Crveni Baron Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Obracun sa klerofasistickim organizacijam tek predstoji...bice to nemilosrdna borba,a zadacemo im takav udarac od kojeg se nece moci oporaviti----NIKADA Znaci ides u hrvatsku da se boris protiv HDZ-a? Imas moju podrsku Deni. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Obracun sa klerofasistickim organizacijam tek predstoji...bice to nemilosrdna borba,a zadacemo im takav udarac od kojeg se nece moci oporaviti----NIKADA Znaci ides u hrvatsku da se boris protiv HDZ-a? Imas moju podrsku Deni. Podrucje Hrvatkse nije moj region ....ja sam zaduzen za podrucje Srbije :drugarstvo: А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Obracun sa klerofasistickim organizacijam tek predstoji...bice to nemilosrdna borba,a zadacemo im takav udarac od kojeg se nece moci oporaviti----NIKADA Znaci ides u hrvatsku da se boris protiv HDZ-a? Imas moju podrsku Deni. Podrucje Hrvatkse nije moj region ....ja sam zaduzen za podrucje Srbije :drugarstvo: Znaci ti ustvari nemas nista protiv klerofasizma generalno gledano? Ne smetaju ti klerofasisti po svetu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Obracun sa klerofasistickim organizacijam tek predstoji...bice to nemilosrdna borba,a zadacemo im takav udarac od kojeg se nece moci oporaviti----NIKADA Надам се да не мислите на Двери када кажете "клерофашистичким организацијама". Немам до краја изграђено мишљење о Дверима, не изјашњавам се као симпатизер, али просто је нетачно назвати их иједним именом које у себи садржи реч фашизам. Двери ни по разно нису фашистичка организација, шта год ко мислио о њима. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Велика је штета што у Србији не постоји ни једна озбиљна партија деснице. Огроман потенцијал који постоји унутар бирачког тела тако остаје неискоришћен, што широм отвара простор за друге политичке опције... Двери, на жалост, у тој причи не доносе ништа ново. Иако су нови на политичкој сцени, па је још увек рано говорити о томе шта су до сада ту урадили, колико ја видим они немају јасну идеју ни шта би конкретно урадили - на конкретна питања која су горе постављена не видех ни један конкретан одговор, осим кукумавчења на постојећи режим и идеолошких фраза и флоскула... Иако бих лично волео да на српској политичкој сцени коначно видим нешто ново и паметно на десници, мислим да овом тактиком Двери тешто могу да пређу цензус... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Licno smatram da sve te organizacije poput "Dveri sepske",treba zakonom zabraniti i treba im zadati takav katastrofalni udarac da nece moci nikad od toga da se oporave kriminalac zasto nigdje nisu zabrenjeni zakonom ni tu gdje ti zivis a ti bi u srbiji komandovao ,hahahhahhaha :drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Licno smatram da sve te organizacije poput "Dveri sepske",treba zakonom zabraniti i treba im zadati takav katastrofalni udarac da nece moci nikad od toga da se oporave bangin Не разумем,што си онда отварао тему да видиш шта сви остали мисле ? Дени,па ти си легенда,отвориш тему па на 12 страни кажеш шта мислиш. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Licno smatram da sve te organizacije poput "Dveri sepske",treba zakonom zabraniti i treba im zadati takav katastrofalni udarac da nece moci nikad od toga da se oporave Не разумем,што си онда отварао тему да видиш шта сви остали мисле ? Дени,па ти си легенда,отвориш тему па на 12 страни кажеш шта мислиш. dance67890 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj crutches А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Licno smatram da sve te organizacije poput "Dveri sepske",treba zakonom zabraniti i treba im zadati takav katastrofalni udarac da nece moci nikad od toga da se oporave Не разумем,што си онда отварао тему да видиш шта сви остали мисле ? Дени,па ти си легенда,отвориш тему па на 12 страни кажеш шта мислиш. dance67890 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj crutches Kazanova? Uh bre Deni legendo .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj facenew22222222 Не,не ради се,ово је виртуелни свет,то не важи. То би било као када би упознао девојку па после 7 дана јој рекао шта мислиш о њој facenew22222222 А да при томе проведете седам дана заједно ;-) Него ти је било досадно,па си уживао мало да видиш како се људи расправљају facenew22222222 Е Дени,Дени,легендо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj dada Не,не ради се,ово је виртуелни свет,то не важи. То би било као када би упознао девојку па после 7 дана јој рекао шта мислиш о њој facenew22222222 А да при томе проведете седам дана заједно ;-) Него ти је било досадно,па си уживао мало да видиш како се људи расправљају facenew22222222 Е Дени,Дени,легендо... Volim da bacim neku zapaljivu temu...ali drago mi je da je tema ovoliko posecenja i sa ovoliko odgovora facenew22222222 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj facenew22222222 Са тим парама,које си дао за апаретив,предјело,јело,десерт и кафу,могао си у дотичној установи,којих у Немачкој имаш на тоне,да одеш право у собу,да останеш до јутра,и да ти она реч не каже,а ни твоје мишљење је неће нешто погодити... facenew22222222 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Дени је мушка верзија Карлеуше. ''Приметите ме'' па макар по злу :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Pa to se tako radi...ja kad upoznam zensku,ja prvo popijem aparetiv i pustim je da prica,zatim predjelo i pustim je da prica,zatim glavno jelo i pustim je da prica,zatim desert i pustim je da prica,zatim kafu i pustim je da pricam,zatim odemo u sobu....pa joj tek ujutro kazem sta mislim o njoj bleh Са тим парама,које си дао за апаретив,предјело,јело,десерт и кафу,могао си у дотичној установи,којих у Немачкој имаш на тоне,да одеш право у собу,да останеш до јутра,и да ти она реч не каже,а ни твоје мишљење је неће нешто погодити... 0110_hahaha bravo! 0110_hahaha i jos su profesionalke a ne lujke :bla: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 Велика је штета што у Србији не постоји ни једна озбиљна партија деснице. Огроман потенцијал који постоји унутар бирачког тела тако остаје неискоришћен, што широм отвара простор за друге политичке опције... Двери, на жалост, у тој причи не доносе ништа ново. Иако су нови на политичкој сцени, па је још увек рано говорити о томе шта су до сада ту урадили, колико ја видим они немају јасну идеју ни шта би конкретно урадили - на конкретна питања која су горе постављена не видех ни један конкретан одговор, осим кукумавчења на постојећи режим и идеолошких фраза и флоскула... Иако бих лично волео да на српској политичкој сцени коначно видим нешто ново и паметно на десници, мислим да овом тактиком Двери тешто могу да пређу цензус... :bla: Управо тако! С тим да бих додао још то да је по мени крајње време да се уведу ригорозније мере када је у питању оснивање нових али и преиспитивање већ постојећих политичких странака. Ово не води ничему, ево баш пре неки дан видим да се оснива нова странка, СДС (Српска демократска странка), значи поред свих ових, ДС, ДСС, СРС, СНС, ЛДП, ЛСВ, СПС, ПУПС, НС, Г17 и безброј других, оснивају се нове, које при томе ништа ново не нуде. 0110_hahaha И онда када нам владу формирају 10 странака, наравно да свака гледа да искористи време на власти за своје партијске интересе а земља и народ су у другом плану, ни не чуде овакви резултати. Потребне су нам максимално 3-4 странке (услов 250 хиљада потписа), тако да су обухваћене све опције, и тако ће народ знати за шта стварно гласа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука