Родољуб Лазић Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Uostalom, Laziću, ja sam samo čovjek, nisam bezgriješan i sve što mi je dano dano mi je po milosti i jer sam dopustio da budem Božje oruđe. Isto kao taj prorok koji će se pojaviti među vama, biti će čovjek, ne odbacujte ga. Tko je, nemam pojma. Očigledno netko od vas koji će se potpuno predati Kristovom djelovanju ali jao tome proroku jer prorok nikada nije priznat u svom zavičaju. "Леополде", да ли стварно мислиш да било кога могу импресионирати ова твоја "пророчанства"? Шта ти себи допушташ... Evo, ne bi vjerovao da znam više o tebi iako te nikada vidio nisam, niti te poznajem a opet te čitam kao otvorenu knjigu.. Нећеш веровати, и ја тебе... https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Uostalom, Laziću, ja sam samo čovjek, nisam bezgriješan i sve što mi je dano dano mi je po milosti i jer sam dopustio da budem Božje oruđe. Isto kao taj prorok koji će se pojaviti među vama, biti će čovjek, ne odbacujte ga. Tko je, nemam pojma. Očigledno netko od vas koji će se potpuno predati Kristovom djelovanju ali jao tome proroku jer prorok nikada nije priznat u svom zavičaju. "Леополде", да ли стварно мислиш да било кога могу импресионирати ова твоја "пророчанства"? Шта ти себи допушташ... Evo, ne bi vjerovao da znam više o tebi iako te nikada vidio nisam, niti te poznajem a opet te čitam kao otvorenu knjigu.. Нећеш веровати, и ја тебе... Onda si ti vjerojatno Taj. Znači nađoh te ipak! Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 A i drugi blizanac je ovde?Samo nadahnut anđeoskim duhom.Leontejev i Leopold,ogledalce sa dva lica. A ne, sestro, te priče o dvostrukom accountu, pogotovo kao moderatorica, nećeš prodavati ljudima. Imaš IP adrese i cookies pa usporedi, isto kao što ja preko odgovarajućeg softwarea vidim da je ovaj forum na Američkom, a ne Srpskom serveru, tako i ti možeš vidjeti IP adresu svakog člana, stoga... Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 A i drugi blizanac je ovde?Samo nadahnut anđeoskim duhom.Leontejev i Leopold,ogledalce sa dva lica. A ne, sestro, te priče o dvostrukom accountu, pogotovo kao moderatorica, nećeš prodavati ljudima. Imaš IP adrese i cookies pa usporedi, isto kao što ja preko odgovarajućeg softwarea vidim da je ovaj forum na Američkom, a ne Srpskom serveru, tako i ti možeš vidjeti IP adresu svakog člana, stoga... Uopšte nisam mislila na isti nalog da je tako ovde ne bih ni pisala,ima ko se brine o tome.Mislila sam na imena i nastup koji su vam veoma slični.Zato sam i napisala blizanci,dvojica koji se veoma dobro dopunjavaju u postovima. Jer sad razumeš?Čudno da ti nisi razumeo. :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Evo ti odgovor, kao da sam znao: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14723.msg460050.html#msg460050 Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Evo ti odgovor, kao da sam znao: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14723.msg460050.html#msg460050 Pa da...jasno,duh kroz tebe govori pa si znao :229229229: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука