Гости Guest Написано Мај 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 слаткиши малени 0442_feel 0442_feel 0442_feel nana and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Нека нас Господ Бог благослови испунивши наша срца радошћу на овај празник! Христос Васкресе! Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 11, 2015 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Драги пријатељи, браћо и сестре, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 :0442_feel: Јелина and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Vaistinu Hristos vaskrse! ines and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Драги пријатељи, браћо и сестре, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Ди нађе овај руски гиф? Плутон and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 :0442_feel: Ненад Р. and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Јелина and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Vaistinu vaskrse! Sve najbolje vama i vasim porodicama,da da Bog napretka i prosperiteta svima nama,a pre svega zdravlja. Ignjatije, Плутон, obi-wan and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ваистину Васкрсе! Јелина, Sanja Т., Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Заиста васкрсе! Свима срећан празник! nana, Milan Nikolic, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Ваистину воскресе Христос! Срећан празник свима! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Заиста васкрсе! Јелина and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Заиста васкрсе, свако добро од Господа свима! Плутон, Јелина and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука