Jump to content

Pravoslavna proročanstva

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пророчанства Св. Серафима

У Руској Цркви ће бити сазван Васељенски сабор,

чији циљ ће бити:

1. Да последњи пут упозори свет на опасност свеопште антихристовске заслепљености – отпадништва од Господа Исуса Христа.

2. Да се све Православне Цркве Христове уједине под једном Главом – Христом Животодавцем и под једном заштитом – Његове Пречисте Мајке против долазећег антихристовског налета

3. Да се коначно осуди масонерија, илуминатство, јакобинство и сви слични покрети, ма каквим се именом они називали, покрети чији вођи имају само један једини циљ: да се наводно ради крајње егалитаристички схваћеног земаљског напретка и уз помоћ фанатика које су сами створили изазове анархија у свим државама света и да се уништи Хришћанство широм света, те да, коначно, уз помоћ моћи злата, коју су концетрисали у својим рукама, читав свет потчине антихришћанству оличеном у једном аутократском и богоборном императору, који ће сам завладати читавим светом“.

А на другом месту он каже:
„Славени и Јевреји су два народа богоизабрана за заветне и судбинске задатке у историји света. Преподобни Серафим даље говори да су Јевреји и Славени као два неуништива ковчега Завета. Али будући да су Јевреји одбацили истинитог Месију, Јединородног Сина Божијег, Бог их је расејао по целом свету да страдају и буду гоњени до краја. У време антихриста много Јевреја обратиће се Христу јер ће схватити да су чекали лажног месију – по речима Господа: Ја сам дошао у име Оца и не примисте ме, а када други доће у своје име примићете га!

Без обзира на њихов, пред Богом ужасни поступак, Јевреји су били и јесу Господу драг народ. Славени су такође богоизабрани народ који ће до Страшног Суда сачувати истиниту веру у Бога. У време антихриста Славени га неће признати за васељенског цара и месију и зато ће од Бога бити награђени. У време антихриста Русију ће Бог тако подићи да ће бити најмоћније царство у целокупној историји света! “

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Света православна пророчанства се испуњавају...

Интересантна су и пророчанства Свете схимонахиње Макарије!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Када се говори о Руском цару и о бољем животу за време његове владавине, Михаил на Хебрејском значи: онај који је као Бог

А Знамо да је само син Божији као Бог. Анђео Гаврило говорећи са Данијелом каже да је анђео Михаил наш кнез.

А знамо да је Христос наш Владика,Господ. Као да кад се говори о арханђелу Михаилу, говори се о Исусу Христу.

У том смислу: као да су пророци који су пророковали долазак Руског цара, заправо говорили о другом Христовом доласку називајући Христа Руским царем Михаилом

Подели на овим сајтовима

Kako crkva gleda na proročanstva i ukazanja ...koliko znam nismo dužni vjerovati.
Nismo

Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију

• Свиђа ми се 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ako hoces da citas burazeru, odlicna je. Pri kraju sam. Posto vidim da si nesto mnogo zainteresovan za tu buducnost. Iako od nje nema leba. :D:D

IMG_20190119_150350[1].jpg

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...