Милан Ракић Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Evo da mi tebe uputimo kako mi gledamo na tog coveka https://www.pouke.org/forum/topic/33562-vladika-atanasije-gavrilo-princip-je-stao-ispred-tiranina-ba%C5%A1-kao-david-pred-golijata/ Што каже Дина, 49 страна и тек нешто од 600 мање одговора. Са осталим сличним темама о Гаврилу, бројка расте на око 80-ак страна и око 1000 одговора... Трифке, ништа лично, нема љутње Trifke је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Evo da mi tebe uputimo kako mi gledamo na tog coveka https://www.pouke.org/forum/topic/33562-vladika-atanasije-gavrilo-princip-je-stao-ispred-tiranina-ba%C5%A1-kao-david-pred-golijata/ Ma niste temu obradili iz ovog ugla. :bleh: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ma niste temu obradili iz ovog ugla. :bleh: Bas si ambiciozan... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Што каже Дина, 49 страна и тек нешто од 600 мање одговора. Са осталим сличним темама о Гаврилу, бројка расте на око 80-ак страна и око 1000 одговора... Трифке, ништа лично, нема љутње Pa sobzirom koliko o njemu pise zapad mi smo sica. A tek da vidite koliko braca sa Zapada pisu o njemu. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Fali nam jedna o gej paradi i jedna kreacionizam vs. evolucija da kompletiramo i jedan dijalog sa ateistima LISA, Милан Ракић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Fali nam jedna o gej paradi i jedna kreacionizam vs. evolucija da kompletiramo И једна о инфлацији. Млађони, Иван ♪♫, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ni libertarijanizam ne treba zapostaviti, odavno nije bilo nista na tu temu, Иван ♪♫ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Heroj ili zlocinac? Ja mislim da je Gavrilo Princip bosanac ... Милан Ракић, DYNABLASTER and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ova tema je vec bila cini mi se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Pa mogli bi i ponesto o ekumenizmu, kalendaru , papi ... Crveni Baron, Милан Ракић and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ni libertarijanizam ne treba zapostaviti, odavno nije bilo nista na tu temu, i žurka oko restart-a feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Pa mogli bi i ponesto o ekumenizmu, kalendaru , papi ... Ne pali vatru bez potrebe. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Heroj ili zlocinac? Ja mislim da je Gavrilo Princip bosanac ... Nije, Jugosloven je. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Nije, Jugosloven je. Jel si to procitao na engleskoj Vikipediji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 Ova tema je vec bila cini mi se. Volim_Sina_Bozjeg, Милан Ракић, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука