Jump to content

Гаврило Принцип херој- да или не?

Оцени ову тему

Пивопија

Препоручена порука

Добро сад смо апсолвирали какве ставове имаш, само немој то да продајеш као српство, а нарочито не као хришћанство.

Не знам шта сам погрешно рекао...

Зар није тако?Зар за јевреје убице Христа нису идоли?Зар за Хрвате Павелић није идол?

Само ви живите у Есхатону...далеко ће те догурати на земљи!!!

Ви једноставно губите представу о реалном стању. Боже мили, ви мислите да су сви као ми Срби?Јел стварно мислиш да наши непријатељски народи не славе злочинце као хероје?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 287
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Prema tome npr. jedan ustaša ne može nikad da bude heroj, pa da je i najbolji i najjači borac koji postoji. Jer zadnje ne čini junaka, nego da se junak bori za svakog čoveka bilo gde na svetu. To je junak! Svi ostali su samo siledžije..

Па нису хероји за мене и за тебе, али питај 90% Хрвата дал су им ђедови хероји који су били у усташама...

Мислиш реће ти да су силеђије?Хоће, али када роди грожђе и јапанска трава и мала лала!

Подели на овим сајтовима

Semberac,moze jedno pitanje:zanimas li se ti icim drugim,osim politikom?

Глупо питање...

MC Stojan - Brzo

Хаха...управо сам поставио ову пјесму на једној теми, па када тако глупо питаш, ево је и овдје...

Подели на овим сајтовима

Добро сад смо апсолвирали какве ставове имаш, само немој то да продајеш као српство, а нарочито не као хришћанство.

Зар није тако?Зар за јевреје убице Христа нису идоли?Зар за Хрвате Павелић није идол?

Ви једноставно губите представу о реалном стању. Боже мили, ви мислите да су сви као ми Срби?Јел стварно мислиш да наши непријатељски народи не славе злочинце као хероје?

Уопште ниси укапирао поенту, синак. Овде је реч о томе шта су критеријуми по којима се неко може заиста назвати херојем, и то таквим херојем да нико не може порећи да је херој - ни они који су на његовој, ни они који су на супротној страни. И да, уосталом, не морају ни постојати стране да би неко испао херој...

Оно што нас неколицина покушава да ти објасни је да су критеријуми које ти овде заступаш погрешни, будући да се по њима свака бараба, вуцибатина и психопата може назвати херојем - само зависи са које стране гледаш. Ако је критеријум по којем се одређује херојство - убити непријатеља, онда су и ова тројица аутентични срБски хероји:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:333102-Bijeljina-Silovali-i-porodilju

Имали смо пре неки дан тему о једном истинском хероју -

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14536.0.html

Он је радио директно против "својих", а спасавао "туђе", никога није убио, али сумњам да би ико могао да каже да није био херој - и то не само "њихов" херој, већ и те како и наш херој...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Нишизава:

Ако нађеш и једну особу међу Србима или Хрватима која је прихватљива за обе стране и да је свако назива херојем, частим те дуплим вискијем у Београд! girl_jumping

Ако ћемо неког Хрвата назвати херојем који је спашаво Србе, онда је он можда омржен код сопствених Хрвата...конташ?

Ево Јован Дивјак је као Србин херој муслиманима...али зато га ми презиремо!

Ајд покушај и добијаш дупли виски 7896634

Подели на овим сајтовима

Глупо питање...

Pitanje je sasvim na mestu,buduci da je svaka tvoja tema vezana za obraz,mladica,demokratiju isl.

Ево одговорио сам ти са пјесмом која нема везе са политиком 7896634

Подели на овим сајтовима

Херој.

Cvrc...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Самоубилачки напад је кукавички!Е то је велика разлика!Мислим на бомбашки напад као што то раде исламски терористи...

Разнети себе у парампарчад је кукавичлук, а упуцати некога из снајпера је храброст?!

Ово постаје све забавније и забавније... 7896634

Ma logika mu je k`o upisana...  girl_jumping

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А да ли је то добро?

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

Није.

Али ево наши прихваћени хероји:

Карађорђе

Војвода Синђелић

Краљ Петар 1. Ослободилац

Ђенерал Дража Михаиловић

Ђенерал Ратко Младић

Вођа и председник босанских Срба Радован Караџић

Дал стварно мислите да су они хероји и за муслимане и за Хрвате и за Турке и за Шиптаре?НИСУ. Е сад дал то умањује њихово херојство?Наравно да НЕ!

Иначе пронађите ми једног војсковођу рецимо да је херој и у своме и у непријатељском народу!

ТОГА НЕМА, што не значи да нема хероја.

Подели на овим сајтовима

Није.

Али ево наши прихваћени хероји:

Карађорђе

Војвода Синђелић

Краљ Петар 1. Ослободилац

Ђенерал Дража Михаиловић

Ђенерал Ратко Младић

Вођа и председник босанских Срба Радован Караџић

Дал стварно мислите да су они хероји и за муслимане и за Хрвате и за Турке и за Шиптаре?НИСУ. Е сад дал то умањује њихово херојство?Наравно да НЕ!

Иначе пронађите ми једног војсковођу рецимо да је херој и у своме и у непријатељском народу!

ТОГА НЕМА, што не значи да нема хероја.

Мислиш твоји?Одакле ти право да говориш у множини пошто пишеш "наши".Да ли то говориш о Образовцима или о Србима свеукупно?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Србима свеукупно. Да сам мислио на Образовце, на листу би ставио и Димитрија Љотића и Милана Недића. girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Србима свеукупно. Да сам мислио на Образовце, на листу би ставио и Димитрија Љотића и Милана Недића. girl_jumping

Ево ја се не слажем са листом.Како сад ти говориш у моје име или сам ја сад неки антисрбин и противник СрБства?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...