Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Јел се ви то осећате прозваним? Daleko bilo. Vise frapiranim od besmisla tvojih recenica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Daleko bilo. Vise frapiranim od besmisla tvojih recenica. Његове реченице нису чак ни бесмислене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Daleko bilo. Vise frapiranim od besmisla tvojih recenica. Његове реченице нису чак ни бесмислене. A nisu cak ni recenice osim u strogo gramtickom smislu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Daleko bilo. Vise frapiranim od besmisla tvojih recenica. Његове реченице нису чак ни бесмислене. Oprostite mu, ne zna sta cini... u godinama je kad hormoni prave zurku po organizmu, a vera mu zabranjuje praznjenje kroz blud i zabave do zore... i onda hbg. mora vako... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Daleko bilo. Vise frapiranim od besmisla tvojih recenica. Његове реченице нису чак ни бесмислене. Oprostite mu, ne zna sta cini... u godinama je kad hormoni prave zurku po organizmu, a vera mu zabranjuje praznjenje kroz blud i zabave do zore... i onda hbg. mora vako... And so the devil brought MILF to existance. 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Па што се онда толико заузимате око мене, господо интелектуалци? Сада ми је, искрено речено, мало жао што сам утрошио ваше драгоцено време. Могли сте до сада да освојите низ настањивих планета, место да се млатите са мном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Ивица, Аквилио и Мрачњак. Све православац до православца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Па што се онда толико заузимате око мене, господо интелектуалци? Сада ми је, искрено речено, мало жао што сам утрошио ваше драгоцено време. Могли сте до сада да освојите низ настањивих планета, место да се млатите са мном. To se takdoje odnosi i na tebe. Ceka te jos masa MILF sajtova koje treba da obidjes a ne tu da mlatis o EDU temama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Па што се онда толико заузимате око мене, господо интелектуалци? Сада ми је, искрено речено, мало жао што сам утрошио ваше драгоцено време. Могли сте до сада да освојите низ настањивих планета, место да се млатите са мном. To se takdoje odnosi i na tebe. Ceka te jos masa MILF sajtova koje treba da obidjes a ne tu da mlatis o EDU temama. То са милф сајтовима помињеш пети пут. У чему је фора? Шта, ушао си ми у комп па си провалио да воајеришем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ивица, Аквилио и Мрачњак. Све православац до православца. Radimo za iluminate i njihovog boga Deda Mraza(sotonu) koji se ovaplotio u Darvina 1809. godine. Sutra mu je tajni rodjendan. Jer zapravo kad numerologijom desifrujes "Prvi Maj" ili "Praznik rada" ili "Prvomajski uranaka" dobijes jasnu i nedvosmislenu rec "DARVIN". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Па што се онда толико заузимате око мене, господо интелектуалци? Сада ми је, искрено речено, мало жао што сам утрошио ваше драгоцено време. Могли сте до сада да освојите низ настањивих планета, место да се млатите са мном. To se takdoje odnosi i na tebe. Ceka te jos masa MILF sajtova koje treba da obidjes a ne tu da mlatis o EDU temama. То са милф сајтовима помињеш пети пут. У чему је фора? Шта, ушао си ми у комп па си провалио да воајеришем? Ali priznaj nista ti nisam brisao sa kompa. Svi oni torrenti su ti jos na hddu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 А шта данас спречава родитеља да учи дете било шта? Ништа, али ја сам у школи исправио много штошта што су ме родитељи несвесно и тотално без задњих намера погрешно учили. Има много оних који имају задње намере. Чињеница је да је ове ствари о којим причаш једноставно немогуће регулисати на било који начин у реалности, могуће је само у перверзним умовима легислатора. Немогуће је регулисати и забранити, али ће у јавним школама у демократским државама, где програме пишу стручњаци у својим пољима, а не политичари, моћи да чују шта стварно јесте и мало је вероватно да се створи критична маса идиота. Кад кажем јавно, не мислим на финансирање. Немам ништа против ни приватног ни кућног школовања, али оно некако мора да буде транспарентно. Подједнако су опасне тоталитарне државе које ће децу да индоктринирају у државним школима и слободни појединци који ће да их индоктринирају кући. Крајњи ефекат је исти. Мада су тоталитарне државе опасније јер је мало вероватно да ће се створити критичан број идиота који желе и могу децу сами да школују. То кућно школовање, поред либералних и практичних побуда које подржавам, има и јаку идеолошку (религијску) ноту, да се не лажемо. Е ове последње треба некако спречити да уништавају децу. Против ових првих немам ништа, напротив. Кад је већ тако, зашто онда трошити паре на бесмислене пројекте који немају никакву стварну остваривост? Да, слажем се делимично. Самообразовање би додуше било решено тако што више школе захтевале одређени програм од основаца, а захтевале би сигурно. Приватне школе би такође тако биле регулисане аутоматски и без државне регулативе. Ипак је број људи који би желео своју децу да школује у надрилекарству, био-енергији, итд. премали да би их тржиште узело у обзир. Не разумем. Мислио сам на државну регулативу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ивица, Аквилио и Мрачњак. Све православац до православца. Radimo za iluminate i njihovog boga Deda Mraza(sotonu) koji se ovaplotio u Darvina 1809 godine. Sutra mu je tajni rodjendan. Jer zapravo kad numerologijom desifrujes "Prvi Maj" ili "Praznik rada" ili "Prvomajski uranaka" dobijes jasnu i nedvosmislenu rec "DARVIN". Ваша ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Па што се онда толико заузимате око мене, господо интелектуалци? Сада ми је, искрено речено, мало жао што сам утрошио ваше драгоцено време. Могли сте до сада да освојите низ настањивих планета, место да се млатите са мном. To se takdoje odnosi i na tebe. Ceka te jos masa MILF sajtova koje treba da obidjes a ne tu da mlatis o EDU temama. То са милф сајтовима помињеш пети пут. У чему је фора? Шта, ушао си ми у комп па си провалио да воајеришем? Ali priznaj nista ti nisam brisao sa kompa. Svi oni torrenti su ti jos na hddu. Хвала ти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Ипак је број људи који би желео своју децу да школује у надрилекарству, био-енергији, итд. премали да би их тржиште узело у обзир. Ех, Урке, Урке, непоправљиви оптимисто. greengrin Самообразовање би додуше било решено тако што више школе захтевале одређени програм од основаца, а захтевале би сигурно. Да, само што не иду сви у више школе, а и ти што не иду су са гласачким правом... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука