Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Не знам, ја нисам чуо ништа званично о телу осим да га имају. Одакле је та вест да су бацили тело у море? То би било крајње чудно. http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/02/bin.laden.dead/index.html?hpt=T1&iref=BN1 Bin Laden's body was later buried at sea, an official said. Many Muslims adhere to the belief that bodies should be buried within one day. The official did not release additional details about the burial, but said it was handled in keeping with Muslim customs. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Супер, убијен убица Срба а истовремено ће муџахедини да мало кокају америчку гамад!Само се кољите међусобно и миран Балкан! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Пошто сам на ЖРУ, морам бити свесвемилостив...ево: ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, ОПРОСТИ ГРЕХЕ ОСАМИ И УСЕЛИ ГА У ЦАРСТВО НЕБЕСКО...хахахаххахахахахахаххахахах. Тако сте клицали Холбруку, ајде мало и Осами. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Па нека га сахране на Месецу пошто су наводно били 0409_feel .smil. 0409_feel 0409_feel Ne mogu, mlad mesec pa ne mogu, inace bi oni. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Не знам, ја нисам чуо ништа званично о телу осим да га имају. Одакле је та вест да су бацили тело у море? То би било крајње чудно. http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/02/bin.laden.dead/index.html?hpt=T1&iref=BN1 Bin Laden's body was later buried at sea, an official said. Many Muslims adhere to the belief that bodies should be buried within one day. The official did not release additional details about the burial, but said it was handled in keeping with Muslim customs. Аха, па ок ако је такав обичај. Баш ме интересује што су се толико трудили да буде по "муслиманским обичајима"? Да се талибани мање љуте? 0409_feel ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Izgleda. Nece da im se zameraju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Сад нека терористи праве тероре по Америци и западној Европи, онда ће се сцена окренути према њима а запустиће мало Балкан. Тад је наша шанса да ријешимо национално питање и да објединимо вјековне србске земље! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Meni je jedini logican odgovor da ga imaju zivog. Ili da je sve izmisljeno. Trece nema. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ближе се избори, Обамин рејтинг никада није био нижи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Само нека овако наставе и ево нама Трећег светског рата између "хришћана" и "муслимана.".Лепо предјело праве Американци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Bin Laden se bavio terorizmom na crno, a ameri se time bave legalno, imaju osnovanu firmu zvanu NATO. nesiguran :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Пошто сам на ЖРУ, морам бити свесвемилостив...ево: ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, ОПРОСТИ ГРЕХЕ ОСАМИ И УСЕЛИ ГА У ЦАРСТВО НЕБЕСКО...хахахаххахахахахахаххахахах. Тако сте клицали Холбруку, ајде мало и Осами. I ekumenistički moraš bit, ekumenistički ko mi vaše sestre rimokatolici! Sad ću i ja jednu ekumenističku. Daleko mu kuća, nek počiva u moru, s rahatlukom mu bilo, ajkule ga žderu! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Italijanima nesto sumnjivo .... http://www.corriere.it/ Da vidimo - 9/11 - nameštaljka na više nivoa. Incident u zalivu Tonkin (povod za rati u Vijetnamu) - never happened. Landing on Moon - više je kao landing u filmski studio. Bin Laden mrtav - potvrda je fotošopirana slika i telo koje je u okeanu. Uzeću i ja sliku sada i probaću da napravim da bude identično i daću vam. Mogui li da pogadjam: Niko nije sletio na mesec Elvis Prisli je ziv Kenedija je ubila CIA Hitler je umro u Brazilu Kola Kola ima ljudsku krv... :cheesy: nesiguran Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Добро, ово је вест за Американце, они јесу у стању да прогутају ко ћурка кукуруз све што им CNN сервира. Da li ce pojedini ikada da odrastu :cheesy: nesiguran Da li si se ikada zapitao da i ti imas iste predrasude kao sto i amerikanci imaju. Preko 60% americkih kuca uopste nema CNN. Taj kanal ovde nema uopste znacaj kakav mu pridodaju srbi koji kao curka kukuruz sve progutaju. CNN je kablovski kanal i u poredjenju sa ABC, NBC i CBS nema apsolutno nikakav znacaj. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Kola Kola ima ljudsku krv... smej.gif smej.gif Do jaja, na ovo sam totalno zaboravio :cheesy: nesiguran nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука