Jump to content

Где су, шта раде?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 4. 1. 2017. at 0:51, Снежана рече

Банован

Expand  

Да ли сте му послали двадесет јутјуб клипова у поруци у којој сте га обавестили о бановању?

”Зајроне, банован си као што су бановани ови чешки младенци!”

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 0:54, Juanito рече

Да ли сте му послали двадесет јутјуб клипова у поруци у којој сте га обавестили о бановању?

”Зајроне, банован си као што су бановани ови чешки младенци!”

Expand  

Бојим се да Ракић није имао живаца за тако што :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 1. 2017. at 21:42, Иван ♪♫ рече

@Н И Н Е  ?

Expand  

Нетрагом нестао после своје изјаве да се "овај форум претворио у кафану, и да у скарадностима предњачи админ тим са својом кликом", на шта је уследило моје питање "ко, где и шта? конкретно", које је остало без одговора

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 0:51, Снежана рече

Банован

Expand  

I on! A zasto? Meni je on bas bio drag...

A da ipak vi razmislite jos jednom o Bozicnom poklonu koji sam vam predlozila jer na neku foru je nestalo dosta kvalitetnih forumasa (sudeci po onome sto su pisali) bilo da su banovani ili su sami otisli...

Подели на овим сајтовима

@Никола Ђоловић  ?

Како се сналази?

Недостају ми његова промишљања...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 6:38, Јанко рече

@Никола Ђоловић  ?

Како се сналази?

Недостају ми његова промишљања...

Expand  

активан је на фб (Уподобљавање, записи из ништине), надам се да ће се вратити на форум.             

• Волим 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 4:11, florenntina рече

I on! A zasto? Meni je on bas bio drag...

A da ipak vi razmislite jos jednom o Bozicnom poklonu koji sam vam predlozila jer na neku foru je nestalo dosta kvalitetnih forumasa (sudeci po onome sto su pisali) bilo da su banovani ili su sami otisli...

Expand  

који део ти је тачно драг, када безочно тролује, постављајући 756 линкова у секунди, или део где подржава КЦ а везано за Степинца и усташе...цица једна наивна 

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ја баш хтједох да питам због чега је банован када му се свашта толерисало (српска агресија, подршка олуји и пост-олујским акцијама у Хр, величање Степинца....)

Али, искрен да будем, био ми је и симпатичан са оним својим младенцима :stadaradim:А тек када испали неку референцу на 100 страна, све на Чешком :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 7:29, Ayla рече

Gdje sam ja...i šta radim?

Expand  

На послу. Стерилишеш прибор :)

• Волим 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Само једна исправка...

Пошто се на неким тамо темама "прегонило", те је  и поред више упозорења наставио са причом која је била увредљива за већи део форумске популације, Бибић је стављен на модерацију порука, међутим, претпостављам да се нашао увређеним због тога, те од тада више не пише. Дакле, није банован,

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2017. at 9:42, Милан Ракић рече

Само једна исправка...

Пошто се на неким тамо темама "прегонило", те је  и поред више упозорења наставио са причом која је била увредљива за већи део форумске популације, Бибић је стављен на модерацију порука, међутим, претпостављам да се нашао увређеним због тога, те од тада више не пише. Дакле, није банован,

Expand  

хвала на исправци. 

извињавам се на неинформисаности. :D 

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 1. 2017. at 21:42, Иван ♪♫ рече
Expand  

Нина изгледа ми да је разочарана због бановања Арсеније. Ево њеног профила и на основу задњег поста могу то само да предпоставим. https://pouke.org/forum/profile/18831-н-и-н-е/

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...