Jump to content

Pražnjenje semene tečnosti i zdravlje

Оцени ову тему

Препоручена порука

А сад нам кажи као што је питао горе дечко,да ли ја смем да имам сексуалне односе са девојком пре брака?

Ako se volite onda da!

Лабав критеријум. Исувише лабав критеријум. Непрецизан у најмању руку. Шта знају ђеца шта је љубав...

Па и ја исто мислим.Са друге стране ја из жеље да имам однос могу себи да умислим у глави да је волим,да то радим на силу или не знам шта већ.Ја тако могу 5 девојака да променим и 5 пута из "љубави" да имам односе?

ако не знаш или не видиш разлику, онда ниси љубав имао, нити осећаш, нити са једном од њих.
Подели на овим сајтовима

А сад нам кажи као што је питао горе дечко,да ли ја смем да имам сексуалне односе са девојком пре брака?

Ako se volite onda da!

Са тим да ја ако не нађем неку која је верник,па да ме разуме можемо заједно до венчања.Али ако ја нађем неку коју волим,имам сексуалне односе,а после ме шутне,шта онда?

Isto sto i ako te sutne u braku.

Nije blud greska u koracima nego je promasaj suta na kosh. A taj kosh je u ovo slucaju izgaranje jedan

za drugog.

Ја сам на светосавље.цом и овде на форуму видео да је то грех и убедарио сам се жешће,јел може још неко од чланова форум да каже?  :group111:

А што не би попричао са духовником? Мислим, свака част .com и .org али можда те свештеник боље познаје а не да овде тражиш савете...
e ovo je jedini pravi odgovor koji mi se dopada !!!svaka čast! 7896634
Подели на овим сајтовима

Све је то исувише релативно од човека до човека.

"Љубав никад не престаје". Ако престане, значи да није ни била љубав. Емоције нису мерило љубави. Обећање верности и јединствености, тј. брачна свеза - јесте.

Mozda, ali ne na ovoj planeti gde zivimo ti i ja.

Koliko je u istoriji bilo prekinutih, porekutnih, unistenih, samounistenih, potonulih

"obecanja vernosti i jedinsvenosti"?? Mnogo! Jako mnogo. Ne kaze se dzaba obecanje ludom radovanje. Ako

bi bas stavili na vagu mnogo je vece merilo ljubavi sama ta dinamika emocija koja polako kulminira, u zavisnosti

od slobodne volje partnera, ka visim oblicima postojanja nego naki zaveti, obecanja, potpisi, pecati, prsteni

krunisanja i ostale maskarade.

Ovakve ideje su samo jos jedna potvrda mojoj tezi da masa ljudi danas nije u stanju da se nosi sa svetom

kakav realno jeste nego se samo zarobljava u razne sarene Platonicke mehurice.

Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Са тим да ја ако не нађем неку која је верник,па да ме разуме можемо заједно до венчања.Али ако ја нађем неку коју волим,имам сексуалне односе,а после ме шутне,шта онда?

Isto sto i ako te sutne u braku.

Nije blud greska u koracima nego je promasaj suta na kosh. A taj kosh je u ovo slucaju izgaranje jedan

za drugog.

Ја сам на светосавље.цом и овде на форуму видео да је то грех и убедарио сам се жешће,јел може још неко од чланова форум да каже?  :cheesy:

А што не би попричао са духовником? Мислим, свака част .com и .org али можда те свештеник боље познаје а не да овде тражиш савете...
e ovo je jedini pravi odgovor koji mi se dopada !!!svaka čast! prstgore
па да, увек је најбоље да неко други мисли уместо нас. joooj

није поента духовника да води наш живот, већ да га усмерава.

Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Лабав критеријум. Исувише лабав критеријум. Непрецизан у најмању руку. Шта знају ђеца шта је љубав...

Па и ја исто мислим.Са друге стране ја из жеље да имам однос могу себи да умислим у глави да је волим,да то радим на силу или не знам шта већ.Ја тако могу 5 девојака да променим и 5 пута из "љубави" да имам односе?

ако не знаш или не видиш разлику, онда ниси љубав имао, нити осећаш, нити са једном од њих.

Поента приче је да скратим,ја је волим,имам односе са њом,она ме остави,шипак?Јел сам погрешио нешто?  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Jednom sam pozvao telefonom Oca Justina savinackog jer sam imao nekih problema i on mi je rekao da dok je covek mlad treba koliko moze da se suzdrzava da bi u braku mogao sto bolje da uziva u svojoj zeni,a ovako se potrosi i onda je ubraku ocajno kad covek sve unapred zna a sa svojomzenom treba da otkriva ljubav.Zato se i desavaju preljube jer dosade jedno drugom pa traze sa strane da se zadovolje.

Подели на овим сајтовима

На Кипру и дана данас постоји обичај да кад двоје младих имају прву брачну ноћ, ушивају им се на све четри стране постељине по један крст јер они тада својом љубављу дају жртву Богу и тада та часна постеља представља жртвеник љубави.То сам слушао на предавању Владике Порфирија .

Подели на овим сајтовима

Jednom sam pozvao telefonom Oca Justina savinackog jer sam imao nekih problema i on mi je rekao da dok je covek mlad treba koliko moze da se suzdrzava da bi u braku mogao sto bolje da uziva u svojoj zeni,a ovako se potrosi i onda je ubraku ocajno kad covek sve unapred zna a sa svojomzenom treba da otkriva ljubav.Zato se i desavaju preljube jer dosade jedno drugom pa traze sa strane da se zadovolje.

Ма где човек може да се потроши,ако ужива у нечему.Ја у баскету не могу да се уморим  :drugarstvo:

Слажем се да је стрпљење веома битно због прељубе,јер као што сте рекли досаде један другом.Али ово да се човек потроши то не баш  1405_love  :)

Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Поента приче је да скратим,ја је волим,имам односе са њом,она ме остави,шипак?Јел сам погрешио нешто?  0102_laugh

шббкбб.

ни прстен ти не гарантује исто после прве брачне ноћи.

Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Поента приче је да скратим,ја је волим,имам односе са њом,она ме остави,шипак?Јел сам погрешио нешто?  greengrin

шббкбб.

Хехех да,али ајде ја прво да видим шта ћу са тим пре брака  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Поента приче је да скратим,ја је волим,имам односе са њом,она ме остави,шипак?Јел сам погрешио нешто?  greengrin

шббкбб.

Хехех да,али ајде ја прво да видим шта ћу са тим пре брака  4chsmu1

исто што и у браку.
Подели на овим сајтовима

Ako se volite onda da!

Поента приче је да скратим,ја је волим,имам односе са њом,она ме остави,шипак?Јел сам погрешио нешто?  319.gif

Да правим ђецу?  319.gif

шббкбб.

Хехех да,али ајде ја прво да видим шта ћу са тим пре брака  319.gif

исто што и у браку.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...