Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Ахахаха  јесам радосна сам кад видим да верујеш својој перцепцији различитим телевизорима - колор и црно/бели ТВ апаратима - овде на Земљи и на Месецу. :))

То нису верници које настојиш да убедиш, али јесу скептици.

Ne znam zašto te raduje kad poveruješ svojoj percepciji koja ti ukazuje na to da ja verujem svojoj percepciji... čijoj percepciji bi trebalo da verujem? No, lepo je kad se neko raduje i trivijalnim spoznajama o životu... radujem se tvom radovanju...

Ne nastojim nikog da ubedim... da bih uopšte imao potrebu da nekog u nešto ubeđujem, potrebno je da taj neko ipak ima bar iole razumne stavove... da ne fantazira o zaverama koje bi uključivale hiljade ljudi i suparničku supersilu... da ne ignoriše dokaze i objašnjenja koji postoje... ne pružajući zauzvrat nikakve argumente... kad neko kaže da su dati odgovori na sva moguća pitanja (LINK) i ne pokušava da ospori te odgovore ili da im prigovori, već kao "argument" u prilog teze da ljudi nisu bili na Mesecu nudi pitanje zašto ne odu ponovo... tada zaista nemam potrebu da se ubeđujem... mogu samo da konstatujem svoje razočaranje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne nastojim nikog da ubedim... da bih uopšte imao potrebu da nekog u nešto ubeđujem, potrebno je da taj neko ipak ima bar iole razumne stavove... da ne fantazira o zaverama koje bi uključivale hiljade ljudi i suparničku supersilu... da ne ignoriše dokaze i objašnjenja koji postoje... ne pružajući zauzvrat nikakve argumente... kad neko kaže da su dati odgovori na sva moguća pitanja (LINK) i ne pokušava da ospori te odgovore ili da im prigovori, već kao "argument" u prilog teze da ljudi nisu bili na Mesecu nudi pitanje zašto ne odu ponovo... tada zaista nemam potrebu da se ubeđujem... mogu samo da konstatujem svoje razočaranje...

Ako ateisti zvanično dokažu da Bog ne postoji ja ću poverovati ne samo da su ljudi bili na Mesecu nego da će ići i na Mars.

Подели на овим сајтовима

Ако ти докажеш да постоји Бог ја ћу поверовати да људи нису били на Месецу. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ako ateisti zvanično dokažu da Bog ne postoji ja ću poverovati ne samo da su ljudi bili na Mesecu nego da će ići i na Mars.

:1503348ufz3z4yl5d:  :1503348ufz3z4yl5d:  :1503348ufz3z4yl5d:  :hihihihi:

Подели на овим сајтовима

Слободно се послужите: :)

http://www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html

E moj Milanche kad je Masinka pevala o tome, mi nismo imali pojma o cem` se tu radi. :.mislise.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Брига ме одакле твојим професорима  факултет, твој проблем Милосављевићу.

То би отприлике требало да ти демоснтрира да многи факултетски образовани људи и генијалци нису баш чисти у глави.

Например Џон Неш, један од највећих математичара икада, творац теорије игара - параноидни шизофреник.

Њутон - неуротичар. 

Болцман - би поларни депресивац.

Итд... поента је да ти твоји аргументи "универзитет у Данској" и "инжињери" без обзира што ипак јесте неки твој начин убеђњивања нас... ( а јесте без обзира колико се фолирала да није ) не пије пуно воде. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање за братију и сестре који нису убеђени, тј. не верују да су Американци алунирали на Месец... Не желим да полемишем, нити убеђујем било кога у супротно његовом личном ставу о овоме. Свој сам рекао неколико страница раније...

Дакле, да су нпр. Руси први слетели на Месец, да је те 1969. године била таква иста "кампања", пренос на ТВ-у за читав свет, сва та халабука која је пратила мисију "Аполо 11", значи само да заменимо улоге и да замислимо неку мисију под именом "Луна 11" и у њој Русе који су били први људи који су крочили на површину нашег сателита, дакле да ли би онда веровали да су људи крочили на Месец?

Upravo zato niko od forumasa i ne sumnja da je Gagarin prvi covek u svemiru. To je vec jedna istorijska i nepobitna cinjenica :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam zašto te raduje kad poveruješ svojoj percepciji koja ti ukazuje na to da ja verujem svojoj percepciji... čijoj percepciji bi trebalo da verujem? No, lepo je kad se neko raduje i trivijalnim spoznajama o životu... radujem se tvom radovanju...

Па неће бити да не знам ништа!

Пре више од  40 година, Сједињене државе су ушле у историјске књиге урадивши немогуће: да пошаљу људе на Месец. После много година напроног рада, разочарења трагичном несрећом, трагичном смрћу и експлозијама, ревизија и конверзија научници НАСА успели су да пошаљу три човека на Месец и назад на Земљу поново. Али, тог истог дана, када су сви стајали са упереним погледом ка небу, одушевљени нашим технолошким достигнућима, неки су почели да сумњају да се овај догађај догодио. Настале су разне теорије и још увек се расправља данас. Заправо се чини да је лако одговорити на питање: Да ли је Аполо 11 превара?

Ујутро 16 јула. 1969 године, у 9:32 по локалном времену, Сатурн V-ракета лансирана је из Кејп Кенеди на Флориди. На свемирском броду био је командант Нил Армстронг, Едвин Алдрин Јр., пуковник ваздухопловства САД и Мајкл Колинс, потпуковник америчког ратног ваздухопловства (Гарнер 68). Четири дана касније Армстронг и Алдрин Еагле, ослободили су лунарни модул који ће их одвести на Месец. Оставили су Коллинса задуженог за командни модул Колумбија и отишли ка Месецу брзином од 0,3049 метара у секунди (енглески). Намера је била да слете у Тихо море, али Армстронг и Алдринг изненада су открили да су шест километара од области намераваног слетања. Армстронг је искључио рачунар и сам управљао са Еагле преко стеновитог терена на више сигурно место за слетање. У 16:17 тог 20 јула 1969 Еагле је слетео. Због слабе гравитације на Месецу Асрмстонг и Олдрин су лако могли направити дуге кенгурске скокове преко површине, иако су њихова космичка одела одговарала тежини 185 фунти (Гарнер 70). Астронаути су провели два сата у прикупљању узорака, укључујући стене и земљу. При слетању су засадили америчку заставу и плочу са натписом: "Овде су људи са планете Земље први пут ставили њихову ногу на Месецу, јула 1969  ера после Христа. "Дошли смо са миром за цело човечанство." Након што су провели двадесет сати, тридесет шест минута и двадесет секунди на Месецу Армсторнг и Олдрин вратили су се Орлу и окренули назад и повезали се са Колумбијом тог 21 јула у 11:55. Коллинс, који је управљао Колумбијом док су Армстронг и Алдрин били на месецу, тридесет пута окружио је око Месеца, проучавајући његову површину и спроводећи друге експерименте. Аполо 11 мисија је успешно заврена слетањем у Тихом океану југозапдно од Хавајских острва (Гарнер 70). Више од шест стотина милиона људи пратило је величанствени догађај и одушевљено слушали речи Армсторнга на Месецу "Ово је мали корак за (једног) човека, а велики корак за човечанство". Са толико људи као сведоци догађаја Аполо 11 путовање на Месец не може да буде превара. Или шта?

Верујем да се то никада није догодило, у ствари, скептична сам. " "Идеја да смо путовали на Месец - и да је Аполо 11- крунисан срећом - је игнорисало део већине култура толико да подсећа на параноју, само ли се помене могућност да није истина. Ја мислим да НАСА није могла на Месец, и то су добро знали.  Крајем педесетих година...направили су студију изводљивости за слетање астронаута на Месецу и открили да је вероватноћа успешног спровођења била...нешто 0,0017 одсто - другим речима , било је безнадежно.

Око тридесет километара изнад земље је појас зрачења под називом Ван Аллен појас. Ниједан човек не може да продре овај појас, зато што ће бити озрачен више од 300 рад. Једини начин да прође је да буде ограђен метром дебљине.. знаш чега... а нема ни кратера где је модул слетео . За почетак, дневне температуре на месецу су око 260 до 280 степени Целзијуса. Филм се топи на 150 степени Целзијуса. Ту су и многи проблеми са сенкама, ту су и грешке са крстићима на неким од фотографија...суви песак не оставља трагове, а сви знамо да нема воде на Месецу...итд... Твоје изузетне тврдње захтевају изузетне доказе...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

То би отприлике требало да ти демоснтрира да многи факултетски образовани људи и генијалци нису баш чисти у глави.

Например Џон Неш, један од највећих математичара икада, творац теорије игара - параноидни шизофреник.

Њутон - неуротичар. 

Болцман - би поларни депресивац.

Итд... поента је да ти твоји аргументи "универзитет у Данској" и "инжињери" без обзира што ипак јесте неки твој начин убеђњивања нас... ( а јесте без обзира колико се фолирала да није ) не пије пуно воде. 

Ти си дечко толико паметан да ти нико није раван на овој планети (захваљујући егзотичном воћу), и зато, не спуштај се на мој дански ниво.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Mene bas zanima koji sistem navodjenja su imali pre vise od 40 godina, pa tad se jos racunalo na onu drvenu racunaljku, nije postojao ni zx spectrum, mozda su se sluzili nekim ultra digitronom kapaciteta 1Kb :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mene bas zanima koji sistem navodjenja su imali pre vise od 40 godina, pa tad se jos racunalo na onu drvenu racunaljku, nije postojao ni zx spectrum, mozda su se sluzili nekim ultra digitronom kapaciteta 1Kb :))

To su ih Rusi navodili sa letelicom Progres koja putuje vec tri decenije do svemirske stanice Mir i nazad bez posade ....

A cisto da podsetim, hteli su i ameri da imaju svoju svemirsku stanicu , Skajlab , ali im je pala u vodu ... nesto nisu dobro izracunali ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...