grigorije22 Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 часа, Vladan :::. рече Па принеси искрено (и своје, ако тако сматраш, грешне) молитве и пусти Бога да одлучи. Ми смо скоро стално под неким гресима и Бог онда не би требало никада да нас слуша... Svaku molitvu Bog čuje, naročito kada se uznosi za spasenje bližnjeg. Medjutim, ako čovek upada u teže grehe naročito telesne, na primer rukobluničenje, možda je onda taj bližnji koji potrebuje naše zastupništvo na stend baju zbog naših grehova? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Da li zaista mislis da je Bog tako neozbiljan da vecni zivot ma kog coveka ravna spram jednog prostog dr..nja? ИгорМ, Драшко, Поет and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 @Јелена011 Ја то хтедох мало тактичније али добро... вриш посао и ово твоје... Јелена011 and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука