Благовесник Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Koja zločinačka djela je to Vatikan podržavao? Recimo, 1989... Mitinge Miloševića, Šešelja, Raškovića, Draškovića i Martića koji su pozivali na rat? Pozivanje na pripremu za odbrambreni rat sto se pokazalo potpuno ispravno i tacno. Da nije njih bilo Srbi bi nespremni docekali klanje. Na srecu nije bilo tako. "Bvaćo Svbi! Ubijmo ih pvve da oni nas ne ubiju pvvi!" - Šešelj. (ma sjajno.. logika ko iz pakla...) Taj je samo satanizovao, pravio antikampanju o Srbiji. U Seselju nema ni Srbina ni coveka! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 ви и даље тупите о нацијама? sideways9 0304_smile4 0304_smile4 аман људи, ЗАБОРАВИТЕ НА НАЦИЈУ, видите да вам шкоди да дођете до богопознања ближњег. сад кад бисмо избрисали све границе, остали би само људи са патетичним покушајима зла једни према другима. следеће што би могло да се деси је да се опет делимо на глупости аршина нације, територије, расе, висине, потомства ... зла начињеног једни другима. или, могли бисмо најзад да занемаримо зло, опростимо једни другима шта имамо и да видимо ШТА НАС СПАЈА као људе. аман, бавите се малоумним глупостима, ђаво вас завађа. .mislise. :bla: :bla: :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Nisam bio u Srbiji te 1996. godine, znam da je karikaturalno prikazano to vreme, ne verujem da je baš ovako bilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13142.msg449732#msg449732 date=1306377568] ви и даље тупите о нацијама? 0102_laugh smej.gif 0110_hahaha аман људи, ЗАБОРАВИТЕ НА НАЦИЈУ, видите да вам шкоди да дођете до богопознања ближњег. сад кад бисмо избрисали све границе, остали би само људи са патетичним покушајима зла једни према другима. следеће што би могло да се деси је да се опет делимо на глупости аршина нације, територије, расе, висине, потомства ... зла начињеног једни другима. или, могли бисмо најзад да занемаримо зло, опростимо једни другима шта имамо и да видимо ШТА НАС СПАЈА као људе. аман, бавите се малоумним глупостима, ђаво вас завађа. joooj joooj joooj Докле год има оваквих анационалних Срба који би много тога могли да "науче" све свете Србе, почев од Светог Стефана Немање и Светог Саве, светог Кнеза Лазара и све који су дали живот "за крст часни и слободу златну", бићу тужан. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13142.msg449732#msg449732 date=1306377568] ви и даље тупите о нацијама? greengrin dada facenew22222222 аман људи, ЗАБОРАВИТЕ НА НАЦИЈУ, видите да вам шкоди да дођете до богопознања ближњег. сад кад бисмо избрисали све границе, остали би само људи са патетичним покушајима зла једни према другима. следеће што би могло да се деси је да се опет делимо на глупости аршина нације, територије, расе, висине, потомства ... зла начињеног једни другима. или, могли бисмо најзад да занемаримо зло, опростимо једни другима шта имамо и да видимо ШТА НАС СПАЈА као људе. аман, бавите се малоумним глупостима, ђаво вас завађа. joooj joooj joooj Докле год има оваквих анационалних Срба који би много тога могли да "науче" све свете Србе, почев од Светог Стефана Немање и Светог Саве, светог Кнеза Лазара и све који су дали живот "за крст часни и слободу златну", бићу тужан. направи си позитиван живот палацави језику и читај шта пише безумниче. тровачу један, ти си нашао да ми паметујеш да ли сам Србин и да ли сам анационалан. како те није срамота својих година, својег необразовања и константне негативности, још и на Цркву удараш. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> јадно је и твоје српство и твоје хришћанство, а смеш да узмеш у уста те светитеље после година опачије у коју си уложио свој животни труд. ниси успео да се прославиш као адвокат, него си успео да се прославиш на најгори могући начин - као тровач, опадач и борац против Цркве. и још смеш да се бусаш да си хришћанин после тога, па још и на српске светитеље да се позиваш тако смело. е због тога треба да будеш тужан, а не што сам вам рекао да престанете да се свађате око нечега што је давно прошло и што вас нација и прошли ратови толико окупирају да заборављате да будете хришћани једни другима и самим својим понашањем не да изједначујете важност нације и вере, већ тиме дајете примат нацији, а приде и оживљавате те ратове у себи и овде. то није чак ни јерес етнофилетизма већ је тотално одсуство свести шта чините. с тим што сам уверен да ти уопште и не желиш да будеш ближњи са другим људима, а пошто удараш из све твоје јадне и патетичне слабости на Цркву, мислим да искрено ни не желиш да имаш заједницу нити да будеш хришћанин у Цркви каква јесте. зато се толико и трудиш да отпаднеш. Бог нека ти је у помоћи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13142.msg450057#msg450057 date=1306417271] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13142.msg449732#msg449732 date=1306377568] ви и даље тупите о нацијама? isus-sinai 0110_hahaha аман људи, ЗАБОРАВИТЕ НА НАЦИЈУ, видите да вам шкоди да дођете до богопознања ближњег. сад кад бисмо избрисали све границе, остали би само људи са патетичним покушајима зла једни према другима. следеће што би могло да се деси је да се опет делимо на глупости аршина нације, територије, расе, висине, потомства ... зла начињеног једни другима. или, могли бисмо најзад да занемаримо зло, опростимо једни другима шта имамо и да видимо ШТА НАС СПАЈА као људе. аман, бавите се малоумним глупостима, ђаво вас завађа. joooj joooj joooj Докле год има оваквих анационалних Срба који би много тога могли да "науче" све свете Србе, почев од Светог Стефана Немање и Светог Саве, светог Кнеза Лазара и све који су дали живот "за крст часни и слободу златну", бићу тужан. направи си позитиван живот палацави језику и читај шта пише безумниче. тровачу један, ти си нашао да ми паметујеш да ли сам Србин и да ли сам анационалан. како те није срамота својих година, својег необразовања и константне негативности, још и на Цркву удараш. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> јадно је и твоје српство и твоје хришћанство, а смеш да узмеш у уста те светитеље после година опачије у коју си уложио свој животни труд. ниси успео да се прославиш као адвокат, него си успео да се прославиш на најгори могући начин - као тровач, опадач и борац против Цркве. и још смеш да се бусаш да си хришћанин после тога, па још и на српске светитеље да се позиваш тако смело. dada е због тога треба да будеш тужан, а не што сам вам рекао да престанете да се свађате око нечега што је давно прошло и што вас нација и прошли ратови толико окупирају да заборављате да будете хришћани једни другима и самим својим понашањем не да изједначујете важност нације и вере, већ тиме дајете примат нацији, а приде и оживљавате те ратове у себи и овде. то није чак ни јерес етнофилетизма већ је тотално одсуство свести шта чините. с тим што сам уверен да ти уопште и не желиш да будеш ближњи са другим људима, а пошто удараш из све твоје јадне и патетичне слабости на Цркву, мислим да искрено ни не желиш да имаш заједницу нити да будеш хришћанин у Цркви каква јесте. зато се толико и трудиш да отпаднеш. Бог нека ти је у помоћи. Добро, пошто овде осим провале беса и јадних увреда не видим ништа смислено (ако не рачунамо три смајлија), сматрам да нема потребе да било шта одговорим. Одговор заслужује порука која поседује нормалан и сувисли садржај. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 "Bvaćo Svbi! Ubijmo ih pvve da oni nas ne ubiju pvvi!" - Šešelj. (ma sjajno.. logika ko iz pakla...) Ne znam da li je to rekao ali na osnovu istorijskog iskustva i prava svakoga na samoodbranu ne bi me cudilo da je tako nesto receno. Ne ljutiš se ako malo popričamo o ovome što sam podebljao ali na novoj temi? Taj je samo satanizovao, pravio antikampanju o Srbiji. U Seselju nema ni Srbina ni coveka! Apsolutno točno Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Ja samo da se izvinim Lepoldu za Stepinca. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Ja samo da se izvinim Lepoldu za Stepinca. 1405_love eheeeej Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Све светске агенције и удружења посвећена сећању на Холокауст су осудила Рацингерове срамне речи о Степинцу. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Све светске агенције и удружења посвећена сећању на Холокауст су осудила Рацингерове срамне речи о Степинцу. Stepinac je na pravom putu da postane svet čovjek i Papa je to potvrdio odavši priznanje bl. Alojziju Stepincu. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Све светске агенције и удружења посвећена сећању на Холокауст су осудила Рацингерове срамне речи о Степинцу. Stepinac je na pravom putu da postane svet čovjek i Papa je to potvrdio odavši priznanje bl. Alojziju Stepincu. Очекујемо да ускоро папа прогласи блаженим и Анту Павелића због његових заслуга у стварању "истинске хрватске православне цркве" или "православне цркве у Хрвата". Наравно, познато је да је Павелић ценио православне и у духу екуменизма је учествовао у литијама хпц, за нпр. богојављење. Да не говоримо о стварању џамије од Мештровићевог музеја. Истински, сверелигијски екумениста. Вероватно је и он страдао као и Степинац, па је морао преко Ватикана да бежи преко мора. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Све светске агенције и удружења посвећена сећању на Холокауст су осудила Рацингерове срамне речи о Степинцу. Stepinac je na pravom putu da postane svet čovjek i Papa je to potvrdio odavši priznanje bl. Alojziju Stepincu. Очекујемо да ускоро папа прогласи блаженим и Анту Павелића због његових заслуга у стварању "истинске хрватске православне цркве" или "православне цркве у Хрвата". Наравно, познато је да је Павелић ценио православне и у духу екуменизма је учествовао у литијама хпц, за нпр. богојављење. Да не говоримо о стварању џамије од Мештровићевог музеја. Истински, сверелигијски екумениста. Вероватно је и он страдао као и Степинац, па је морао преко Ватикана да бежи преко мора. Mislim da je smiješno izjednačavati poglavnika Antu Pavelića sa bl. Alojzijem Stepincem. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Савет свим римокатолицима који настоје да воде дијалог са православним Србима и да промовишу екуменистичке идеје о постизању јединства: инсистирање на томе да докажете Србима да је Степинац свет човек је КОНТРАПРОДУКТИВНО. Тако никад нећете ништа постићи у жељеном правцу. Ако желите да вас слушамо и уважавамо ваше разлоге и идеје, просто не покрећите тему о Степинцу и/или немојте нас убеђивати у његову светост. https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 Савет свим римокатолицима који настоје да воде дијалог са православним Србима и да промовишу екуменистичке идеје о постизању јединства: инсистирање на томе да докажете Србима да је Степинац свет човек је КОНТРАПРОДУКТИВНО. Тако никад нећете ништа постићи у жељеном правцу. Ако желите да вас слушамо и уважавамо ваше разлоге и идеје, просто не покрећите тему о Степинцу и/или немојте нас убеђивати у његову светост. Родољубе, ово си рекао баш оно што и ја мислим. Свака част. Заиста, не знам зашто се потенцира толико ово веома болно питање. Просто, не видим ни једно једино оправдање а не виде га ни православни Архијереји, ни наш Патријарх, нити свештенство а ни верни народ. Ја заиста верујем да же једнога дана доћи до литургијског јединства и дај Боже да дође, али ова болна питања ће бити огромна препрека томе. Како ће све то изаћи- видећемо. Дакле, нека охлади мало ово питање. Имамо много тога лепог и заједниког да разгговарамо а да питање Степинца оставимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука