Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 0:11, Џуманџи рече @Zayron? Expand Банован PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 0:51, Снежана рече Банован Expand Да ли сте му послали двадесет јутјуб клипова у поруци у којој сте га обавестили о бановању? ”Зајроне, банован си као што су бановани ови чешки младенци!” Justin Waters and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 0:54, Juanito рече Да ли сте му послали двадесет јутјуб клипова у поруци у којој сте га обавестили о бановању? ”Зајроне, банован си као што су бановани ови чешки младенци!” Expand Бојим се да Ракић није имао живаца за тако што PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 3. 1. 2017. at 21:42, Иван ♪♫ рече @Н И Н Е ? Expand Нетрагом нестао после своје изјаве да се "овај форум претворио у кафану, и да у скарадностима предњачи админ тим са својом кликом", на шта је уследило моје питање "ко, где и шта? конкретно", које је остало без одговора PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 0:51, Снежана рече Банован Expand I on! A zasto? Meni je on bas bio drag... A da ipak vi razmislite jos jednom o Bozicnom poklonu koji sam vam predlozila jer na neku foru je nestalo dosta kvalitetnih forumasa (sudeci po onome sto su pisali) bilo da su banovani ili su sami otisli... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 @Никола Ђоловић ? Како се сналази? Недостају ми његова промишљања... АлександраВ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 6:38, Јанко рече @Никола Ђоловић ? Како се сналази? Недостају ми његова промишљања... Expand активан је на фб (Уподобљавање, записи из ништине), надам се да ће се вратити на форум. Goku је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 4:11, florenntina рече I on! A zasto? Meni je on bas bio drag... A da ipak vi razmislite jos jednom o Bozicnom poklonu koji sam vam predlozila jer na neku foru je nestalo dosta kvalitetnih forumasa (sudeci po onome sto su pisali) bilo da su banovani ili su sami otisli... Expand који део ти је тачно драг, када безочно тролује, постављајући 756 линкова у секунди, или део где подржава КЦ а везано за Степинца и усташе...цица једна наивна Дијана. and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Gdje sam ja...i šta radim? Драшко, Goku and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Ја баш хтједох да питам због чега је банован када му се свашта толерисало (српска агресија, подршка олуји и пост-олујским акцијама у Хр, величање Степинца....) Али, искрен да будем, био ми је и симпатичан са оним својим младенцима А тек када испали неку референцу на 100 страна, све на Чешком Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 7:29, Ayla рече Gdje sam ja...i šta radim? Expand На послу. Стерилишеш прибор Ayla је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 7:29, Goku рече На послу. Стерилишеш прибор Expand Uh, dobro je. Zabrinuh se. Hvala, Goku :*** Goku је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Само једна исправка... Пошто се на неким тамо темама "прегонило", те је и поред више упозорења наставио са причом која је била увредљива за већи део форумске популације, Бибић је стављен на модерацију порука, међутим, претпостављам да се нашао увређеним због тога, те од тада више не пише. Дакле, није банован, Џуманџи, Снежана and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 9:42, Милан Ракић рече Само једна исправка... Пошто се на неким тамо темама "прегонило", те је и поред више упозорења наставио са причом која је била увредљива за већи део форумске популације, Бибић је стављен на модерацију порука, међутим, претпостављам да се нашао увређеним због тога, те од тада више не пише. Дакле, није банован, Expand хвала на исправци. извињавам се на неинформисаности. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 3. 1. 2017. at 21:42, Иван ♪♫ рече @poelbuster @Н И Н Е ? Expand Нина изгледа ми да је разочарана због бановања Арсеније. Ево њеног профила и на основу задњег поста могу то само да предпоставим. https://pouke.org/forum/profile/18831-н-и-н-е/ Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука