Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Nisam ljudi bitan ja ili ona ili ovaj ili onaj,njihova (Dverisrpske) ideologija je sacuvaj Boze....pa to svi znaju,mislim oni koji treba da znaju i hoce da znaju Evo Deni ja ne znam a zanima me. A ako bi mogao i definiciju fasizma, nije mi bas jasno sta je to fasizam? Ne bih sad da ulazim u neke dublje rasprave,na poslu sam,samo hocu da dam svoje misljenje u vezi te organizacije....a moje misljenje ( a i molitva) je ovo :Gospode,sacuvaj nas od takvih organizacija i Gospode,molim ti se ne dozvoli da takve organizacije ikada postanu stranke i dodju na vlast,jer mraka je narodu dosta,a to sto ovi trenutna vlast ne nosi svetlo,ne znaci da ce ih ovi doneti,vec naprotiv,na ovu tamu nad Srbijom,prekrice jos vecom tamom-----ETO А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Па наравно Дени да нећеш да улазиш у дубљу причу..јер немаш благе везе ни ...шта је програм Двери...а ниси упознат ни са дефиницијом фашизма, нацизма, демократије, комунизма и социјализма...а посебно немаш појма које су основне разлике између наведених идеологија.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Август 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Па наравно Дени да нећеш да улазиш у дубљу причу..јер немаш благе везе ни ...шта је програм Двери...а ниси упознат ни са дефиницијом фашизма, нацизма, демократије, комунизма и социјализма...а посебно немаш појма које су основне разлике између наведених идеологија.. vazi,OK,nemam pojma,vazno je da vi iz Dveri znate sta je nacizam,fasizam i tako to klapklap А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 klapklap fmqmtx fmqmtx Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима. Naravno da su bolji od grupe ljudi koja svoj identitet pronalazi u nacionalizmu,i u tome da smo mi nekakav sveti narod,protiv koga se urotio ceo svet.Ne kazem da su savrseni,daleko od toga,ali porediti ih sa organizacijom kao Dveri je smesno. Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"! Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 klapklap fmqmtx fmqmtx Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима. Naravno da su bolji od grupe ljudi koja svoj identitet pronalazi u nacionalizmu,i u tome da smo mi nekakav sveti narod,protiv koga se urotio ceo svet.Ne kazem da su savrseni,daleko od toga,ali porediti ih sa organizacijom kao Dveri je smesno. Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"! Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo. Очигледно си ти тај који има проблема са стварношћу..када верујеш да се Србија губи на неком преговарачком столу...и од стране жутих и арбанашких терориста.. Србија је преживела многе..па ће и вас.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 vazi,OK,nemam pojma,vazno je da vi iz Dveri znate sta je nacizam,fasizam i tako to klapklap Ја нисам у Дверима.. А није срамота ако ниси научио...увек можеш да купиш књигу и да читаш! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo. E, ali vi sto "prihvatate realnost" set mi najjaci. Mislim, sta to znaci "prihvatiti realnost"? Pridje ti neko na ulici, nalupa ti tuce samara i otme auto i sta, ti bi "prihvatio realnost" da vise nemas kola i da si porumeneo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo. E, ali vi sto "prihvatate realnost" set mi najjaci. Mislim, sta to znaci "prihvatiti realnost"? Pridje ti neko na ulici, nalupa ti tuce samara i otme auto i sta, ti bi "prihvatio realnost" da vise nemas kola i da si porumeneo? 0110_hahaha klapklap fmqmtx fmqmtx Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 За разлику од жутог..независно истраживање! Znam da je tek avgust ali ovo je definitivno post godine klapklap fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha 4chsmu1 Pre ce se marsovci pojaviti u Srbiji nego sto ce Dveri uci u skupstinu; a slicno predvidjam i DSS. ovo verovatno nije istrazivanje uopste bvec anketa sa njihovog sajta a lunatici koji tamko zalaze su i glasali. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Trenutno nijedna nece doneti sekularnu drzavu.A sto ce tice stranke za koju cu glasati,to ce biti DS. I opet ti kazem,tema nije o poljoprivredi.Otvori posebnu temu,pa mozemo lepo i o tome da porazgovaramo.Od sekularnosti se ne zivi,ali to sto vi zelite da je prikazete kao nesto lose,ili kao nesto sto je stetno po drustvo,sto ugrozava tvoja prava kao vernika,to itekako jeste problem.Uostalom,sve sam to nasiroko objasnjavao na temi "Pravoslavlje i mladi",ili kako se vec zvala. klapklap fmqmtx fmqmtx Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима.Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"! 0110_hahaha DS je bio na vlasti 1999 kada je palo Kosovo? Kada cete vec prestati da zivite u bajci i da shvatite da Kosovo nije prodato vec izgubljeno u ratu.Da li stvarno postoji iko ko je verovao da ce posle 1999 i odlaska nase vojske i policije odatle ikada doci dan da ce se oni vratiti dole uz pristanak albanaca koji dole zive? da li ste toliko slepi, odlepili od pracenja RTS nili nesto trece? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo. E, ali vi sto "prihvatate realnost" set mi najjaci. Mislim, sta to znaci "prihvatiti realnost"? Pridje ti neko na ulici, nalupa ti tuce samara i otme auto i sta, ti bi "prihvatio realnost" da vise nemas kola i da si porumeneo? Željko, mi možemo klicati ovako ili onako i navijati za ove ili one... Ipak čudim se činjenici da nevidiš da je rs sastavni dio Bih i svidjelo se to vama ili ne to i ostaje.Imate problema sa realnošću! Prijatelju moj, realnost na terenu je nesto sto morate prihvatiti. Republika Srpska ima vladu, predsednika, vojsku, policiju i sve ostale atribute drzave i danasnjih 49 % nekadasnje BiH nece nikada biti jedna drzava sa Federacijom BiH. Svidjalo se to vama ili ne. Treba prihvatiti realnost na terenu prijatelju. Dzaba klapklap za jedne ili druge, u pravu si. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15835.msg501537.html#msg501537 fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 ивице...Срби у БиХ постоје од када је света и века...мало учи историју...тако да та два поста су веооооммаааа различита... муслимани и хрвати би ти боље легли у тај покушај од поста! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени ја контам да си ограничен човек..и немам проблема са тим...нико није савршен...осим Бога.... али имам проблема када лажете на људе...и посебно оне који нису у могућности да ти одговоре...и било би фино од модерације када би санкционисали овакво писање... то се често дешава зеебдее, денију и сл...да сада све не наводим... On nekome nesto ogovori klapklap fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha 4chsmu1 prst ka dole Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 DS je bio na vlasti 1999 kada je palo Kosovo? Kada cete vec prestati da zivite u bajci i da shvatite da Kosovo nije prodato vec izgubljeno u ratu.Da li stvarno postoji iko ko je verovao da ce posle 1999 i odlaska nase vojske i policije odatle ikada doci dan da ce se oni vratiti dole uz pristanak albanaca koji dole zive? da li ste toliko slepi, odlepili od pracenja RTS nili nesto trece? Na severu Kosmeta jos ratuju, eno izgleda da jos nisu porazeni? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 11, 2011 Пријави Подели Написано Август 11, 2011 дени ја контам да си ограничен човек..и немам проблема са тим...нико није савршен...осим Бога.... али имам проблема када лажете на људе...и посебно оне који нису у могућности да ти одговоре...и било би фино од модерације када би санкционисали овакво писање... то се често дешава зеебдее, денију и сл...да сада све не наводим... On nekome nesto ogovori klapklap fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha 4chsmu1 prst ka dole Оче Зоране из Минесоте... зар се нисмо договорили да се ви мени не обраћате..а ни ја вама.. ваша мржња и нетолеранција су стварно саблазан за мене.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука