Jump to content

Kako je unisten Inteligentni Dizajn u USA, predavanje Kennetha Millera

Препоручена порука

na naucne dokaze, tragove koji su nadjeni ovo je odgovor?

hahaahah

Da, koji deo odgovora nisi razumeo?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Hahaha opet se pesnicis sa sobom. Pa kreacionisti kazu da je banana dokaz inteligentnog dizajna. Al cvrc, ispade da je taj dokaz zapravo ljudska tvorevina. A posto je jedan od argumenata to sto savrseno staje u ljudsku saku, sta li je argument za kreaciju one originalne banane. Gde li ona savrseno pristaje. :):) :)

Inace onaj lik sto je to izjavio je od sramote prestao da se pojavljuje u javnosti. Cak je i on sam shvatio kolko je ispao glup... samo jos winux to ne vidi:)

A ono za retarda nisam ja napisao, nemoj da bulaznis i lazno optuzujes. proveri ko je pa mi se izvini... ko covek.

I to znaci da su svi kreacionisti glupi?

Koliko puta su evolucionisti ispali glupi, evo primer piltadunski covek, godinama ste tvrdili mising link, a kad je otkrivena prevara, pa kao evolucionisti su je otkrili, i sta cemo sad? svi evolucionisti lazu?

Подели на овим сајтовима

I to znaci da su svi kreacionisti glupi

Pa recimo svi koji se, poput tebe, prime na bananu.

Jer seti se svog posta... prvo si hteo da ga mrsis kako se tu radi o razlicitim vrstama banana pa trt pa mrt pa si tek kasnije "lego na rudu" i priznao da je covek glup (tvoje reci).

Moje je samo da ti ukazem gde sve gresis... e pa- sve gresis! ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pa recimo svi koji se, poput tebe, prime na bananu.

Jer seti se svog posta... prvo si hteo da ga mrsis kako se tu radi o razlicitim vrstama banana pa trt pa mrt pa si tek kasnije "lego na rudu" i priznao da je covek glup (tvoje reci).

Moje je samo da ti ukazem gde sve gresis... e pa- sve gresis! ;)

vestacki mdofikovana banana je banana

prirodna banana je banana

dakle razlicite vrste banana.

Подели на овим сајтовима

haha.. aman covece jel ti slusas mene!

Covek je oblik vestacke banane uzeo kao argument za kreaciju jer savrseno "pristaje u ljudsku ruku". To mu je bilo dovoljno da shvati da je banana dizajnirana od strane boga. Posle se ispostavilo da je nije dijanirao Bog nego covek. A ta koju je diazjnirao Bog je sva nikakva i ne ukalapa se tako savrseno u judksu saku kao vestacka.

Ovo ti je primer bolesne logike kojom se sluze kreacionisti. Neko izvali takvu glupost i nikom ne padne na paet da proveri nego svi po komandi prihvatite to za ultimativnu istinu i idete po forumima da se blamirate... ko ti sad. :)

PS. e da jos nesto... nisu u pitanju razlicite vrste banane bioloski gledano ;) a ovo sto si napisao spada u bananski rasizam :P

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

vestacki mdofikovana banana je banana

prirodna banana je banana

dakle razlicite vrste banana.

Шта си хтјео са овим да кажеш?

Поента примјера са бананама је да ствари у природи све до једне не изгледају тако да их је неко смислено створио да тачно одговарају одређеној потреби и намјени.

Гулио си ананас и јео његов плод. Запало ти је у око да је врло тешко огулити ананас ако хоћеш да га максимално искористиш. Кора је врло жилава и лако се изгуби дио плода уз кору ако се мало не помучиш и са врло оштрим ножем одвојиш кору од остатка плода.

Тако да ананас није створен да би се човјек лако користио њиме...као што је то дотични господин у клипу са бананом одвалио.

Наравно не значи да жилавост коре ананса, за разлику од вјештачки калемљене банане, нема смисла. Има смисла наравно и зна се зашто је кора ананаса жилава, али далеко било да се свакој ствари у природи може додијелити статус некакве савршености чија облик, функција и могућност примјене има извор у смишљеном и интелигнетном дизајну.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

haha.. aman covece jel ti slusas mene!

Covek je oblik vestacke banane uzeo kao argument za kreaciju jer savrseno "pristaje u ljudsku ruku". To mu je bilo dovoljno da shvati da je banana dizajnirana od strane boga. Posle se ispostavilo da je nije dijanirao Bog nego covek. A ta koju je diazjnirao Bog je sva nikakva i ne ukalapa se tako savrseno u judksu saku kao vestacka.

Ovo ti je primer bolesne logike kojom se sluze kreacionisti. Neko izvali takvu glupost i nikom ne padne na paet da proveri nego svi po komandi prihvatite to za ultimativnu istinu i idete po forumima da se blamirate... ko ti sad. :)

PS. e da jos nesto... nisu u pitanju razlicite vrste banane bioloski gledano ;) a ovo sto si napisao spada u bananski rasizam :P

Slusam ja tebe, al ti ne slusas mene, da nisu svi kreacionisti isti, bas kao sto ni svi ateisti nisu isti, niti evolucionisti, al taj deo recenice nisi video?

Ko kaze da je sva nikakva? sto bi morala da se uklopi u saku? jel se lubenica uklapa u saku?

Pa sta je sa hekelovim crtezima, java covekom, napraviste celog covekai njegovu zenu, na osnovu zuba i to svinjskog zuba, na dinosauruse lepite perje, i dan danas govorite prelazna forma, a taj kreacionista po tvojim recima vise ne iznosi tu njegovu glupu tvdrnju.

a vi i dalje svesno ili ne lazete narod,

pa sam stephen j gould je rekao da vi mozete tell tales for some groups, pa vi onda tu bajku pricajte some grups a ne meni.

Подели на овим сајтовима

Ја сам се стварно сморио, и немам снаге ни да читам, задње атоме снаге и квиска улажем у питање које је један брат поставио Мирољубу Петровићу на једном предавању: Винуксе, којој вероисповести (мислиш да) припадаш? Нисам нигде пронашао, опрости ако си већ написао а ја нисам видео...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...