Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Мислим да брат милан није то мислио... будала има свуд... а ми треба да се старамо да у Србији буде што мање будала.. а не да гурамо наше будале под тепих јер их има и у данској.

Американци рецимо 50 % њих не верују у теорију еволуције... јел то треба нама да оправда такве глупости код нас? Никако.

А дао сам ти амин, јер се слажем, не треба приказивати Србе као заостале.. њих лажу исти ти који лажу данце, американце, норвежане или африканце. Они су сви жртве лажова и превараната.

Говорим о данским дебатама на универзитетима између људи који се баве физиком и астрофизиком. На пример ово је сајт инжињера, писали су о несталим оригиналним снимцима слетања на Месец (овај сајт пратим сваки дан): Па кажу UPS!- (a то значи да нешто није у реду):

http://ing.dk/artikel/ups-nasa-har-mistet-de-originale-optagelser-af-manelandingen-100131

Ma kakvi nestali snimci, nikada ih nije ni bilo ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Говорим о данским дебатама на универзитетима између људи који се баве физиком и астрофизиком. На пример ово је сајт инжињера, писали су о несталим оригиналним снимцима слетања на Месец (овај сајт пратим сваки дан): Па кажу UPS!- (a то значи да нешто није у реду):

http://ing.dk/artikel/ups-nasa-har-mistet-de-originale-optagelser-af-manelandingen-100131

Дакле теби заправо није циљ да кажеш да се и у Данској у то сумња, него да доказујеш да то није истина јер неки Данци на неком универзитету дебатују о томе. И то као треба да нам докаже да слетање на месец није истина?

Па добро свуд редом има будала. Треба погледати Српски универзитет, код мене на факултету ето знам проверено за двоје професора да имају факултет у Топоници... шта мене брига што су др мр... када крене крејзиток.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Дакле теби заправо није циљ да кажеш да се и у Данској у то сумња, него да доказујеш да то није истина јер неки Данци на неком универзитету дебатују о томе. И то као треба да нам докаже да слетање на месец није истина?

Па добро свуд редом има будала. Треба погледати Српски универзитет, код мене на факултету ето знам проверено за двоје професора да имају факултет у Топоници... шта мене брига што су др мр... када крене крејзиток.... 

Ништа мени није био циљ  да доказујем рекох да о теми труби цео свет и да нема везе са Србијом, него тако како сам написала у претходној поруци је овде код мене. Брига ме одакле твојим професорима  факултет, твој проблем Милосављевићу.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Bili su, ja sam ih video gore. Svratili kod mene i na kafu. Nista, malo smo popricali, oni kazu da su iznanadjeni da neko vec zivi na Mesecu ... Fin svet, vrlo su ljubazni bili ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Bili su, ja sam ih video gore. Svratili kod mene i na kafu. Nista, malo smo popricali, oni kazu da su iznanadjeni da neko vec zivi na Mesecu ... Fin svet, vrlo su ljubazni bili ....

Е, сад, као, баш си био у викендици кад су они навраћали. Није него.

Како никад не наврате кад ја одем викендом, ха?

Ти си видео кад је Прашак убијен, ти си видео кад је луди Жекс скочио кроз прозор...

Подели на овим сајтовима

1. Да (57 glasove [50.89%])

2. Не (53 glasove [47.32%])

3. Нисам упућен/а (2 glasove [1.79%])

Srbija, 2013. godine... pismeni ljudi... poražavajuće...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Срби су били на месецу још пре досељавања на Балкан. Заправо прво су били на месецу па су онда на земљи основали колонију која се још звала и Атлантида, а одатле су се са разним стројевима размилели по целој планети.

Тако да је за нас откриће планета земља а не месец.

:)))

Подели на овим сајтовима

По правилу, гласањем јесмо сазнали нешто. Али то је далеко од тога да се користи за резултат писмености у Србији .  Нико у свету на основу ове теме није вршио статистику писмености у својој земљи... Ајме какви јадници!  :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

По правилу, гласањем јесмо сазнали нешто. Али то је далеко од тога да се користи за резултат писмености у Србији .  Нико у свету на основу ове теме није вршио статистику писмености у својој земљи... Ајме какви јадници!  :))

У праву си није то показатељ писмености саћу да повучем лајк.

Е шипак неће да га повуче.

Није показатељ писмености али јесте показатељ образованости.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...