Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bravo trudnicice!!!Ja ove godine moram da odmorim od toga,ha,ha.

Па и ја бих могла да одморим, мада и сад ми је досадно, хоћу што пре обавезе, да ми одагнају глупости из главе.

Мене треба упослити 20х дневно и да видиш како сам пуна оптимизма.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bubo,tako se obradujem kad cujem da neko posle duzeg cekanja ,ipak doceka bepce...Slava Gospodu.A mozda bude i devojcica!!!

:) dada slavabogu, samo to i mogu da kazem. A mozda budu i komada dva, to tek sutra saznajem. Nisu bas bili sigurni koliko tackica se vidi...hehehe.

Ma samo vera nas odrzala i snazila, veruj mi.  hvala 0913_sport

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Теофан, Серафим, Симеон, Марија, Тавита  :cmizdrenje:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Bravo trudnicice!!!Ja ove godine moram da odmorim od toga,ha,ha.

Па и ја бих могла да одморим, мада и сад ми је досадно, хоћу што пре обавезе, да ми одагнају глупости из главе.

Мене треба упослити 20х дневно и да видиш како сам пуна оптимизма.

To jeste,kad nas mali upregnu,nema mesta za bube u glavi.Nego,rekoh da moram da odmorim jer mi je rizicno zbog dva carska reza.Jedna sestra sto je bila sa mnom u porodilistu je trece dete rodila,isto ,treci carski rez,ali joj je materica pukla par nedelja pre termina i dr je rekao da ne sme da zatrudni,kako zna i ume,inace osta bez materice...Zato,da ovo meni dobro zaraste prvo,pa ako Bog da jos koje bepce...

Подели на овим сајтовима

Зато ја молим Бога да се и сад природно породим ..

пс ако није незгодно питање, како ћеш се чувати од трудноће? Мени парох рече да Црква не благосиља контрацепцију, то и ја знам, али не знам шта у тим случајевима радити?

Подели на овим сајтовима

Da ti Gospod da lak porodjaj!I svim nasim trudnicicama!

P.S.Ni ja ne priznajem kontracepciju,ha,ha,jednostavno se uzdrzavamo sto vise mozemo,nemamo kud.A kad bi mi rekli da vise ne smem da zatrudnim ,stvarno ne znam sta bih...Toj mojoj drugarici je izvesno da mora materica da se odstrani,strasno...

Подели на овим сајтовима

Теофан, Серафим, Симеон, Марија, Тавита  4chsmu1

Серафим и Тавита! Дивно.....

Много лијепа имена!

Слава Богу колико има дивних имена!!!! Дивно!!!

Jel to zbog Tavite  0110_hahaha

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Много лијепа имена!

Jel to zbog Tavite  0110_hahaha

slavabogu

Таман посла, ја то због Добриле  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Da ti Gospod da lak porodjaj!I svim nasim trudnicicama!

P.S.Ni ja ne priznajem kontracepciju,ha,ha,jednostavno se uzdrzavamo sto vise mozemo,nemamo kud.A kad bi mi rekli da vise ne smem da zatrudnim ,stvarno ne znam sta bih...Toj mojoj drugarici je izvesno da mora materica da se odstrani,strasno...

Није лош онај апаратић Мејби бејби, мада није ни 100% сигуран.
Подели на овим сајтовима

Много лијепа имена!

Jel to zbog Tavite  :cheesy2:

4chsmu1

Таман посла, ја то због Добриле  4chsmu1

:) 4chsmu1 :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...