Благовесник Написано Новембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2018 Пророчанства Св. Серафима „У Руској Цркви ће бити сазван Васељенски сабор, чији циљ ће бити: 1. Да последњи пут упозори свет на опасност свеопште антихристовске заслепљености – отпадништва од Господа Исуса Христа. 2. Да се све Православне Цркве Христове уједине под једном Главом – Христом Животодавцем и под једном заштитом – Његове Пречисте Мајке против долазећег антихристовског налета 3. Да се коначно осуди масонерија, илуминатство, јакобинство и сви слични покрети, ма каквим се именом они називали, покрети чији вођи имају само један једини циљ: да се наводно ради крајње егалитаристички схваћеног земаљског напретка и уз помоћ фанатика које су сами створили изазове анархија у свим државама света и да се уништи Хришћанство широм света, те да, коначно, уз помоћ моћи злата, коју су концетрисали у својим рукама, читав свет потчине антихришћанству оличеном у једном аутократском и богоборном императору, који ће сам завладати читавим светом“. А на другом месту он каже: „Славени и Јевреји су два народа богоизабрана за заветне и судбинске задатке у историји света. Преподобни Серафим даље говори да су Јевреји и Славени као два неуништива ковчега Завета. Али будући да су Јевреји одбацили истинитог Месију, Јединородног Сина Божијег, Бог их је расејао по целом свету да страдају и буду гоњени до краја. У време антихриста много Јевреја обратиће се Христу јер ће схватити да су чекали лажног месију – по речима Господа: Ја сам дошао у име Оца и не примисте ме, а када други доће у своје име примићете га! Без обзира на њихов, пред Богом ужасни поступак, Јевреји су били и јесу Господу драг народ. Славени су такође богоизабрани народ који ће до Страшног Суда сачувати истиниту веру у Бога. У време антихриста Славени га неће признати за васељенског цара и месију и зато ће од Бога бити награђени. У време антихриста Русију ће Бог тако подићи да ће бити најмоћније царство у целокупној историји света! “ ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Света православна пророчанства се испуњавају... Интересантна су и пророчанства Свете схимонахиње Макарије! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 4, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2018 Задње Време је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 https://slobadidi.files.wordpress.com/2010/12/otac-tadej-i-drugi-sveci-sta-ce-skoro-biti-retka-knjiga.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 https://bognasvoli.wordpress.com/2018/03/27/први-део-књиге-богом-послани/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Kako crkva gleda na proročanstva i ukazanja ...koliko znam nismo dužni vjerovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Задње Време Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Када се говори о Руском цару и о бољем животу за време његове владавине, Михаил на Хебрејском значи: онај који је као Бог А Знамо да је само син Божији као Бог. Анђео Гаврило говорећи са Данијелом каже да је анђео Михаил наш кнез. А знамо да је Христос наш Владика,Господ. Као да кад се говори о арханђелу Михаилу, говори се о Исусу Христу. У том смислу: као да су пророци који су пророковали долазак Руског цара, заправо говорили о другом Христовом доласку називајући Христа Руским царем Михаилом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 Kako crkva gleda na proročanstva i ukazanja ...koliko znam nismo dužni vjerovati.Nismo Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију kopitar је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 Ako hoces da citas burazeru, odlicna je. Pri kraju sam. Posto vidim da si nesto mnogo zainteresovan za tu buducnost. Iako od nje nema leba. Ana B. and Натан је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 19, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2019 @Ana B. Sto mi se smejes sad? Ovo je jedna veoma ozbiljna knjiga u rukama jedna krajnje neozbiljna coveka. Cak se moze reci i idota. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 19, 2020 Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука