kilažu, na taj način uspore metabolizam, i ako su mršave ipak sve visi na njima, imaju i celulit, budu mlohave. Regulisana ishrana ne podrazumeva gladovanje, već izbor namirnica. Potrebna je fizička aktivnost i regulisana ishrana. Ja kad sam na dijetalnoj ishrani pojedem dnevno minimalno pola kile mesa i 10 jaja , to je osnova Do sada sam skinuo bliže 40 kg. nana and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 U suštini, svi bi u raj , a niko ne želi da umre Linija manjeg otpora može dati rezultate, ali ne neke dobre. Mnoge devojke ne jedu , smršaju ili održavaju kilažu, na taj način uspore metabolizam, i ako su mršave ipak sve visi na njima, imaju i celulit, budu mlohave. Regulisana ishrana ne podrazumeva gladovanje, već izbor namirnica. Potrebna je fizička aktivnost i regulisana ishrana. Ja kad sam na dijetalnoj ishrani pojedem dnevno minimalno pola kile mesa i 10 jaja , to je osnova Do sada sam skinuo bliže 40 kg. Mora da se salis... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Ne sali se. Jedini i najdzraviji nacin za skidanje kilograma je vezbanje (fizicka aktivnost) i umerena i izbalansirana ishrana. Nema lakih i brzih resenja. Sve ove preparate koje reklamiraju, ali sve, treba izbegavati u sirokom luku ako ne zelite da ozbiljno da narusite zdravlje, nana and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2015 Пријави Подели Написано Август 11, 2015 Mora da se salis... U vezi čega konkretno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука