Гости Guest Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ako Bog da devojcicu jednu,zvala bi se Natalija. 4chsmu1 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ja dao Stefan greengrin Lepo ime. greengrin Hvalaaaa...Bice ih jos zdravlje Boze... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 mnogo mi se svidja ime Tavita,a kad su u pitanju djecaci onda su mi nekako najljepsa imena apostola,npr. Andrej mi se jako svidja... Anette је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Никола - по слави, Ратко - по деди (био је у четницима, диван човек, сви су га волели) и Јелена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Ја сам више за, строго, српска имена. Што старија - то лепша. Значи за словенско наслеђе. Драган, Зоран, Горан, Огњен, Видак итд. Милена, Драгица, Славица, Миљана итд. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Џафер, Рашид, Оливер, Вукашин Алма, Аида, Станимирка Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 5, 2011 Пријави Подели Написано Јун 5, 2011 Фуад Осман Енвер Хаџиспахић зв. Фујо што да не? sideways9 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Zenska: Jefimija, Aneta i Sara. Muska: Andrija, Uros, Vladan. :wub: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Prvo, i za sada jedino, dete mi je Natan a naredna ce verovatno biti Kasija, Jevrem... algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ovom Slovaku su roditelji dali ime Winnetou. Njegov mlađi brat se po tome kako su to njihovi roditelji isplanirali trebao zvati Old Shatterhand. Ali to je za taj Husakov komunistički režim bilo već previše pa su im taj drugi zahtjev odbili, tako je Winnetou ostao bez Old Shatterhanda. Inače osim Winnetua Milenka postoji najmanje još jedan imenjak slavnog poglavice Apača, živi u Češkoj a njegovo ime glasi Vinnetue Chlupatý. Milenko im je prezime, u Slovačkoj je Milenko prezime a ne ime kao u Srbiji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ako mi Bog da devojcicu za sest meseci bice Sara ili Angelina,a ako da decaka bice Vasilije,Pavle,Filip,Jovan,Nikola, Stefan ili Momcilo. Imamo jos vremena da odlucimo .smesko. Anette је реаговао/ла на ово 1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ako mi Bog da devojcicu za sest meseci bice Sara ili Angelina,a ako da decaka bice Vasilije,Pavle,Filip,Jovan,Nikola, Stefan ili Momcilo. Imamo jos vremena da odlucimo .smesko. Jooooooj, radost :-X Za decaka su Vasilije i Pavle baaas super. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Meni se ime Pavle mnogo svidja,pa smo tako krstili moje kumce pre 4 g. Inace su mi prelepa imena Gavrilo,Rafailo i Mihailo, a od zenskih Petra,Mitra(kao ona mala slatkica iz Kefalice),moje ime(Milena )... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте Boba је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте dobra ideja ! imaces priliku pa uradi to ! sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука