Тавита Написано Октобар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 Јелени.... погледи... слобода... кораци... ехо... пожелим да само још јеном прођем шумском стазом... и посматрам трагове јелена, мирисе нетакнутог биља... све до пропланка... Брзина.. њежност... страх.. Хоризонти.. Пођи са мном... али буди тиха.. ухвати ме за руку знам пут.. поведи ме само још једном.. кратак је дан.. ни живот није тако дуг... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2009 ... али је довољан да се још једном пође на пропланак.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Гдје смо? одбијам се о зидове... и поново стајем пред себе... додирнула бих те.. али ме спречава... између нас као да постоји невидљива препрека.. Погледала бих изнад.. видиш ли кровове.. као да их има више.. и птице одлетјеше у супротно до мене.. бацају се сјенке... невидљиво... Мирише... осјећаш ли... помирисала бих ти косу.. као ванила.. додирнула бих те.. прилазим и удаљавам се.. поново између нас... препрека.. и свуда моји трагови гдје сам то била? Гдје смо то ми.... Гледам те у себи... видим те у зјеницама... покривам трепавицама... Ово су огледала.. нисам их видјела.. и нема нас... никада нас нема док се гледамо... разбијмо стакла испод коже..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Спремна за бијег.. када усним покривена лишћем.. пакујем очима све што ујутру нећу примјетити... а када се пробуди без мене празна.. да ли ће се сјетити? пушем у трагове.. и молим за вјетрове.. можда се разбјесни, па ме стане тражити... ја не желим да ме пронађе... трчим.. не гледам назада, у поткровља.. не желим се вратити... у исте руке... са црвеним рукавицама.... успавај ме поново.. док будем одлазила да се не будим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Чекај ме..на крају улице..када небо освоји зима, и падне први снијег....само ме чекај...са залеђеним тренуткомнашег последњег растанка...Сакупљам пахуље на свом шеширу обложеним плишаним јагодама,хтјела сам те развеселити..веселим бојама...када смо скупљали јагоде..на штапићу..крај пропланка..чекај ме..сјећам се још увијек...Чекај ме..на крају пута...када пахуље падну и Децембар спути руке на твоја рамена..ја бићу твој шал..исплетен њежно, вољеним прстима...грлим те...Чекај ме..дозволи да још једном будем близу твојих зјеница...падају исте пахуље...прелазећи преко оштрих ивица..наших леденица......издахни ме...ако се врати тренутак топлим дахом.. само ме издахни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 predivno, bas me inspirise... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0311_womens' /> Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 predivno, bas me inspirise... klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> Hvala Marta... Drago mi je da je tako 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Samo zelim da cujem...jer lagano zaboravljam.. note kojima se pise... milo mojim culima.... Jos samo jednom prije nego vrijeme izbora mi lice... otvorite prozor.. zelim vidjet' nebo.. i neka preko njega prelete mi ptice.. i samo jos jednom ja zelim cuti... Ako tebe ne bude bilo.. kraj moje postelje .. da mi sapnes... napisi na listu papira.. i zakaci na nebu... Reci mojim culima.. sve sto sam htjela.. cuti.. nekada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Још те сањам.....под исплетеним небом, у долини..тамо гдје лаванде најдивније миришу...и језерце мало, са латицама по себи посутим...и ја као да нестајем у очима твојим одсутним...тајно моја..још те сањам...и додирујем врховима прстију..твоје прозоре..које отвараш само у прољеће...још те сањам...нас и једно јато...да нам јутром дољеће...Никога немам..још само те сањам....и надам се док дишем..да ћу негдје..на крају улице удахнути твоје мирисе...огрћем те бијелим..и сањам...ја ћу бринути за тебе.. ти не брини се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Jadranka Stojakovic - Sto te nema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Чекам да се отопе... јесење капи зимом залеђене.. не смијем ти ни шапнути.... бијели дах испред мене прати ми дисање... црвени шешир.. сјећаш се? Тражим кроз прозор.. један маслачак.. да га замислим у твојим рукама.. не познајем те.. ал сам ти рекла.. колико волим.. да волим (зар да се не препознаш? ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Новембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2009 Lepo Tavitice, lepo.... 0702_read 8086.gif 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 5, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 Ne pitaj me jer me boli..sto ne vidimsto ne cujem...da ko nekada meni dolaze..osjecaji koji griju...Ne pitaj me ..ne gledaj me..presusise riznice odgovora mojih..ne gledaj me..mozda tebe ..vidjeti ne mogu..toga se bojimNe koracaj..ne odzvanjaj...mozda cuti ja ne mogu..sve mi prazno...horizonti pali...i voda.. zaledi se...Ne pitaj me..ne govori..ne gledaj me..jos se bojim..ne koracaj ..ne odzvanjaj..ne dolazi..kad te nemakad te nema.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 5, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 Lepo Tavitice, lepo.... klapklap klapklap 8086.gif 0702_read oh Kosta 0104_cheesy zadovoljstvo je moje vidjeti Vas ovdje 8086.gif primite zagrljaje moje 8086.gif 0702_read 0702_read Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука