Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 On 27. 1. 2018. at 20:20, Срђан Ранђеловић рече @JESSY Хвала лепо Нисам имао времена Сада ћу имати мало више, па ћу ваљда свраћати чешће Expand Očekujemo tvoje fotografije, bez namere da uvredim ostale, bio si i ostao najbolji fptograf na forumu Sanja Т., Срђан Ранђеловић, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 @Лидија Миленковић gde je i kako je Dunja? Таша and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 On 11. 2. 2018. at 16:12, Снежана рече gde je i kako je Dunja? Expand Добро је, колико знам. Одавно се нисмо чуле. Тек по неки коментар на ФБ. Баш ми недостају неки људи Дуња, Снежана and Таша је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 @sqny ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 On 11. 2. 2018. at 18:00, Grizzly Adams рече @sqny ? Expand "Чита" редовно, мсм види се просто доле на дну форумске лајне да је почесто присутан, али не пише из нека разлога... PredragVId and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 On 11. 2. 2018. at 16:12, Снежана рече @Лидија Миленковић gde je i kako je Dunja? Expand I meni nedostaje to divno stvorenje. Divna je u svakom pogledu. Lepa, plemenita, pametna ... Nju i porodicu Cvetkovic sam jedino upoznala od forumasa. Лидија Миленковић, Снежана, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2018 @Снежана Хвала пуно! Заборавио сам како се постављају фотографије Mилена КШ, Grizzly Adams, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Kratos. Možda nije plemenit, lep i divan u svakom pogledu, al je original i nije ljigav. Лидија Миленковић and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 On 11. 2. 2018. at 16:11, Снежана рече Očekujemo tvoje fotografije, bez namere da uvredim ostale, bio si i ostao najbolji fptograf na forumu Expand On i Milunka su neprevazidjeni... Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 2, 2018 Пријави Подели Написано Март 2, 2018 On 27. 1. 2018. at 20:10, Срђан Ранђеловић рече @Mилена Трифковић @Лидија Миленковић Стигао сам. Нису имали моје, па сам морао у једну даљу трафику Expand Pa, sto odmah ne kupi i upaljac, nego se sad vracas po njega ?! Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 On 11. 2. 2018. at 18:38, Таша рече I meni nedostaje to divno stvorenje. Divna je u svakom pogledu. Lepa, plemenita, pametna ... Nju i porodicu Cvetkovic sam jedino upoznala od forumasa. Expand Zaboravih da dodam da sam i Rylaha upoznala. Sjajan momak devojke, ali kasno ga hvalim bice da se u medjuvremenu ozenio. ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 31, 2018 Пријави Подели Написано Март 31, 2018 @Srdjan Kotur Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 @Ayla ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 Nema Sneže, a forum bez nje je isto što i: - zmaj bez vatre - orao bez krila - tigar bez zuba Milica Bajic and Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Март 18, 2020 Пријави Подели Написано Март 18, 2020 On 18. 3. 2020. at 8:00, Дуња рече Nema Sneže, a forum bez nje je isto što i: - zmaj bez vatre - orao bez krila - tigar bez zuba Expand Има смисла Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука