Jump to content

Episkop Grigorije: Jedino vjera može sabrati ljudsku osobu u jedno!

Оцени ову тему

Препоручена порука

U cemu je problem, svrbi te nesto? 

Nisam se tebi obracao

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nisam se tebi obracao

Izvinjavam se onda. Na mene ide pravopop

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/kacavenda-ce-za-pedofiliju-odgovarati-pred-crkvenim-sudom

E ovaj link govori koliko je jako nametanje medijske istine i koliko je haranga u pitanju , licno voleo bih kada bi se znalo ko i sta prica ispred SPC , vjerujem mada posle Grigorijevih nastupa bojim se da je on glavna smetnja jedinstvu SPC i da je postao opasan politicar , bez kamilavke , kose i brade !!!! E sad ti reci bilo sta i o kome , povedi neki spor u SPC pa ima da ga razapnu , osude i prije iznosenja dokaza !!!

Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели !

Подели на овим сајтовима

Као и обично владика је био Ф Е Н О М Е Н А Л А Н!!! :))) Уживао сам. Искрен, аутентичан и нелицемеран хришћански господин.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Парафразе ...

1. ''Склонили су ме'' , .. није битно ко ми је рекао ... 

2. Слажем се са писмом СПЦ и стојим иза сваке речи али то је једно несрећно писмо...

3. Тадића, кога сам потпуно подржавао, Бог пуно воли пошто је пао на изборима-па не мора да потписује ''ово'' за шта би висио на Теразијама ...

... и контрадикторности ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Ne pretjeruje se sine Ozrena. Ja sam licno bio u manastiru Sase kod Srebrenice i vidio sam manastirsku zgradu ciji je enterijer uradjen u luksuznom stilu, gotovo kopija vladicanskog dvora u Bijeljini. Skupocijeni namjestaj, skupocijena stolarija, pozlate na zidovima i inventaru, skupi mozaici po hodniku i sobama.....Zbog cega sve to treba ako je to manastir i nije centar vladicanskih aktivnosti? Kome je to napravljeno, da se suspendovani vladika Vasilije povremeno odmori tamo, u onom luksuzu? 

Manastir Sase je ruglo manastira. Takozvano monastvo tamo koje boravi nema nikakve kodekse monaskog ponasanja. Ne poste, puse, gledaju televiziju satima, ustaju kad hoce, ne nose mantije osim kad je liturgija, nema nikakvog reda ponasanja, kako bi trebalo da bude u manastiru. Sjedio sam pored jednog "monaha" dok je pricao sa nekom zenom i onda se zena dotakla obavljanja krstenja od strane vladike Vasilija. Takozvani monah je onda izustio, da vladika kada krsti, krsti sa najmanjom tarifom koja iznosi 5000 evra. Objasnjenje zeni je bilo, znate...i Crkva mora od necega da zivi. Jos neke stvari sam cuo koje ne mogu ovdje da iznosim, jer nije za javnost. 

Tako da nista se ne podmce, ima mnooogo prljavstine koju treba ispitati i ukloniti. 

Ne znam da li si mozda video onog skroz feminiziranog monaha, znaci strasno!

Nego, ovo sto vladika prica je OK, ali sto neko rece zasto samo on o tome prica?

Mi imamo neke episkope za koje uopste ne znamo kako izgledaju a kamoli da cujemo neki stav od njih,

osim u sluzbenim eparhijskim vestima.

Verovatno ce i ovo sve proci "pojeo vuk magarca" nista ne moze vladika Grigorije sam da uradi,

old tajmeri medju episkopima i dalje o svemu odlucuju. Nista bitno ne ocekujem od narednog Sabora

osim verovatno dosada vise puta iskazanog stava o Kosovu.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Владика Захумско - Херцеговачки Григорије о Томиславу Николићу синоћ у Утиску недеље:

"Ја дубоко верујем, да је Тадић потписао ово, ма шта ово било, он би висио на Теразијама од српског народа. Да ли је тај Брисел тако бистар да је проценио добро, па су онда рекли не не нећеш ти то потписати него ћемо наћи неке људе који неће висити на Теразијама, то остаје на људима да процене...... Скоро сам Тадићу рекао да га Бог много воли због тога што је изгубио на изборима. То објашњавам због тога што би он био сада у позицији да говори морамо ово да потписујемо, морамо да радимо ово, морамо да радимо ово... Народ и опозиција која је сад на власти би га разапели, обесили и не би било шансе да се то спроведе. Овако сад то има шансе да се спроведе. И ти људи врло мудри су то врло добро проценили и то је свакоме ко има мозга јасно. Тај диктат из Брисела каже сад ћете ви, чувене патриоте, најбољи на свету Срби и јунаци какви се још нису казали, сад ћете да покажете што Соња Бисерко и Весна Пешић нису показивале."

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li si mozda video onog skroz feminiziranog monaha, znaci strasno!

Nego, ovo sto vladika prica je OK, ali sto neko rece zasto samo on o tome prica?

Mi imamo neke episkope za koje uopste ne znamo kako izgledaju a kamoli da cujemo neki stav od njih,

osim u sluzbenim eparhijskim vestima.

Verovatno ce i ovo sve proci "pojeo vuk magarca" nista ne moze vladika Grigorije sam da uradi,

old tajmeri medju episkopima i dalje o svemu odlucuju. Nista bitno ne ocekujem od narednog Sabora

osim verovatno dosada vise puta iskazanog stava o Kosovu.

Nisam video njega brate , nego znam da je ovaj manastir bio trn u oku UDBE koja je pratila Vasilija po ovom pitanju imas dostupan tekst o 6 izvjestaja posto je ep Vasilije planirao da Sase budu metoh manastira Hilandara .Mislim da ce ovaj sabor biti itekako istorijski i da u BiH nece biti raskola nego da se narod vec organizuje i trazi kanonsko okrilje RPC ...Iskreno od Romanije ka Bijeljini i dalje Grigorije nema uporiste imao je tamo prvo dok su ga hercegovci pljuvali , otkako se osisao , obrijao kao Samsonu opala mu je moc i ugled

Mnogi ce se razboljeti na ovom saboru itekako , celu kašu je zamesao Blic i ostala placenicka masinerija uz zaostatke UDBE i ostalih sluzbi , tesko njima nebih im bio u koži !!!!

Кад се опорави епископ Василије многима ће болест узнапредовати , живи били па видели !

Подели на овим сајтовима

Парафразе ...

2. Слажем се са писмом СПЦ и стојим иза сваке речи али то је једно несрећно писмо...

3. Тадића, кога сам потпуно подржавао, Бог пуно воли пошто је пао на изборима-па не мора да потписује ''ово'' за шта би висио на Теразијама ...

Djokovic i Stefan Lazarevic.

Onda prica da Vladika Pahomije nije ponovio svoje delo sto je jako bitno,a posle objasnjenje da nije bilo dokaza da je uopste bilo sta ucinio.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Да нисам својим очима гледао снимак емисије, читајући ваше коментаре стекао би сасвим други утисак о гостовању в.Григорија.
И кад мало размислим, ако су ово што читам коментари црквених Срба, какви ли су само онда коментари комуњара, атеиста, и осталих црквомрзитеља.

Интервју је био као прво - пун промишљености, мудрости и расуђивања, као друго "циједите комарце а не прождирете камилу".

Или сте братијо побркали од силних ријалитија гдје бирате ко вам се више свиђа а ко мање, ово је канонски Епископ Српске Цркве, и ако себе сматрате члановима исте, ред би био да га доживљавате са далеко више смирења, уважавања и поштовања

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Парафразе ...

Nisam gledao intervju ali cim se ti i Nedeljko ne slazete, pretpostavljam da je vladika bio odlican.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Nisam video njega brate , nego znam da je ovaj manastir bio trn u oku UDBE koja je pratila Vasilija po ovom pitanju imas dostupan tekst o 6 izvjestaja posto je ep Vasilije planirao da Sase budu metoh manastira Hilandara .Mislim da ce ovaj sabor biti itekako istorijski i da u BiH nece biti raskola nego da se narod vec organizuje i trazi kanonsko okrilje RPC ...Iskreno od Romanije ka Bijeljini i dalje Grigorije nema uporiste imao je tamo prvo dok su ga hercegovci pljuvali , otkako se osisao , obrijao kao Samsonu opala mu je moc i ugled

Mnogi ce se razboljeti na ovom saboru itekako , celu kašu je zamesao Blic i ostala placenicka masinerija uz zaostatke UDBE i ostalih sluzbi , tesko njima nebih im bio u koži !!!!

Молим администрацију да реагује на понашање корисника који омаловажавају канонске Епископе СПЦ, не ословљавају их дужним поштовањем (није Григорије, него +Григорије, в.Григорије, е.Григорије, Њ.П. Григорије ЗХП итд).

А што се тиче Зворничко-Тузланске, толико је у њој био квалитетан духовни живот да јеромонаси туже човека који их је постригао и рукоположио. Све и ако се покаже да њихове оптужбе нису тачне, опет ће одговорност бити на ономе ко их је уздигао на свештеничко достојанство, односно рукоположио.

То да ће бити некаква фамозна "Босанска Православна Црква" под окриљем ФСБ-а, то удбаши могу само да сањају јер од те приче нема ништа. (У сваком случају ако се оснује група грађана односно НВО са истим именом, предлажем им Небојшу Вукановића за Патријарха).

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Cekaj, pa zar Vasiliju nije onomad bilo sluzbeno ime Pablo, ako se ne varam!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

jadan kacavenda svi se okrotili protiv njega; grigorije, Udba, Vatikan, pederi,zutaci,  amerikanci, marsovci....

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...