Jump to content

Упознавање преко друштвених мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znači, ne biste upoznali nikog uživo koga ste sreli na nekoj od drušzvenih mreža?

Ja sam upoznao dosta osoba uzivo sa kojima sam se prethodno upoznao preko interneta,mahom preko facebook-a.....Imam ogromno iskustvo u tome,ali vam tvrdim da sam sreo na fb-u dosta osoba koje su mi priznale pre ili kasnije da su psihijatrijski slucajevi i to naravno ne mora da znaci da su vecinom bolesnici na fejsu,nego to znaci da ima mnogo poremecenih ljudi,samo toga ranije nismo bili svesni,a putem drustvenih mreza nam je omoguceno to da otkrijemo...Upravo imam sudski proces sa jednom lujkom koju sam upoznao preko fejsa.....sta lujka moze coveku da nakaci,da mi je neko to pricao,zaista mu ne bih verovao,ali eto,jos jedno neverovatno iksustvo sam stekao i upravo sticem,imam prvo rociste na sudu 12.09.2011.

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam upoznao dosta osoba uzivo sa kojima sam se prethodno upoznao preko interneta,mahom preko facebook-a.....Imam ogromno iskustvo u tome,ali vam tvrdim da sam sreo na fb-u dosta osoba koje su mi priznale pre ili kasnije da su psihijatrijski slucajevi i to naravno ne mora da znaci da su vecinom bolesnici na fejsu,nego to znaci da ima mnogo poremecenih ljudi,samo toga ranije nismo bili svesni,a putem drustvenih mreza nam je omoguceno to da otkrijemo...Upravo imam sudski proces sa jednom lujkom koju sam upoznao preko fejsa.....sta lujka moze coveku da nakaci,da mi je neko to pricao,zaista mu ne bih verovao,ali eto,jos jedno neverovatno iksustvo sam stekao i upravo sticem,imam prvo rociste na sudu 12.09.2011.

Не замери ми на овоме што ћу ти писати. Како је могуће да особа која је стекла огромно искуство дође у ситуацију у какву си ти дошао? Лепо је па чак и користно ширити круг пријатеља али је још лепше бити мудар. Мудрост је врлина, то знамо сви.  (Sapienti sat - Мудроме једном доста). Ако ти је ово први пех нека буде и последњи. Обуздај своју знатижељу и ту се заустави макар када су овакве ствари у питању. Ко зна, можда ти се посрећи баш онда када не будеш никога тражио.

Нека ти је Бог у помоћи! Ово су моје скромне  eheeeej

Подели на овим сајтовима

Не замери ми на овоме што ћу ти писати. [glow=red,2,300]Како је могуће да особа која је стекла огромно искуство дође у ситуацију у какву си ти дошао?[/glow] Лепо је па чак и користно ширити круг пријатеља али је још лепше бити мудар. Мудрост је врлина, то знамо сви.  (Sapienti sat - Мудроме једном доста). Ако ти је ово први пех нека буде и последњи. Обуздај своју знатижељу и ту се заустави макар када су овакве ствари у питању. Ко зна, можда ти се посрећи баш онда када не будеш никога тражио.

Нека ти је Бог у помоћи! Ово су моје скромне  eheeeej

Eto vidis da je moguce...pa cak i najmudriji grese,a kamo li ja koji jos uvek sticem nova iskustva...kad ih budem dovoljno stekkao,onda cu napisati neku knjigu  winter

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da je moguce...pa cak i najmudriji grese,a kamo li ja koji jos uvek sticem nova iskustva...kad ih budem dovoljno stekkao,onda cu napisati neku knjigu  winter

Добро је бити амбициозан а нарочито када своје искуство намераваш уобличити у штиво едукативног карактера.  eheeeej

Ипак... мој савет је: не претеруј са посетама судовима, не верујем да имаш времена на претек. Јако је добро знати зауставити се у прави час.

197741.gif

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da je moguce...pa cak i najmudriji grese,a kamo li ja koji jos uvek sticem nova iskustva...kad ih budem dovoljno stekkao,onda cu napisati neku knjigu  :bla:

Добро је бити амбициозан а нарочито када своје искуство намераваш уобличити у штиво едукативног карактера.   prstgore

Ипак... мој савет је: не претеруј са посетама судовима, не верујем да имаш времена на претек. Јако је добро знати зауставити се у прави час.

197741.gif

Znas kako,prosao sam ratista,brakove,evo sad su na redu i sudovi...zelim da budem ziva enciklopedija prstgore amin-nas 319.gif

Подели на овим сајтовима

Znas kako,prosao sam ratista,brakove,evo sad su na redu i sudovi...zelim da budem ziva enciklopedija prstgore prstgore :bla:

amin-nas Импресивно! Важно је да си задовољан твојом мисијом на Земљи. Срећно где год кренуо и где год стигао!  319.gif

Подели на овим сајтовима

Znas kako,prosao sam ratista,brakove,evo sad su na redu i sudovi...zelim da budem ziva enciklopedija dada facenew22222222 dada

facenew22222222 Импресивно! Важно је да си задовољан твојом мисијом на Земљи. Срећно где год кренуо и где год стигао!  dada

nasznak9877777777777777777 0102_laugh bleh Resio sma ipak da okajem grehove i da konacno krenem  da zivim ispravnim zivotom,ako mi uopste to krene za rukom

Подели на овим сајтовима

Resio sma ipak da okajem grehove i da konacno krenem  da zivim ispravnim zivotom,ako mi uopste to krene za rukom

:cheesy:

За почетак удени једно е у реченици испод аватара.  algabacaju  Опусти се, молитвеник у руке а онда јави како се осећаш.

Бићеш у мојим молитвама. molitvaDevojka.gif

Подели на овим сајтовима

Hvala na podrsci,nego otisli smo od teme.....pazite se upoznavanja preko druistvenih mreza,ima mnogo bolesnih umova i postoji velika mogucnost da preko fejsa,twitera i sl.naletite na prave psihopate....Eto,ja sad muku mucim ii ganjam se po sudovima

Подели на овим сајтовима

ја сам не интернету од 1992. и пола времена проведем упознајући и дружећи се са људима на нету и не видим никакав проблем у томе.

Наравно, зашто би био проблем, проблем је што од тога постоји много бољи начин за дружење. Не треба се одрећи и оваквог, али он никако не сме бити заступљенији од оног, по мени и бољег и природнијег - дружење у стварном животу.

На нету можемо разговарати о хиљаду ствари, разменити мишљење, добити савет, информацију, проширити своје знање ... У том смислу није нужно да знам ни од кога сам шта паметно научила, чије искуство ми је помогло итд. Такође, износећи своје животно искуство, рачунам да ће некоме добро доћи.

будала има на сваком кораку а технологија омогућава кликом на дугме да нестану, што реалан живот не омогућава, под условом да их не укокаш.   0110_hahaha

ја би реко да је то невероватна предност  0110_hahaha

Ти кликнеш дугме и елиминишеш особу, а ја се само лагано окренем од ње или, боље рећи, не дозволим да ми се будала примакне толико близу да ми постане проблем (условно речено проблем).

Од FB је боље све! ZRUteHee.png

добро, а чему наспрамност или искључивост - откад интернет искључује наставак дружења у опипљивом свету? чему упоређивање баба и жаба или неки инфантилни страх од виртуелне комуникације телефоном, интернетом и/или сличим медијумом?

да, интернет врло лепо може да замени тај опипљиви контакт јер је понекад удаљеност физичка, али не и емотивна и ментална и духовна пошто људи преко пола планете могу да ми буду ближи него онај с ким живим.

и да, људи који ни на нету не умеју да процене другог не умеју ни уживо, и обрнуто, тако да је њима принципијелно свеједно на кога ће да наиђу и где.

Подели на овим сајтовима

добро, а чему наспрамност или искључивост - откад интернет искључује наставак дружења у опипљивом свету? чему упоређивање баба и жаба или неки инфантилни страх од виртуелне комуникације телефоном, интернетом и/или сличим медијумом?

Ко је овде жаба а ко баба, молићу лепо?  0110_hahaha

да, интернет врло лепо може да замени тај опипљиви контакт јер је понекад удаљеност физичка, али не и емотивна и ментална и духовна пошто људи преко пола планете могу да ми буду ближи него онај с ким живим.

То је само привид. Чим овде немаш никога одмах се хваташ за "тамо далеко (је сунце.. он, она... ).

и да, људи који ни на нету не умеју да процене другог не умеју ни уживо, и обрнуто, тако да је њима принципијелно свеједно на кога ће да наиђу и где.

Ух, Ух, заборавио си колико је незваничних ОСКАРОВАЦА!

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15888.msg502399#msg502399 date=1313070971]

Ко је овде жаба а ко баба, молићу лепо?  0110_hahaha

Ух, Ух, заборавио си колико је незваничних ОСКАРОВАЦА!

нисам укапирао ова два?  0110_hahaha

То је само привид. Чим овде немаш никога одмах се хваташ за "тамо далеко (је сунце.. он, она... ).

како сад привид комуникације?  0110_hahaha

па изађем с неким у кафић и гледам и причам са њим, а исто ми је јел ћу га преко скајпа видети и чути док пијем нешто у соби. можда ће чак бити и конструктивније јер је опуштенија атмосфера, самим тим и однос у току разговора.

није као да ћу да се преко скајпа причешћујем  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Е, овако - интернет и комуникација преко њега (фејс бук, форум и сл.) су ми омогућили да упознам већи број људи, прво виртуелно, а затим и многе од њих и уживо.

Омогућила ми је да комуницирам са родбином и пријатељима које нисам годинама видела и чула, јер су далеко.

Што се тиче погрешних процена- правим их и уживо, па шта?Не желим, не могу и нећу због тога да се изолујем од људи  0110_hahaha

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Што се тиче погрешних процена- правим их и уживо, па шта?Не желим, не могу и нећу због тога да се изолујем од људи  0442_feel

Just_Cuz_19 0442_feel :291291291: facenew22222222
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...