Биљана Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Милица. Milica je najljepše žensko ime koje postoji! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Вељко, Милутин, Алекса. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Вељко, Милутин, Алекса. Dražene, a imena za djevojčice!? Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ја им не би давао имена него бројеве - бр. 1, бр. 2 итд. Иван 123, Биљана, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Ја им не би давао имена него бројеве - бр. 1, бр. 2 итд. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Broj 1, pomozi broju 3 da uradi zadaću" Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Dražene, a imena za djevojčice!? Drazen je kanda iz Crne Gore, tamo se pod "djeca" - misli na muske potomke a zenskadija su " djevojke" i one ne ulaze u konacni obracun Биљана and Anette је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Када бих добио још једну девојчицу волео бих да се зове Андреа Видео сам на неком опису имена да је хришћанско наслеђе и значи храброст, а и стајало је одмах до Анђелије коју већ имам, и мсилим да би се слагало Можда звучи мало странски ал није много? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Вероватно исто као што су и сада : Мира и Бранислав ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Dražene, a imena za djevojčice!? Нисам још толико размишљао о именима за дјевојчице Drazen je kanda iz Crne Gore, tamo se pod "djeca" - misli na muske potomke a zenskadija su " djevojke" i one ne ulaze u konacni obracun А неее, нијесам из Црне Горе, већ из лијепе нам Републике Српске Јадранка-Дервента, Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Мушко: Небојша и Вук су ми омиљена Женско: Сања ( одступам од свога начела "само словенско!", јер ми се једина родица тако зове, а много је волем ) и Зорица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Broj 1, pomozi broju 3 da uradi zadaću" 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Broj 1, pomozi broju 3 da uradi zadaću" Примус, Секундус, Терцијус... Или по нашки, Првић, Другић, Трећић, Четвртић... Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Милош, Лазар, Андрија Ана, Ирена, Јована Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Када бих добио још једну девојчицу волео бих да се зове Андреа Видео сам на неком опису имена да је хришћанско наслеђе и значи храброст, а и стајало је одмах до Анђелије коју већ имам, и мсилим да би се слагало Можда звучи мало странски ал није много? Andros - muskarac http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2012 Свима петоро исто име. Па онда, кад викнем: "......., синко, донеси ћалета пиво", оп, на столу одма 5 пива! greengrin Anette and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Стара српска имена (негде сам прочитао): Годеша, Вигор... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука